Πλέον ναι και οι άντρες ξυρίζουν τα πόδια τους! - Τρεις άντρες μας εξομολογούνται (Βίντεο)

Ιούλιος 23, 2015
jumbo-banner

Σε μια εποχή που το μετροσέξουαλ έγινε μια λαίλαπα και οι πατροπαράδοτοι τριχωτοί άντρες θεωρούσαν «αδερφές» όσους ξυρίζονται, επώασε μια αντίληψη που δεν θύμιζε 21ο αιώνα. Το μόνο που πρέπει να ξυρίζει ο άντρας είναι τα γένια του, άντε και το μουστάκι.

Από κει και πέρα οτιδήποτε παραπάνω σε κάνει μετροσέξουαλ. Ξεχνάμε βέβαια εμείς οι άντρες ότι υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές ή οι κολυμβητές που αναγκάζονται να το κάνουν.

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ο πρωταθλητισμός απαιτεί να ξυρίζουν το στήθος και τα πόδια. Υπάρχουν και οι άντρες που ξυρίζουν το στήθος τους γιατί το καλοκαίρι ζεσταίνονται ή γιατί θέλουν να το τονώσουν ώστε να έχουν παραπάνω από 2-3 τρίχες.

Υπάρχουν και αυτοί που δεν ήταν τόσο αρνητικοί στην ιδέα, απλώς πιστεύουν ότι είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Το Buzzfeed πήρε όλες τις παραπάνω κατηγορίες και έβαλε 3 άντρες να ξυρίσουν τα πόδια τους για πρώτη φορά. Στο τέλος και οι 3 ήταν ξαφνιασμένοι ευχάριστα, μιας και έδειχναν να τους αρέσει το πως ένιωθαν το πόδι τους, που ήταν λείο και γυαλιστερό, ενώ εντυπωσιάστηκαν από το πόσο γρήγορα το κατάφεραν.


koolnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot