Ο Αποστόλης Τότσικας φωτογραφίζεται με τον «δίδυμο» αδερφό του

Φεβρουάριος 04, 2015
jumbo-banner

Δείτε πόσο μοιάζουν τα δύο αδέρφια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Αποστόλης Τότσικας έχει έναν αδερφό που είναι σκηνοθέτης και μοιάζει πολύ στον γοητευτικό ηθοποιό. Ο Θανάσης Τότσικας, όπως λέγεται, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Αποστόλη, ωστόσο, οι δυο τους είναι ιδιαίτερα δεμένοι και αγαπημένοι.

«Σπάνια θα διαφωνήσουμε κι αν αυτό γίνει τότε θα είναι για χαζούς λόγους, του τύπου “δεν σου άρεσε αυτή η ταινία; Είναι δυνατόν;”, αλλά αυτές είναι οι χαζοκόντρες του πενταλέπτου. Αμέσως κάνουμε μια πλάκα, χαβαλεδιάζουμε και το ξεπερνάμε», είχε δηλώσει ο Θανάσης σε κοινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει με τον αδερφό και τον πατέρα του στο περιοδικό «Omikron», με τον Αποστόλη να συμπληρώνει «Πάντα ήμασταν κοντά. Ποτέ δεν θυμάμαι να μαλώσαμε άγρια ή σοβαρά για κάποιο θέμα. Τα λύναμε αμέσως. Ψιλοχαθήκαμε μόνο όταν έφυγε ο αδελφός μου για την Αθήνα για να σπουδάσει. Έπειτα από δύο χρόνια ήμασταν όπως και πριν. Σήμερα έχουμε κοινές παρέες, βγαίνουμε…».

Το απόγευμα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου, τα δύο αδέρφια πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη με σχεδόν ίδιες μπλούζες και την ομοιότητά τους να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

«Almost twins #brothers #family» ήταν η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία την οποία ανήρτησε η γνωστή φωτογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes έπεσαν «βροχή» ενώ τα σχόλια για την εμφάνιση των δύο ανδρών ήταν άκρως κολακευτικά.
totsikas and brother
faysbook.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot