Πες μου τι παπούτσια φοράς περισσότερο να σου πω ποια είσαι...

Φεβρουάριος 20, 2016
jumbo-banner

Βρες στοιχεία του χαρακτήρα σου μέσα από το αγαπημένο σου ζευγάρι παπούτσια.

Τίποτα δεν ολοκληρώνει καλύτερα ένα Outfit από ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια. Γ αυτό άλλωστε έχουμε και πολλά. Όμως κάθε φορά που βρισκόμαστε στην θέση να επιλέξουμε ένα από όλα, υπάρχει κάποιο ζευγάρι που έχει πάντα το «προβάδισμα». Είναι αυτό που μας κάνει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, νιώθουμε βολικά μ αυτό και φυσικά μας αρέσει η εικόνα του εαυτού μας.

Μαύρες γόβες στιλέτο
govamavrostrass

Αν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με γούνες και εφαρμοστά φορέματα που αναδεικνύουν το σώμα σου, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες στιλέτο είναι σίγουρα η επιλογή σου για τις βραδινές εξόδους είτε αυτές είναι σε ένα lounge bar είτε πρόκειται για μία επίσημη εμφάνιση. Στο μυαλό σου έχεις πάντα την θηλυκότητα σου που θέλεις να αναδείξεις με ένα chic τρόπο. Η μαύρη γόβα είναι το απόλυτο και κατάλληλο μέσο για το σκοπό αυτό.

T-Straps
t strap

Αν το καθημερινό σου outfit αποτελείται από παντελόνια κουστουμιού, ρομαντικές μπλούζες και jackets σε κλασικές γραμμές τότε ένα ζευγάρι T-Straps παπούτσια δηλαδή με λουριά που αγκαλιάζουν το πόδι είναι η αγαπημένη σου επιλογή από το πρωί ως το βράδυ. Είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω χαρακτήρα φαίνεται πως το υπέρκομψο στυλ είναι αυτό που σου ταιριάζει και υποστηρίζεις άψογα με τα t-straps ψηλοτάκουνα παπούτσια σου.

Μποτάκια με κρόσσια
kuibkiwfix
Αν είσαι από τις γυναίκες που επιδιώκουν έντονες και μοναδικές εμφανίσεις τότε σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια με κρόσσια που αγαπάς να φοράς σε όλες τις περιστάσεις. Ανήκεις σε αυτές που θέλουν να κάνουν δηλώσεις με το ντύσιμο τους και σίγουρα να μην περνούν απαρατήρητες.

Λευκά sneakers
converse sneakers women chuck taylor

Τα λευκά sneakers είναι μία έμμεση δήλωση του ότι δεν αφιερώνεις πολύ προσπάθεια για να ντυθείς και να κάνεις μία έξοδο. Είναι το μυστικό για ένα απλό αλλά προσεγμένο outfit που θα μπορούσες να επιλέξεις σε οποιαδήποτε εμφάνιση σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή σίγουρα ένα δερμάτινο jacket και μία ολόσωμη φόρμα έχουν ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα σου.

Γόβες με λουράκι στον αστράγαλο
black lace overlay maryjane platforms

Η κάθε μέρα σε βρίσκει μέσα σε ένα ρομαντικό φόρεμα που ολοκληρώνεται από ένα ζευγάρι γόβες με λουράκι στο αστράγαλο. Δεν έχει σημασία αν περνάς το απόγευμα σου πίνοντας σαμπάνια η αν τρέχεις στα καταστήματα για αγορές και υποχρεώσεις. Είναι ένα παπούτσι που σου ταιριάζει απόλυτα αν δεν ψάχνεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο να ντυθείς πιο επίσημα και τολμάς τις έντονες εμφανίσεις κάθε στιγμή.

Mary Jane Platforms
OZmRXD3fujjGrvKmg3xOBYWYUtfKaYo4 1 7

Αγαπάς την άνεση αλλά και την διαφορετικότητα στο ντύσιμο σου. Προτιμάς ένα έντονο χρωματικά παλτό, έντονο χρώμα στα χείλη και ένα συνδυασμό χρωμάτων στα παπούτσια σου, για μία εμφάνιση που θυμίζει σκηνή από vintage ταινία.

Πηγή faysbook.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot