Menu
Ο σεισμός ισοπέδωσε οικονομικά την Κω: 95 εκατ ευρώ οι ζημιές -Τις περισσότερες υπέστησαν τα αρχαία

Ο σεισμός ισοπέδωσε οικον…

Στα 95 εκατομμύρια...

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ

Ένας διαφορετικός ...

SOS.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΗ.

SOS.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡ…

ΧΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩ...

Τι εικόνα έχεις για το σώμα σου και πως επηρεάζει την ψυχολογία σου;

Τι εικόνα έχεις για το σώ…

Σου αρέσει το σώμα...

«Δεν θέλω σχέση αυτό το διάστημα» και πέντε ακόμα φράσεις που λέει, αλλά εννοεί κάτι άλλο

«Δεν θέλω σχέση αυτό το δ…

Τις περισσότερες φ...

Ιλαρά: Κρούσμα σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Παίδων!

Ιλαρά: Κρούσμα σε νοσηλεύ…

Ένας γιατρός από το ...

ΔΕΙΤΕ τις αφίξεις πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο της Κω στις 22-24/09

ΔΕΙΤΕ τις αφίξεις πτήσεων…

Το τριήμερο 22/09 ...

ΙΣΚ: Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά η ορκωμοσία των Αριστευσάντων αποφοίτων των Ιατρικών Σχολών

ΙΣΚ: Με αισθήματα βαθιάς …

Με αισθήματα βαθιάς ...

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Κω στις 26 Σεπτεμβρίου με 33 θέματα ημερησίας διάταξης

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Κω στ…

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ...

Σαρωτικές αλλαγές στα Λύκεια: Απαξιώνουν τα αρχαία κείμενα, «επενδύουν» στη μετάφραση

Σαρωτικές αλλαγές στα Λύκ…

Σαρωτικές θα είναι...

Αυτά είναι τα τέσσερα "φορο-δώρα" που ετοιμάζει η κυβέρνηση

Αυτά είναι τα τέσσερα …

Τέσσερα φορο-δώρα ...

Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό πρόβλημα του νέο iOS

Αυτό είναι το πιο ενοχλητ…

Το iOS 11 είναι εδ...

Prev Next

Πες μου τι χρώμα κινητό έχεις να σου πω τι άνθρωπος είσαι!

Πες μου τι χρώμα κινητό έχεις να σου πω τι άνθρωπος είσαι!
jumbo-banner

Πες μου τι χρώμα είναι το κινητό σου να σου πω ποιός είσαι 

ΛΕΥΚΟ
«Οι άνθρωποι που επιλέγουν το λευκό ως το χρώμα τους αναζητούν συνήθως την κοινωνική καταξίωση. Αντιπροσωπεύει τη σοφία, την ειλικρίνεια και την αγνότητα, αλλά επίσης και τη θρασύτητα, τον ανοιχτό χαρακτήρα και την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Μετά από το κίτρινο, το λευκό θεωρείται για το μάτι ως το δεύτερο 'μεγαλύτερο' χρώμα».

ΜΑΥΡΟ
«Το μαύρο χρώμα δεν είναι τεχνικά ένα χρώμα, αλλά μια αναπαράσταση της «απουσίας του φωτός». Επειδή στο μαύρο μπορούμε να αισθανθούμε «ανυπαρξία», αυτό το χρώμα γίνεται σύμβολο του απόκρυφου, του συγκαλυμμένου, του αβέβαιου ή του άγνωστου. Το μαύρο αντιπροσωπεύει τόσο το τέλος όσο και την έναρξη των πραγμάτων (ο κόσμος εικάζεται ότι έχει δημιουργηθεί μέσα από το χάος, έτσι όλα τα χρώματα εικάζεται ότι προέρχονται από το μαύρο). Το γεγονός αυτό καθιστά το μαύρο, όπως το λευκό, ένα χρώμα με διπλή έννοια. Τόσο ιστορικά και πολιτισμικά, το μαύρο σχετίζεται με την επιθετικότητα, και ήταν πάντα το χρώμα της επιλογής του μοναχικού, του επαναστάτη ή του "περιθωριακού". Έχει συνδεθεί με τις θρησκευτικές οργανώσεις, με επαγγέλματα όπως οι δικηγόροι, οι μελετητές και οι έμποροι, με το πένθος, με τη νύχτα και το υπερφυσικό, με το υψηλό δράμα και το ρομαντισμό, όπως και με την απόρριψη της συνήθειας. Και έτσι το άτομο που επιλέγει το μαύρο προσπαθεί να αναγνωριστεί για την ανεξαρτησία και την ικανότητά του να παραμείνει σε απόσταση από το πλήθος, για να ρισκάρει με ασφάλεια, και να είναι ηγέτης».

ΧΡΥΣΟ
«Οι άνθρωποι που επιλέγουν ως χρώμα το χρυσό αναζητούν την ευημερία και την οικονομική επιτυχία. Τείνουν να αγαπούν την πολυτέλεια και να απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα της ζωής, υποκύπτοντας σε αυτά όποτε μπορούν (μερικές φορές ακόμη και όταν δεν μπορούν!). Είναι εξωστρεφής, ζεστοί και να απολαμβάνουν τη συντροφιά των άλλων. Τείνουν επίσης να έχουν ισχυρή διαίσθηση. Οι προκλήσεις και η "νίκη" είναι σημαντικές γι' αυτούς, αλλά είναι γενναιόδωροι με τους φίλους και την οικογένειά τους. Το χρυσό είναι το «θερμό» άκρο του χρωματικού φάσματος, και είναι μια θερμότερη έκδοση του κίτρινου - και γι 'αυτό υιοθετεί επίσης τα χαρακτηριστικά του κίτρινου σχετικά με τον ιδεαλισμό και την αισιοδοξία. Το χρυσό είναι ένα χρώμα ζεστό, το οποίο λάμπει και εκπέμπει ζεστασιά παρόμοια με το φως του ήλιου, και λάμψη παρόμοια με αυτή που έχουν τα ψήγματα χρυσού. Το φως του ήλιου είναι απαραίτητο για την φυσική επιβίωση, και το χρυσό μέταλλο είναι σημαντικό για την οικονομική επιτυχία. Για το λόγο αυτό είναι ενστικτώδης η αναζήτηση του ανθρώπου για το χρυσό. Από όλα τα χρώματα, το κίτρινο (και κατ 'επέκταση το χρυσό), προσελκύουν το μάτι όπως κανένα άλλο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε πλήρη φωτεινότητα, το κίτρινο, είναι στο σημείο της μέγιστης προβολής στο φάσμα χρωμάτων».

ΠΡΑΣΙΝΟ
«Οι άνθρωποι που προτιμούν το πράσινο τείνουν να είναι ισορροπημένοι, πιστοί, εργατικοί, τίμιοι, αγαθοί και ενδιαφέρονται για τους άλλους. Τείνουν να είναι (ή φιλοδοξούν να είναι) καλοί πολίτες με μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αίσθηση ηθικής και μια επιθυμία για απλότητα. Το πράσινο αποτελεί, επίσης, καινούργια ζωή και εκκίνηση, και έτσι εμπνέει «ελπίδα», ζωτικότητα και ενέργεια στους ανθρώπους. Επίσης, αποτελεί ένδειξη φιλικότητας και σύνδεσης με τους άλλους, κυρίως επειδή είναι ένα δροσερό και ήρεμο χρώμα, με διακριτικό τρόπο, όπως το μπλε. Έχει συνδεθεί με το χρώμα των χαρτονομισμάτων, έτσι το πράσινο μπορεί να μεταφέρει ένα αίσθημα οικονομικής επιτυχίας. Το πράσινο μειώνει επίσης το αίσθημα της ανησυχίας - αυτός είναι ο λόγος που όταν οι άνθρωποι είναι αγχωμένοι, συχνά ποθούν ένα καταφύγιο στη φύση».

MΠΛΕ
«Οι άνθρωποι που επιλέγουν το μπλε χρώμα χαρακτηρίζονται από αυτοπεποίθηση, σχολαστικότητα, οξυδέρκεια, ευαισθησία, απαιτητικότητα, και έντονη διαίσθηση. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πραγματικά την ανάγκη να αγαπηθούν κυρίως για την προσωπική τους ασφάλεια. Η "φωτεινότητα" του χρώματος θα προσελκύσει τους ανθρώπους που είναι ήδη γεμάτοι αυτοπεποίθηση».

anynews.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός