Παολίνα Διαμαντούλη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: «Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα» (Video)

Ιούνιος 03, 2015
jumbo-banner

Τι είπε για το μόντελινγκ, τον χορό και το αγαπημένο της νησί τη Μύκονο και αναφέρει το protothema.gr.

Το μοντέλο Παολίνα Διαμαντούλη ήταν χθες καλεσμένη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» και μίλησε για το αγαπημένο της νησί τη Μύκονο, το μαγαζί του πατέρας της «Καλούα», τη μεγάλη της «καψούρα» τον χορό αλλά και το μόντελινγκ.
Συγκεκριμένα είπε: «Μου άρεσε πάρα πολύ από μικρή το μόντελιγκ, πάντα ντυνόμουν και φωτογραφιζόμουν, είχα αυτό το ψώνιο. Ο αδελφός μου ασχολείται με την επιχείρηση του μπαμπά, το Καλούα στη Μύκονο. Δεν μας έχει πιάσει η κρίση, κάθε χρόνο και καλύτερα είναι στο νησί. Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα! Έχουμε πολλούς ξένους που πραγματικά βοηθάνε πολύ το νησί. Οι Άραβες και οι Γάλλοι αφήνουν πολλά λεφτά. Από πολύ μικρή ασχολήθηκα με το μαγαζί, σέρβις, υποδοχή, δημόσιες σχέσεις».

Και συνέχισε: «Μου αρέσει πολύ το μόντελιγκ, τρελαίνομαι. Έχω πάει στην Νέα Υόρκη, έκανα φωτογραφίσεις για καταλόγους. Είμαι μισή Πολωνέζα και της μοιάζω πολύ της μητέρας μου και όλοι λένε ότι έχω κάτι εξωτικό. Αυτός ο χρόνος ήταν καλός για εμένα, δούλεψα πολύ. Γνώρισε στο Καλούα και την Ντούτσεν Κρος, άγγελο της Victoria s Secret, είναι χαμηλών τόνων. Αυτή μου είπε να ασχοληθώ με το μόντελιγκ. Έχω δει την Σακίρα, είναι πολύ όμορφη, είναι λίγο κοντούλα. Ήθελα να γίνω χορογράφος, είχα πάει στο Λονδίνο, αλλά γύρισα Ελλάδα, δεν ήθελα να ξαναπάω πίσω. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, χορεύω, είναι η καψούρα μου».

(Επειδή τα βίντεο παίζουν όλα μαζί μπορείτε να τα σταματήσετε και να επιλέξετε να δείτε με την σειρά που θέλετε εσείς)

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot