Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες μέσα στον Αύγουστο;

Αύγουστος 05, 2015
jumbo-banner

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Αυγούστου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Δίδυμοι
29 Αυγούστου: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ένα μικρό χάος θα υπάρχει μέσα στην ψυχή σου και θα προσπαθήσεις όσο μπορείς να βγεις από την αδράνεια αλλά και να ενεργοποιηθείς προς την σωστή κατεύθυνση. Μην αφήνεσαι να σε καπελώνουν καταστάσεις που τελικά δεν θα έχουν κανένα καλό αποτέλεσμα για σένα.

Καρκίνος
25 Ιουνίου έως και 8 Αυγούστου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει μια μεγάλη δύναμη να εκφράσεις όλες τις ψυχικές και φυσικές σου δυνάμεις. Μπορεί βέβαια η διαίσθησή σου να είναι δυνατή, αλλά πιθανόν να σου βγει στην επιφάνεια όλη η διάθεση για προστασία και για φροντίδα των ατόμων που έχεις δίπλα σου και κυρίως της οικογένειάς σου. Σίγουρα θα χρειαστεί να μην κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ παρορμητικές και κυρίως σε θέματα συναισθηματικής έκφρασης γιατί θα υπερβάλλεις. Η οικογένεια για σένα θα είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Στην περίοδο αυτή θα γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις με στόχο να δουλέψεις περισσότερο με την αξία που λέγεται οικογένεια και φροντίδα, όχι μόνο στην δική σου, αλλά και στην μεγάλη, που λέγεται κοινωνία.

Λέων
6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου και θα μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα σου δώσει όλη την χαμένη εύνοια αλλά και την αγάπη που εδώ και καιρό έχεις στερηθεί. Θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου γιατί θα νιώσεις αυτοπεποίθηση, εκτίμηση και κυρίως θα έχεις έντονο μαγνητισμό που δεν θα μπορεί κανένας να σε υποσκελίσει. Αν κάνεις ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που σχετίζεται και με την εμφάνιση, εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείς να βελτιωθείς εξωτερικά και από αυτή την αλλαγή, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια και θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.
9 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βάλει να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια που θα τολμήσεις ακόμα και να ρισκάρεις για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Η ζεστή καρδιά και η θετική συμπεριφορά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν τα επόμενα βήματά σου γιατί επιθυμείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και αυτό σίγουρα θα σε βάλει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Η σεξουαλικότητά σου μαζί με την ζεστή σου έκφραση θα σου ανοίξουν δρόμους. Θα έχεις δύναμη να κερδίσεις στην δουλειά σου γιατί με την επιμονή και μόνο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την σταθερότητα που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.
14 Αυγούστου: Στην καρδιά του Αυγούστου που ο Ήλιος είναι ψηλά και τους φωτίζει όλους θα γίνει η Νέα Σελήνη και θα ανοίξεις την καρδιά σου. Μπορεί να κάψει πολύ κόσμο με την μεταφορική έννοια αλλά εσένα ειδικά θα σου θυμίσει τον ρόλο που έχεις έρθει εδώ να παίξεις, που δεν είναι άλλος από το να δείχνεις την αλήθεια και την γενναιοδωρία της ανθρώπινης φύσης. Δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Φυσικά αν έχεις ανέβει σε επίπεδο θα νιώσεις έτσι γιατί μπορεί να ξοδέψεις την μαγική ενέργεια του Ηλίου και της Σελήνης για να φανείς και να κάνεις επιδείξεις. Στο χέρι σου είναι με ποιο τρόπο θα ξοδέψεις την αυτή την ανώτερη ενέργεια.

Παρθένος
29 Αυγούστου: Η Πανσέληνος θα σε βγάλει κάπως από τον λήθαργο και θα συνειδητοποιήσεις που κάνεις λάθη και έχεις αφεθεί αντί για να δράσεις. Το καλό είναι ότι με τον Δία στο ζώδιό σου θα πέσεις στα μαλακά αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα κτυπήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα θέλεις να επεκταθείς γιατί θα πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις αλλά τουλάχιστον προσπάθησέ το μόνος/η γιατί θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Κυρίως αν είναι να πάρεις απόφαση για γάμο, έλεγξε πάλι αν το πρόσωπο που έχεις διαλέξει το έχεις εξιδανικεύσει ή είναι κάποιο άλλο που δεν μπορείς να δεις, όχι με ευθύνη του αλλά εξαιτίας των προσωπικών προβολών σου.

Υδροχόος
6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Θα μπεις σε μια φάση που θα έχεις ανάγκη για χειροκρότημα αλλά και για αρμονική συμβίωση και πιθανόν να ξεκινήσεις να μπαίνεις σε διαδικασίες και να κάνεις σκέψεις για γάμο ή για συμβίωση. Πάντως, αν δεν το κάνεις τώρα που τα πράγματα είναι πιο εύκολα, δεν θα το κάνεις αργότερα, γιατί μάλλον δεν σου αρέσει ο γάμος και αυτή είναι η επιλογή σου. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να αγαπήσεις πιο εύκολα όλα τα άτομα που είναι κοντά σου, αυτό το διάστημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιωθείς και από τις επιλογές σου, αλλά και από τις ευκαιρίες που θα δώσεις σε πολλά νέα άτομα που θα γνωρίσεις και θα βρεθούν κοντά σου. Η αρμονία πάντως των σχέσεών σου, αλλά και των εμπορικών συνεταιρισμών που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση σε όλα τα κακώς κείμενα. Ταύρος, Λιοντάρι, Ζυγός και Σκορπιός θα είναι οι υποψήφιοι για όλου του είδους τα ανοίγματα μαζί τους. Αν έχεις ένα νομικό θέμα, θα δικαιωθείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.
14 Αυγούστου: Αναγνωρίζεις την ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο και να βρεθείς σε μια κατάσταση που από όλους θα παίρνεις τα εύσημα και τα ωραία λόγια. Χρειάζεται να έχεις ένα σημαντικό κίνητρο για να δείξεις αληθινά συναισθήματα. Και επειδή θα το αναγνωρίσεις, πολύ εύκολα θα κάνεις την καλύτερή σου εμφάνιση μέχρι τώρα. Φίλοι, γνωστοί και νέα άτομα που θα έρθουν στην ζωή σου, θα σε αναγνωρίσουν και θα σου δείξουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους, ακριβώς όπως εσύ, δηλαδή, θέλεις. Η απόφαση για γάμο με ένα Λιοντάρι δεν θα είναι κάτι που θα γίνει ξαφνικά.

Ιχθύες
29 Αυγούστου: Η Πανσέληνος σε βάζει σε μια διαδικασία να δεις και τις δυο πλευρές ενός νομίσματος. Δηλαδή την λογική μαζί με το συναίσθημα, σε μια ισορροπία. Να ξέρεις ότι η αλήθεια κάπου θα υπάρχει και θα βρίσκεται –ως συνήθως- στη μέση. Θα έχεις μια μεγάλη τάση για να τα βλέπεις όλα με «ροζ γυαλιά», οπότε σίγουρα θα δυσκολευτείς να βρεις που βρίσκεται, τελικά, η μέση, αλλά και την αλήθεια μέσα από όλο αυτό. Χρειάζεσαι να πάρεις το δύσκολο μάθημα της διάκρισης και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το να ξεδιαλύνεις την αλήθεια από το ψέμα.


Πηγή astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot