Οι πρώτες φωτο με την Αντζελίνα Τζολί… νύφη!

Σεπτέμβριος 02, 2014
jumbo-banner
ΔΕΙΤΕ στιγμιότυπα από το γαμήλιο άλμπουμ τους

​Αν δεν είναι αυτό θέμα της χρονιάς για την ξένη showbiz…τότε τι είναι; Ο γάμος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στον πύργο τους στη Γαλλία, είναι πρωτοσέλιδο στον ξένο τύπο, με τις πρώτες γαμήλιες φωτογραφίες τους να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ένα πρωτότυπο νυφικό δια χειρός Λουίγκι Μάσι, έκανε την τελετή ξεχωριστή, αφού μπορεί το φόρεμα να ήταν απλό στο σχεδιασμό του, αλλά πάνω είχε σχέδια από ζωγραφιές των παιδιών του ζευγαριού.
jolie wedding
«Ο Λουίγκι είναι σαν οικογένεια για μένα και δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλο να φτιάχνει αυτό το νυφικό», δήλωσε η Τζολί στο People και πρόσθεσε: «Ο σχεδιαστής ξέρει κι ενδιαφέρεται για τα παιδιά και ήταν πολύ διασκεδαστική όλη η διαδικασία».
Ο Μπραντ Πιτ δεν πήρε καινούργιο κοστούμι αλλά φόρεσε ένα από αυτά που είχε ήδη… με δανεική γραβάτα από τον γιό του, μιας που τη δική του την ξέχασε στο Λος Άντζελες.
jolie wedding2
Οι γιοι του ζεύγους, Μάντοξ και Παξ, παρέδωσαν τη μαμά τους, ως νύφη στον μπαμπά τους, η Ζαχάρα και η Βινιέν ήταν τα κορίτσια που σκόρπιζαν ροδοπέταλα, η Σιλόχ και ο Νοξ κρατούσαν τις βέρες και ο Παξ ήταν εκείνος που έφτιαξε και τη γαμήλια τούρτα.
Μάλιστα, τα παιδιά βοήθησαν τους γονείς τους ακόμη και με τους γαμήλιους όρκους τους!
star.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot