Πατέρας έκανε το πιο «ιδιαίτερο» τατουάζ για να… καταπολεμήσει το κόμπλεξ της κόρης του

Αύγουστος 08, 2015
jumbo-banner

Η σχέση πατέρα και κόρης είναι κάτι παραπάνω από μεγαλειώδης και… αξεπέραστη. Αυτό δεν χρειάζεται ούτε εξηγήσεις, ούτε απόδειξη. Ωστόσο ο πατέρας της φωτογραφίας δίνει άλλο νόημα στη λέξη αγάπη και παραδίδει μαθήματα θάρρους.

Ο Άλιστερ Κάμπελ στην προσπάθειά του να κάνει την κόρη του, Σάρλοτ, να μην αισθάνεται διαφορετική και να τη βοηθήσει να εξαλείψει το κόμπλεξ που ένιωθε λόγω των προβλημάτων ακοής της και του «αντιαισθητικού» ακουστικού βαρηκοΐας που βρίσκεται τοποθετημένο στο αυτί της, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.

Το koolnews.gr αναφέρει πως η εξάχρονη Σάρλοτ κληρονόμησε τα προβλήματα ακοής από τη μητέρα της και παρότι έμαθε να χει με το μηχάνημα στο αυτί της, δεν έπαψε ποτέ να αισθάνεται άσχημα για τη διαφορετικότητά της από τα υπόλοιπα παιδιά.

Έτσι, μόλις ο γιατρός ενημέρωσε την οικογένεια πως η μικρή θα χρειαζόταν ακόμα ένα επίθεμα για βελτίωση του προβλήματος, ο Άλιστερ αποφάσισε να αποκτήσει κι εκείνος ένα «μαχανηματάκι» πάνω από το αυτί του με έναν πιο… καλλιτεχνικό τρόπο: χτυπώντας το τατού!

Η μικρή μοιάζει να απολαμβάνει την ομοιότητά της με το μπαμπά της, με τον ίδιο να παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot