Πλησιάζει η πρεμιέρα της “ευρωπαϊκής” πέμπτης σεζόν του «Homeland»

Σεπτέμβριος 21, 2015
jumbo-banner

Φαίνεται ότι η αποχώρηση του Damian Lewis από τη σειρά, παρά τις πρώτες αντιδράσεις, δεν ήταν ικανή να κρατήσει τη πλειοψηφία των τηλεθεατών μακριά από το Homeland,

την επιτυχημένη σειρά των Howard Gordon και Alex Gansa, που πέρασε με σχετική επιτυχία τη δοκιμασία του πολύ διαφορετικού τέταρτου κύκλου και είναι έτοιμος να περάσει στον πέμπτο του.

Η νέα σεζόν λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης, με την Carrie Mathison να έχει αφήσει πίσω της τη καριέρα στη CIA και να έχει μετακομίσει στο Βερολίνο όπου εργάζεται σε μια ιδιωτική εταιρία ασφαλείας. Η διαρροή ευαίσθητων δεδομένων φέρνει στη πόλη τον Saul με την επανασύνδεση των δύο παλιών συνεργατών να μην είναι καθόλου ευχάριστη.

Ο νέος κύκλος καταπιάνεται με αρκετά πραγματικά γεγονότα της επικαιρότητας όπως το ISIS, ο Vladimir Putin, το συμβάν στο περιοδικό Charlie Hebdo και τον Edward Snowden.

Η Claire Danes μαζί με τους Mandy Patinkin και Rupert Friend επιστρέφουν στους βασικούς ρόλους, με τον F. Murray Abraham που είχε εμφανιστεί ως guest να προβιβάζεται σε μόνιμο στέλεχος του cast. Όσον αφορά τα νέα μέλη του, θα δούμε τους Sebastian Koch, Miranda Otto, Alexander Fehling και Sarah Sokolovic.

Ο πέμπτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer…


artsandthecity.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot