Ποια είναι επιτέλους η Ανδρούλα του Μπρούσκο; Τι ήρθε να κάνει στην σειρά;

Μάιος 13, 2015
jumbo-banner

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα προσπαθούν να ξεπεράσουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν όταν ο επιχειρηματίας ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Μάριος Ανδρέου.

Το ζευγάρι αποφασίζει να προσλάβει μία οικιακή βοηθό προκειμένου να βοηθάει την κοπέλα στις δουλειές του σπιτιού. Έπειτα από πολλές μέρες αναζήτησης, βρίσκουν την κατάλληλη στο πρόσωπο της Ανδρούλας. Η τελευταία είναι μία γυναίκα χαμηλών τόνων, η οποία έχει ανάγκη τη δουλειά, αν και φαίνεται να κρύβει και εκείνη τα δικά της μυστικά. Η Ανδρούλα πιάνει δουλειά στο σπίτι των Ματθαίων και το ζευγάρι ενθουσιάζεται με την ταπεινότητά της.

Ωστόσο διακρίνει τα μελαγχολικά της μάτια. Όσο οι μέρες περνούν, πη Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον Αχιλλέα και τη Μελίνα στο σπίτι τους. Όταν το βλέμμα της ψυχολόγου διασταυρώνεται με αυτό της Ανδρούλας, η τελευταία της κάνει νόημα κρυφά από το ζευγάρι να μην αποκαλύψει την ταυτότητα της.

Η Αλεξάνδρα γνωρίζει πολύ καλά τη γυναίκα, καθώς είναι η μητέρα του παιδιού που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Αχιλλέας τις προηγούμενες μέρες. Η ψυχολόγος έκανε συνεδρίες με τον Μάριο, αφού το παιδί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα λόγω της εξάρτησης του από ναρκωτικές ουσίες. Την επόμενη μέρα, η Ανδρούλα επισκέπτεται την Αλεξάνδρα, για να της ζητήσει να μην πει στον Αχιλλέα ποια είναι. Ωστόσο, η γυναίκα λυγίζει και αποκαλύπτει στην ψυχολόγο τον σκοπό για τον οποίο προσέγγισε το ζευγάρι.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot