Ο Νότης Σφακιανάκης στο «Αλήθειες με τη Ζήνα» ταξίδεψε στην Κω

Δεκέμβριος 05, 2015
jumbo-banner

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 12:00, η Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, με τους πολλούς θαυμαστές αλλά και με τους πολλούς επικριτές για τις κατά καιρούς ακραίες δηλώσεις του, μιλάει στη Ζήνα Κουτσελίνη για τη ζωή του με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, όπως κάνει πάντα. Μιλάει για όλα όσα τον απασχολούν, όσα αγαπάει, όσα τον ενοχλούν σύμφωνα με το zappit.gr.

Η κάμερα της εκπομπής ταξίδεψε μέχρι την Κω, τη γενέτειρα του Νότη Σφακιανάκη και οι συνεργάτες της εκπομπής μίλησαν με τους φίλους του. Περιγράφουν τις πλάκες, που έχουν κάνει, τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές, που έχουν περάσει μαζί.

Για τον Νότη Σφακιανάκη μιλάνε οι φίλοι του από την Αθήνα. Ο Νότης μιλάει με συγκίνηση για τον αδελφό του αλλά και για τον καλύτερο του φίλο, που έχασε. Για πρώτη φορά ζητάει συγγνώμη από τη σύζυγο του.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot