Ο 9χρονος και η 62χρονη

Ιούλιος 26, 2014
jumbo-banner
Η αγάπη δεν γνωρίζει ηλικία. Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν ο 9χρονος Saneie Masilela (ένα παιδί από την ηλικία των 9 ετών) και η 62χρονη Elen Shabangu (62), που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Νότια Αφρική.

Το ζευγάρι έδωσε τον όρκο της αγάπης μπροστά στους εκατό καλεσμένους τους.
Το θέμα είχε αποκαλύψει η ψηφιακή έκδοση της «Daily Mail», όταν σε δημοσίευμα της ανέφερε ότι αυτή η παράξενη ερωτική ιστορία άρχισε περίπου πριν από ένα χρόνο, όταν ο Saneie Masilela (ακόμα στο σχολείο) εξέπληξε τους γονείς του με τον ισχυρισμό ότι οι πρόγονοί τους του διεμήνυσαν να παντρευτεί την 62χρονη φίλη της οικογένειας.
Η μητέρα του που πήρε σοβαρά το θέμα ζήτησε από την γυναίκα να παντρευτεί το γιο της.

Η 62χρονη δέχτηκε αν και είχε ήδη έναν σύζυγο και πέντε παιδιά-και, σύντομα, η τελετή πραγματοποιήθηκε ήρθε παρά τις επικρίσεις από τους κατοίκους του χωριού.
Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η μητέρα του αγοριού έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι ο γάμος δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια συμβολική πράξη, και μετά το γάμο, τα πάντα θα ήταν ίδια όπως και πριν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tragiko.net

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot