Οι Tommy και Dee Hilfiger στο 2014 Costume Institute Gala

Μάιος 15, 2014
jumbo-banner

Έδωσαν το «παρών» σε έκθεση για την καριέρα του Charles James
Οι Tommy και Dee Hilfiger παρακολούθησαν τη Δευτέρα, στο Metropolitan Museum of Art, το 2014 Costume Institute Gala γιορτάζοντας την «Charles James: Beyond Fashion», μια έκθεση που εξετάζει την καριέρα του θρυλικού αμερικανού μόδιστρου Charles James στον 20ο αιώνα.

Οι καλεσμένοι που κάθισαν στο τραπέζι του Tommy Hilfiger περιελάμβαναν ηθοποιούς, μοντέλα, μουσικούς και πρότυπα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της Zooey Deschanel η οποία πρόσφατα συνεργάστηκε με τον κ. Hilfiger σε μια capsule collection με φορέματα (To Tommy, From Zooey), η ηθοποιός Lake Bell, ο αμερικανός tattoo artist και καλλιτέχνης Scott Campbell, η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Glamour Cindi Leive, ο βρετανός ντράμερ και ηθοποιός Tennessee Thomas, η τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός Thalia και το στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας Tommy Mottola.

«Είμαι ενθουσιασμένος που γιορτάζω το φετινό Met Gala μαζί με μια τόσο όμορφη ομάδα φίλων και προτύπων της βιομηχανίας», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

«Ο Charles James ήταν ένας επαναστάτης στον κλάδο και τα σχέδιά του εξακολουθούν να επηρεάζουν τη μόδα σήμερα. Είμαι ενθουσιασμένος που γιορτάζεται το ξεχωριστό ύφος του στο φετινό Met Gala. Το Gala είναι το κορυφαίο γεγονός του κλάδου και είναι πάντα μια απόλαυση να παρευρίσκεσαι», συμπλήρωσε.

Ο Aerin Lauder διετέλεσε πρόεδρος του Gala με συμπρόεδρους τους Bradley Cooper, Oscar de la Renta, Sarah Jessica Parker, Lizzie και Jonathan Tisch και Anna Wintour.
tommy1
Ο Tommy Hilfiger φόρεσε ένα Tommy Hilfiger Tailored σμόκιν με ουρά και λευκή γραβάτα.
tommy2
Η Dee Hilfiger φόρεσε ένα Tommy Hilfiger μαύρο strapless organza βραδινό φόρεμα με επένδυση pewter και διακοσμημένο με χάντρες και λεπτομέρειες από πούλιες γαλλικής δαντέλας.
tommy3
tommy4

Η Zooey Deschanel φόρεσε ένα βραδινό navy duchess σατέν φόρεμα με ντεκολτέ και ivory πλάτη με πιέτες από τον οίκο Tommy Hilfiger.

Η Lake Bell φόρεσε ένα κόκκινο μεταξωτό georgette strapless φόρεμα με σατέν πλάτη, πιέτες και organza από τον οίκο Tommy Hilfiger.
tommy5
Ο Scott Campbell φόρεσε ένα μαύρο δίκουμπο σμόκιν από την Tommy Hilfiger Tailored συλλογή, λευκό πουκάμισο με γαλλικά μανικετόκουμπα και μαύρα κουμπιά, αστέρια και ριγέ μεταξωτές τετράγωνες τσέπες και λευκή γραβάτα.
tommy6

Η Thalia Mottola φόρεσε ένα mint green duchess στράπλες σατέν φόρεμα με back ruffle και layered green και navy organza από τον οίκο Tommy Hilfiger.

Η Tennessee Thomas φόρεσε ένα σατέν βραδινό navy pearl beaded φόρεμα με πιέτες μπροστά και κλιμακωτό navy τούλι από τον οίκο Tommy Hilfiger.

Η Cindi Leive φόρεσε ένα μαύρο σατέν φόρεμα με ανοικτή πλάτη και τούλι από τον οίκο Tommy Hilfiger.
Πηγή: newsbeast.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot