Οι χώρες όπου το φλερτ φτάνει στα όρια -Δείτε την θέση της Ελλάδας!

Οκτώβριος 07, 2015
jumbo-banner

Η γραμμή ανάμεσα στο παιχνιδιάρικο φλερτ και το πιο έντονο πολλές φορές είναι λεπτή και δεν είναι λίγες οι χώρες που περνούν συχνά-πυκνά στην αντίπερα όχθη. Ετοιμαστείτε να δείτε ποια από αυτές βρίσκεται στην 1η θέση.

Μερικές χώρες πηγαίνουν τη διαδικασία και τη συμπεριφορά του φλερτ σε άλλο επίπεδο, την ίδια στιγμή που άλλες είναι πιο… μαζεμένες. Σίγουρα, άλλωστε θα έχετε παρατηρήσει και από δική σας εμπειρία σε διάφορα ταξίδια στο εξωτερικό, πόσο διαφορετικά σας αντιμετωπίζει το άλλο φύλο. Για να εντοπιστούν και να ανιχνευτούν αυτές οι συμπεριφορές και οι εθνικότητες, το thrillist.com ρώτησε online το κοινό του Reddit και του Quora, ζητώντας τις εμπειρίες τους κι έτσι προέκυψαν οι πιο… επιθετικές χώρες στο φλερτ.

Δείτε τις top χώρες μέσα από το clickatlife.gr

6. Ισπανία
Ο «Λατίνος Εραστής» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά σε συζητήσεις ερωτικού περιεχομένου και όλα δείχνουν ότι ισχύει. Οι Ισπανοί μπορούν πράγματι να είναι εκπληκτικά ερωτικοί και να φλερτάρουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Εν προκειμένω, όμως, οι γυναίκες είναι αυτές που βάζουν την Ισπανία στη λίστα. Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με δεδομένα που συλλέχθηκαν από το badoo.com, οι Ισπανίδες φλερτάρουν έντονα online και μάλιστα είναι αυτές που ξεκινούν συζήτηση περισσότερο από κάθε άλλη εθνικότητα.
ispania flert

5. Κολομβία
Οι Λατινοαμερικάνοι είναι διάσημοι για το πόσο ανοιχτοί είναι στον έρωτα, τη ζωή και την τρυφερότητα, αλλά όσον αφορά το φλερτ, πολλές φορές ίσως το παρατραβάνε. Η Κολομβία βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας, καθώς η πρωτεύουσά της, Bogota, βρίσκεται στην κορυφή μιας διαφορετικής λίστας, με το χειρότερο σύστημα μέσων μαζικής μετακίνησης για τις γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνα του Reuters, η Bogota συγκεντρώνει τις περισσότερες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε γυναίκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όχι και τόσο τιμητικό για τους Κολομβιανούς.

4. Βραζιλία
Οι Βραζιλιάνοι είναι απίστευτα ενεργοί σεξουαλικά, ξεκινούν να κάνουν σεξ από πολύ μικρές ηλικίες και δεν είναι λίγα τα φεστιβάλ που καταλήγουν σε τεράστια πάρτι φιλιού. Μέχρι εδώ όλα καλά. Σύμφωνα, όμως, με μερικούς χρήστες του Quora, μπορεί να γίνονται πολύ επίμονοι στην προσέγγισή τους και να μην καταλαβαίνουν εύκολα τη λέξη «όχι», εξασφαλίζοντας μια θέση στη Βραζιλία μέσα στη λίστα.

3. Αίγυπτος
Σύμφωνα με το περιοδικό Smithsonian, το 99% των γυναικών στην Αίγυπτο έχουν παρενοχληθεί σεξουαλικά με κάποιο τρόπο, κάτι που δείχνει ότι μάλλον οι Αιγύπτιοι πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο τους προς το άλλο φύλο.
flert

2. Ιταλία
Δυο λέξεις: “Ciao bella”. Οι Ιταλοί είναι παγκοσμίως γνωστοί για τη φλερτ διάθεσή τους και οι καθημερινές τους επαφές μπορούν να φτάσουν από το 0 στο 100 πολύ γρήγορα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η Elle Ide σε άρθρο της στην Telegraph για τον «Κανόνα του Καναπέ». Προφανώς, αν κάθεσαι στον ίδιο καναπέ με ένα άτομο του αντίθετου φύλου, έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις για φλερτ. Έχοντας υπόψη και το πόσο παθιασμένοι είναι οι Ιταλοί, το φλερτ δεν αργεί να βγει εκτός ορίων και δεν περνάει εύκολα γυναίκα από μπροστά τους που δεν θα τους κάνει να στρέψουν το κεφάλι τους και να αρχίσουν τα σχόλια.
agalmata flert

1. Ελλάδα
Η φήμη του “Nick the Greek” και του “greek kamaki” κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες παγκοσμίως και δεν είναι τυχαίο που 4 χρόνια πριν η Αθήνα βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις πόλεις που φλερτάρουν περισσότερο online σύμφωνα με το badoo.com. Περσινό δημοσίευμα της Bild, επίσης, ανέφερε ότι σύμφωνα με κατασκευάστρια εταιρία προφυλακτικών, η Ελλάδα είναι το πιο σεξουαλικά ενεργό έθνος, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο εν μέσω κρίσης, φτάνοντας τις 164 φορές σεξουαλικών περιπτύξεων το χρόνο. Ο Dr. Simon Hardy, συγγραφέας του The Greeks, Eroticism and Ourselves, δήλωσε, μάλιστα ότι οι Έλληνες μάλλον έχουν τελειοποιήσει την τέχνη του φλερτ από πολύ παλιά, κατά τη διάρκεια των… συμποσίων. Φλερτάρουν και κάνουν σεξ περισσότερο από άλλες χώρες, σύμφωνα με το thrillist.com, και είναι κιόλας αυτοί που ανέπτυξαν τη ρητορική, η οποία είναι πάντα χρήσιμη για να πείσεις κάποιον ακόμη και σε πιο... πονηρά επίπεδα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot