Οι ταινίες που θα μας κάνουν να ερωτευτούμε το Φθινόπωρο (Trailer)

Οκτώβριος 06, 2015
jumbo-banner

Το Φθινόπωρο είναι από τις αγαπημένες μου εποχές…

Μετά από τα αμέτρητα μπάνια στην θάλασσα καιρός να είναι να μαζευτούμε και να απολαύσουμε τις απόλυτες Φθινοπωρινές ταινίες!

1) Ιστορία Αγάπης, 1970


Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Όλιβερ, φοιτητής της νομικής του Harvard και γόνος πλούσιας οικογένειας γνωρίζει την Τζένιφερ . Σε πείσμα του πατέρα του που δεν την εγκρίνει λόγω της ταπεινής καταγωγής της, την παντρεύεται και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη νέα του ζωή.
2) Ημέρες Ευτυχίας, 1978

Ένας σκληρά εργαζόμενος εργάτης πείθει τη γυναίκα που αγαπά να παντρευτεί το πλούσιο αλλά μελλοθάνατο αφεντικό τους ώστε να πάρουν μέρος της περιουσίας του.
3) Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι..., 1989

Μία από τις πιο θρυλικές ρομαντικές κομεντί όλων των εποχών, θέτει το ερώτημα που τυραννά χρόνια το γυναικείο πληθυσμό: μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας; Κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας τοποθετούνται στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη.
4) Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών, 1989

Η ταινία διαδραματίζεται, στη συντηρητική Ακαδημία Γουέλτον του Βερμόντ, το φθινόπωρο του 1959 και αφηγείται την ιστορία ενός καθηγητή (Ρόμπιν Γουίλιαμς) που εμπνέει τους μαθητές του μέσω της ποίησης.
5) Έχετε Μήνυμα στον Υπολογιστή Σας, 1998

Η ιστορία της ιδιοκτήτριας ενός παλαιού τύπου βιβλιοπωλείου (Μεγκ Ράιαν) που ερωτεύεται έναν ανώνυμο συνομιλητή της στο Internet, ο οποίος είναι (εν αγνοία της) ο διευθυντής (Τομ Χανκς) του ανταγωνιστικού πολυκαταστήματος βιβλίων που έχει ανοίξει απέναντί της. Χαρακτηριστική ατάκα της Ράιαν: «Δεν λατρεύεις τη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο;».
6) Η ζωή σε δύο πράξεις, 1998

Μια διαζευγμένη μητέρα, που πάσχει από καρκίνο (Σούζαν Σάραντον) προετοιμάζει τη νεαρή ερωμένη του πρώην συζύγου της (Τζούλια Ρόμπερτς) στα καθήκοντα της ανατροφής των δύο παιδιών της. Οι πιο χαρακτηριστικές λήψεις της ταινίας τραβήχτηκαν στο φθινοπωρινό Μανχάταν.
7) Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη, 2000

Ο εργένης Will ερωτεύεται τη Charlotte, μία - 22 χρόνια νεότερη από αυτόν - μελλοθάνατη γυναίκα. Το ζευγάρι προσπαθεί να αξιοποιήσει το λίγο χρόνο που του έχει απομείνει. Η Νέα Υόρκη απαθανατίζεται όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot