Οι τρόποι για να τον ξεπεράσεις ΑΜΕΣΑ

Φεβρουάριος 18, 2016
jumbo-banner

Ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα στις σχέσεις είναι ο χωρισμός.

Σε μερικές περιπτώσεις ο φόβος του χωρισμού σε κρατάει δεμένη με έναν άνθρωπο με την ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει, κάτι τέτοιο όμως σε καταρρακώνει με αποτέλεσμα να καταλήγεις τελικά σε δεύτερες αγκαλιές για να ξεχάσεις τις πρώτες.

Όμως, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο ο χωρισμός είναι σημαντική υπόθεση. Οι προηγούμενες σχέσεις σου μπορούν να σε διδάξουν πως να βρεις την επιτυχία στις μελλοντικές σου σχέσεις. Ακολούθησε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές για να γίνεις σοφότερη.

1. Κλάψε όσο θέλεις
Κλάψε λίγο, κλάψε πολύ,με λυγμούς στον ώμο ενός φίλου σας, φωνάξετε, σπάστε πράγματα αλλά ξέσπασε! Δεν υπάρχει κάτι λάθος αν κλάψεις, είναι ακριβώς ο τρόπος του σώματος σου να απελευθερώσει τα συναισθήματα σου. Μην αφήσεις κανέναν να σου πει να είσαι δυνατή ή να σταματήσεις να κλαις γιατί απλά έτσι αναρρώνει μια σπασμένη καρδιά.

2. Διέγραψε τον αμέσως από το facebook
To facebook είναι επικίνδυνο μέρος για χωρισμένους. Πρώτον, υπάρχει η επίφοβη κατάσταση της «αλλαγής του status» . Στη συνέχεια υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μπεις στον πειρασμό να τον καταδιώξεις για να δεις που είναι, τι κάνει, αν έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία. Αν δεν το κάνεις θα ψάχνεις σαν τρελή τις ενημερώσεις σου για εκείνων. Αν το Facebook δεν ήταν η αιτία του τέλους της σχέσης σας, μην αφήσετε να είναι ένας λόγος για να κάνει διάσπαση σας πολύ πιο δύσκολη.

3. Ξεκίνησε νέα χόμπι
Αν υπήρχε ένα χόμπι που έκανες με τον πρώην σου, για παράδειγμα πεζοπορία σταμάτησε αμέσως αυτή τη δραστηριότητα γιατί θα σου θυμίζει εκείνον. Προτίμησε να βρεις ένα χόμπι που θα σου πάρει τελείως το μυαλό από εκείνον και θα το αδειάσει από τη σκέψη του. Αν θέλεις να εκτονωθείς για παράδειγμα προτίμησε το kick boxing.

4. ΜΗΝ κάνεις περιστασιακό σεξ
Η ραγισμένη σου καρδιά δεν θα το αντέξει το περιστασιακό σεξ και ειλικρινά δεν πρόκειται να λειτουργήσει όλο αυτό. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να νιώσεις χειρότερα για τον εαυτό σου γι αυτό που έκανες. Δεν θα τον ξεπεράσεις επειδή έχεις έναν άλλον άντρα στο κρεβάτι σου. Και μην ακούσω ατάκες τύπου «ο έρωτας με έρωτα περνάει» γιατί χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια. Να γνωρίσεις τον εαυτό σου ξανά ώστε να φτιάξεις την αυτοεκτίμηση σου από την αρχή.

5. Άλλαξε τον αριθμό του σε «ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ»
Ναι, αυτό ίσως είναι ένα αρκετά έξυπνο κόλπο αν δεν θέλεις να διαγράψεις τον αριθμό του. Απλώς θα αντικαταστήσεις το όνομα του και έτσι όταν σου έρθει η όρεξη να στείλεις ένα δακρύβρεχτο μήνυμα δεν θα το κάνεις τόσο απλά.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot