Πανσέληνος Οκτωβρίου 2015: Πώς σε επηρεάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οκτώβριος 27, 2015
jumbo-banner

27 Οκτωβρίου -ώρα 14.05- διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία φαίνεται αρκετά θετική, καθώς σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, το Δία και τον Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης.

Ο Ταύρος -που κυβερνάται από την Αφροδίτη- διεγείρει τις αισθήσεις μας και μας παροτρύνει να απολαύσουμε τη ζωή και να βρούμε χαρά ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα. Από την άλλη όλη αυτή η γήινη ενέργεια, μας καλεί να γίνουμε περισσότερο πρακτικοί, να ασχοληθούμε με τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας και να βρούμε τρόπους ώστε να νιώσουμε περισσότερο ασφαλείς. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθούν περισσότερες σχέσεις αλλά και να αποκατασταθούν επαγγελματικά περισσότεροι άνεργοι, αφού πλέον και οι παράλογες απαιτήσεις θα περιοριστούν. Η αντίθεση Ερμή - Ουρανού που είναι αισθητή στο χάρτη της Πανσέληνου, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες, παράλληλα όμως μπορεί να φέρει μια αλλαγή νοοτροπίας που θα μας βοηθήσει να δούμε νέες προοπτικές.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από το γεμάτο φεγγάρι είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς).

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου και σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τυχόν χρέη και εκκρεμότητες αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μπορείς επίσης να θέσεις στόχους για τη βελτίωση των εισοδημάτων σου ή να αποδεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα αποδειχθούν κερδοφόρες, καθώς ο Ποσειδώνας, ο Δίας και ο Πλούτωνας στηρίζουν θετικά το γεμάτο φεγγάρι. Ένα σημαντικό βοήθημα μπορεί να προέλθει και από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου τώρα μπορεί να θεμελιώσεις την ασφάλεια που ζητάς ή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιό σου στις 27 Οκτωβρίου αναμένεται ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσεις έναν νέο τρόπο ζωής που όχι μόνο θα σου ταιριάζει αλλά επιπλέον θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα εγγυάται ένα νέο φιλικό περιβάλλον που θα σου προσφέρει ερεθίσματα και προοπτικές που θα κάνουν πολύ ενδιαφέρουσα τη ζωή σου. Αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, αυτό το διάστημα θα γίνει πιο δυνατή και είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί ή να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για τον πρώτο σου απόγονο. Σε περίπτωση που ανήκεις στις singles, ένας νέος έρωτας πρόκειται να μπει στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Οκτωβρίου φωτίζει το σκοτεινό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σε βοηθά να "σκάψεις" στο υποσυνείδητό σου και να εντοπίσεις τις βαθιές επιθυμίες σου. Μια ανασκόπηση των μέχρι τώρα επιτυχιών ή αποτυχιών σου θα αποτελέσει τον απαραίτητο οδηγό που θα κατευθύνει τα επόμενα βήματά σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να θεωρηθεί κάπως υποτονικό, αφού οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο τη σκέψη και την ανάλυση παρά τη δράση. Από την άλλη όμως πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα οργανωθείς και θα δρομολογήσεις τις κινήσεις σου για το άμεσο μέλλον. Η απαλλαγή από κακές συνήθειες ή άτομα που σε περιορίζουν είναι επίσης πιθανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 27 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους φίλους σου, τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, να ολοκληρώσεις τους στόχους σου αλλά και να κάνεις αλλαγές στο φιλικό σου κύκλο. Οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα μπορεί να αποτελέσουν τη σπίθα για την ενασχόληση με δραστηριότητες που θα σου αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Ο Ποσειδώνας που στηρίζει θετικά την Πανσέληνο μπορεί επίσης να σε παροτρύνει να ταξιδέψεις στο εξωτερικό είτε για την προώθηση της δουλειάς σου είτε για ψυχαγωγικούς λόγους. Αν είσαι single, ένας νέος έρωτας θα προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένη, ίσως νιώσεις την ανάγκη να επισημοποιήσεις τη σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Οκτωβρίου αποτελεί τη στιγμή της αποκορύφωσης των επαγγελματικών στόχων σου. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα εισπράξεις τα οφέλη των προσπαθειών σου και δεν αποκλείεται να αναρριχηθείς σε ένα καλύτερο πόστο, να πάρεις μια προαγωγή ή -αν ανήκεις στις άνεργες του ζωδίου- να βρεις τη δουλειά που σου ταιριάζει. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα, του Πλούτωνα και του Δία, εγγυάται μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς να αποκλείεται να κερδίσεις και ένα αξιόλογο ποσό από ένα τυχερό παιχνίδι. Κάποιες αλλαγές αναμένονται και στο οικιακό σου περιβάλλον, όπου είναι πιθανό να σκεφτείς την πιθανότητα μιας μετακόμισης ή να προχωρήσεις σε μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Οκτωβρίου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου αναμένεται εξαιρετικά θετική για σένα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μάλιστα δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις στο εξωτερικό -ή ακόμα και να αποφασίσεις να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα- ή να ξεκινήσεις μια μελέτη που θα επηρεάσει τη σταδιοδρομία σου. Η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα, του Δία και του Ποσειδώνα ευνοούν ιδιαίτερα και την αισθηματική σου ζωή, όπου είναι πιθανό να προγραμματίσεις το γάμο σου και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Αν είσαι single, το διάστημα αυτό ευνοείται η δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ
H Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σου ανοίγει το δρόμο για να ολοκληρώσεις θέματα που σχετίζονται με δάνεια, οφειλές, ή φορολογικές εκκρεμότητες. Ωστόσο, το γεγονός ότι το γεμάτο φεγγάρι υποστηρίζεται θετικά από τον Ποσειδώνα, το Δία και τον Πλούτωνα, αποτελεί επίσης έναν καλό οιωνό για κέρδη που μπορούν να προέλθουν από προμήθειες, μπόνους, επαγγελματικές ανταμοιβές ή και από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού στοιχείου σου. Η Πανσέληνος επίσης ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι single υπόσχεται έναν νέο έρωτα -ή και την αναζωπύρωση ενός παλιού- ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα αποκτήσει γερά θεμέλια ώστε να αντέξει στην πάροδο του χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 27 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Ταύρου και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου τις επόμενες δυο εβδομάδες στο σύντροφό σου. Χωρίς να παραμελήσεις τα επαγγελματικά σου -που βρίσκονται και αυτά σε μια ανοδική πορεία- θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου ή ακόμα και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της. Έτσι, δεν αποκλείεται ένας γάμος ή έστω κάποιου είδους επισημοποίηση που θα σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Πλούτωνα, σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου όπου θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου. Τέλος, μια εγκυμοσύνη που μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις είναι πολύ πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στις 27 Οκτωβρίου διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τη δουλειά, την καθημερινότητα και την υγεία σου, γεγονός που σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο οι υποχρεώσεις σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες -ή ίσως και επίπονες- θα σου φέρουν όμως σημαντικά οικονομικά οφέλη, όπως δηλώνει η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα από τον τομέα των οικονομικών σου. Δεν αποκλείεται επίσης, να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σου, η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρα. Το γεμάτο φεγγάρι επιπλέον, ευνοεί και την ενασχόληση με τον εαυτό σου και την υγεία σου, για αυτό μπορείς να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, οι οποίες θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα ή και να ξεκινήσεις μια άσκηση ή διατροφή με στόχο την απώλεια βάρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Οκτωβρίου, στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται ιδιαίτερα θετική για σένα καθώς σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο από το φορτωμένο σου πρόγραμμα και να εκτονωθείς με ευχάριστες δραστηριότητες, όπως ο έρωτας, η δημιουργία ή τα παιδιά. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μάλιστα, προσφέρεται για νέες γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σε μεγάλους έρωτες, για αυτό αν είσαι single, καλό είναι να αποδεχτείς φιλικές προσκλήσεις και να βγεις περισσότερο. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Πλούτωνας -που βρίσκεται στο ζώδιό σου- υποστηρίζει το γεμάτο φεγγάρι, αποτελεί την εγγύηση για θετικές εξελίξεις σε ό,τι ξεκινήσει αυτό το διάστημα. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να ξεκινήσεις μια προσωπική επαγγελματική δραστηριότητα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
H Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Οκτωβρίου, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου και τα οποία θα σε απασχολήσουν τις επόμενες δυο εβδομάδες. Αν λοιπόν σκέφτεσαι την πιθανότητα να μετακομίσεις, να κάνεις μια ανακαίνιση ή κάποιου άλλου είδους αλλαγή, αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα από τον τομέα των οικονομικών σου, ευνοεί επίσης τυχόν δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν μέσα από το σπίτι και να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη ή την εκμετάλλευση ενός ακινήτου σου που θα αυξήσει τα εισοδήματά σου. Τέλος, με την υποστήριξη του Πλούτωνα είναι πιθανό να προκύψουν παρασκηνιακές συζητήσεις που θα σου προσφέρουν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά "ανοίγματα".

ΙΧΘΕΙΣ
H Πανσέληνος στις 27 Οκτωβρίου διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με ταξίδια, επικοινωνία, συγγενικά πρόσωπα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις εκδρομές που θα σε αποφορτίσουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά και να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Το γεγονός ωστόσο ότι ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας καθώς και ο Δίας και ο Πλούτωνας, ρίχνουν θετικές ακτίνες στο γεμάτο φεγγάρι, αποτελεί έναν καλό οιωνό και για επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Ανανέωση θα υπάρξει και στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ και η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Τέλος, η περίοδος είναι κατάλληλη για αγορά ή και επισκευή ηλεκτρονικών ειδών ή αυτοκινήτου.

tlife.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot