Πες του με 7 τρόπους την λέξη "Σ'αγαπώ" χωρίς να πεις κουβέντα!

Αύγουστος 22, 2015
jumbo-banner

Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να το προφέρεις υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείξεις πως νιώθεις!

Θυμάσαι το τραγούδι του Frank και της Nancy Sinatra "Something stupid" που το 2001 διασκεύασαν ο Robbie Williams μαζί με τη Nicole Kidman; Φυσικά και το θυμάσαι. Έχει πολύ ονειρικά σκηνικά για να μην το θυμάσαι. Αχ, μισό λεπτό να το ξανακούσουμε άλλη μία φορά.



Ο λόγος που βρίσκω τον εαυτό μου μέσα στους στίχους του είναι ο αρχέγονος φόβος μου για το "σ' αγαπώ". Μπορεί να είμαι τόσο ερωτευμένη που να περπατάω και να νιώθω ότι στους ώμους μου κουβαλάω τον παράδεισο, αλλά τίποτα. Φερμουάρ. Νομίζω ότι αν μου ξεφύγει και το πω θα τα γκρεμίσω όλα φέρνοντας ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το ουράνιο μας τόξο (θεέ μου τι γράφω). Τι κάνω τελικά; Δεν το λέω ποτέ ή το λέω αλλά από μέσα μου όταν τον κοιτάω (ναι, είμαι τόσο αξιοθρήνητη) ή ψελλίζω ένα "κι εγώ" αν μου το πει ο άλλος.

Ευτυχώς, για ανθρώπους σαν κι εμένα, υπάρχουν τρόποι να πεις "σ' αγαπώ" χωρίς να πεις "σ'αγαπώ".

1. Κάνε μικρές κινήσεις που του δείχνουν ότι νοιάζεσαι για εκείνον
Από το να τον παίρνεις τηλέφωνο κάθε φορά που φεύγεις από τη δουλειά μέχρι να πας για ντόνατ και να πάρεις ένα και για εκείνον. Ρώτα τον πως είναι πως πέρασε την μέρα του και αν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτόν.

2. "Το είδα και σε σκέφτηκα"
Αυτή η φράση δείχνει πόσο έντονα βρίσκεται στο μυαλό σου όλη μέρα, ακόμα και τις ώρες που δεν είστε μαζί. Καθημερινά ακούς, βλέπεις και θέλεις πράγματα. Από το να του αγοράσεις ένα βιβλίο/αντικείμενο/ρούχο σε ανύποπτο χρόνο που ξέρεις ότι θα του αρέσει μέχρι να βγάλεις μία φωτογραφία από κάτι που θεωρείς ότι θα βρει αστείο είναι σαν να σκέφτεσαι για δύο ανθρώπους.

3. (ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ) Ανάλαβε κάτι που κανένας από τους δύο δεν θέλει να κάνει
Από το να αναλάβεις να οργανώσεις εξ' ολοκλήρου την εκδρομή, μέχρι να καθαρίσεις το μπαλκόνι του σπιτιού σας. Είναι δουλειές που και οι δύο βαριέστε να κάνετε, αλλά στο τέλος κάποιος πρέπει να το κάνει. Ε μπορείς να προσφερθείς (μη το κάνουμε όμως και συνήθεια).

4.Φλέρταρέ τον
Έχουμε συνδέσει τις πολύμηνες ή πολύχρονες σχέσεις με την ισοπέδωση των συναισθημάτων και της έντασης που υπάρχει στην αρχή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Τι θα έλεγες να προσπαθήσετε να κάνετε τη διαφορά; Ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο όταν υπάρχει οικειότητα μεταξύ δύο ανθρώπων που ξέρουν (ή τουλάχιστον νομίζουν ότι ξέρουν) ο ένας τον άλλον, αλλά μπορείς να συνεχίσεις να τον φλερτάρεις, να τον κοιτάζεις με νόημα, να του πετάς υπονοούμενα. Είναι ο τέλειος τρόπος να του υπενθυμίσεις ότι τον θέλεις ακόμα πολύ.

5. Κράτησε επαφή μαζί του
Ναι είναι δύσκολο να είσαι πάνω από το κινητό όταν είσαι απασχολημένη με τη δουλειά ή τα καθημερινά τρεξίματα, αλλά αν παράλληλα τον σκέφτεσαι, μπορείς να του στείλεις κάτι πολύ μικρό που δείχνε ότι ανυπομονείς να τον δεις. Θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι.

6. Κάνε υποχωρήσεις
Μπορείς για παράδειγμα να αφήσεις στο αυτοκίνητο τη μουσική που του αρέσει (ακόμα κι αν εσύ την σιχαίνεσαι), να μην ανάψεις air-condition αν τον ενοχλεί (ακόμα κι αν εσένα σου αρέσει να κοιμάσαι με -17 και κουβέρτα) ή να πεις "ναι" στο να παραγγείλετε μπέργκερ (ακόμα κι αν εσύ θέλεις πίτσα). Το να προσαρμόζεσαι που και που στις ανάγκες του δεν σε κάνει loser.

7. Να θυμάσαι τις μικρές λεπτομέρειες
Από το να τον ρωτήσεις τι έγινε με μία υπόθεσηπου τον προβλημάτιζε πολύ μέχρι να θυμάσαι τον αγαπημένο του σκηνοθέτη. Αυτό δείχνει ότι δίνεις σημασία σε αυτά που εκείνος θεωρεί σημαντικά.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot