Παρουσιάστρια πήγε σε ομάδα απεξάρτησης από το σεξ!

Σεπτέμβριος 24, 2014
jumbo-banner
Παρουσιάστρια από τη Σκωτία απευθύνθηκε σε ειδικούς για τον εθισμό της

Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το σεξ μπήκε η παρουσιάστρια από τη Σκωτία Gail Porter.
Η ίδια αποκάλυψε ότι μπήκε σε γκρουπ για να καταπολεμήσει τον εθισμό της, ωστόσο ένιωθε ερωτική έλξη για τους άλλους ασθενείς του γκρουπ.
Η 43χρονη Porter, πιστεύει πως η ακραία σεξουαλική της συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα της κατάθλιψης αφού διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.
 
Η Gail η οποία έχει ένα παιδί, εμφάνισε αλωπεκία το 2005 εξαιτίας του υπερβολικού άγχους με αποτέλεσμα να χάσει όλα της τα μαλλιά. Αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από τους κατάλληλους ανθρώπους για το πρόβλημά του εθισμού της στο σεξ και αναγκάστηκε να παρακολουθεί γκρουπ μόνο για γυναίκες για να μην αποσπάται από τους ανδρικούς πειρασμούς.

«Πήγα σε ομάδα απεξάρτησης από το σεξ. Και όταν τελείωνε η συνεδρία όλοι ήταν σε σεξουαλική διέγερση. Ήταν κάπως «πάμε για μπέργκερ μετά ή σε κάποιου το σπίτι» λέει η ίδια σύμφωνα με την Daily Mail.
Σήμερα, έχοντας χωρίσει από τον μουσικό και πατέρα του παιδιού της Dan Hipgrave είναι μόνη και θεωρεί πως δύσκολα θα καταφέρει να βρει κάποιον άλλον και πιστεύει πως απωθεί τους άνδρες επειδή είναι καραφλή.

«Το χειρότερο πράγμα αυτή τη στιγμή, είναι η μοναξιά που νιώθω εξαιτίας του ότι δεν έχω μαλλιά. Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι έκανα στην προηγούμενη ζωή μου για να μου αξίζει κάτι τέτοιο στην παρούσα ζωή».
Η Gail Porter, που ζει πια στο Βόρειο Λονδίνο έχει κι ακόμη ένα πρόβλημα. Όπως λέει η ίδια δεν έχει λεφτά, ψάχνει δουλειά από εδώ κι από εκεί, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτή την περίοδο γράφει την αυτοβιογραφία της.
gailport1
gailport2
gailport3
newsbeast.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot