Menu
Δείτε το πρωτοποριακό video clips του τραγουού ’’Αυτό Που Λεν Αγάπη’’σε μορφή Animation video clips απο τον Σταύρο Μαλιαμάνη Δήμητρα Μάγειραδι

Δείτε το πρωτοποριακό vid…

Δυο ταλαντούχα παι...

Η Sound Best εγκαινιάζει τη λειτουργία του νέου της sub-label Uttermost

Η Sound Best εγκαινιάζει …

Η Sound Best εγκαι...

Ο σεισμός ισοπέδωσε οικονομικά την Κω: 95 εκατ ευρώ οι ζημιές -Τις περισσότερες υπέστησαν τα αρχαία

Ο σεισμός ισοπέδωσε οικον…

Στα 95 εκατομμύρια...

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ

Ένας διαφορετικός ...

SOS.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΗ.

SOS.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡ…

ΧΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩ...

Τι εικόνα έχεις για το σώμα σου και πως επηρεάζει την ψυχολογία σου;

Τι εικόνα έχεις για το σώ…

Σου αρέσει το σώμα...

«Δεν θέλω σχέση αυτό το διάστημα» και πέντε ακόμα φράσεις που λέει, αλλά εννοεί κάτι άλλο

«Δεν θέλω σχέση αυτό το δ…

Τις περισσότερες φ...

Ιλαρά: Κρούσμα σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Παίδων!

Ιλαρά: Κρούσμα σε νοσηλεύ…

Ένας γιατρός από το ...

ΔΕΙΤΕ τις αφίξεις πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο της Κω στις 22-24/09

ΔΕΙΤΕ τις αφίξεις πτήσεων…

Το τριήμερο 22/09 ...

ΙΣΚ: Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά η ορκωμοσία των Αριστευσάντων αποφοίτων των Ιατρικών Σχολών

ΙΣΚ: Με αισθήματα βαθιάς …

Με αισθήματα βαθιάς ...

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Κω στις 26 Σεπτεμβρίου με 33 θέματα ημερησίας διάταξης

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Κω στ…

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ...

Σαρωτικές αλλαγές στα Λύκεια: Απαξιώνουν τα αρχαία κείμενα, «επενδύουν» στη μετάφραση

Σαρωτικές αλλαγές στα Λύκ…

Σαρωτικές θα είναι...

Prev Next

Οι καλοκαιρινοί έρωτες όταν φεύγουν που πάνε; και αν πάνε ξαναγυρίζουν ή όχι;

Οι καλοκαιρινοί έρωτες όταν φεύγουν που πάνε; και αν πάνε ξαναγυρίζουν ή όχι;
jumbo-banner

Έζησες το απόλυτο πάθος και τώρα ο καθένας τα μπογαλάκια του και στο μέρος του, ώρα για προσγείωση.

Η Σοφία Αρβανίτη λέει πως "φταίω εγώ, δε φταις εσύ, μπορεί να φταίει το νησί, μας μάγεψε, μας πήρε τα μυαλά και μου μιλάς για καλοκαίρια για ακρογιαλιές και αστέρια".

Φυσικά μπορεί το τραγούδι να το είχες ξεχασμένο αλλά τώρα μιας και είναι επίκαιρο μπορείς να το απολαύσεις.

Δυστυχώς οι καλοκαιρινοί έρωτες τις περισσότερες φορές έχουν ημερομηνία λήξεως, σπάνια έχουν μια διαφορετική κατάληξη από αυτήν που θέλουμε. Κάτι τέτοιο για να κρατήσει θέλει γερό στομάχι πολύ υπομονή και θέληση.

Η πρώτη σας ματιά ήταν ένα βράδυ που είχατε πάει βόλτα σε μια προβλήτα, με το φως των αστεριών και με το κύμα της θάλασσας σαν μόνος θόρυβος που έμοιαζε σκέτη μαγεία. Μιλούσατε ώρες ασταμάτητες μέχρι που οι δείχτες του ρολογιού έμοιαζαν να περνούσαν χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μόλις συνειδητοποίησες τα κοινά ενδιαφέροντα αλλά και την χημεία στις συζητήσεις σας είπες "τώρα τι κάνω;" Αργότερα θα αφηνόσουν ολόκληρη αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα.
Οι μέρες περνούσαν σαν νερό και ολοένα δενόσουν περισσότερο… Ίσως να φταίει πως ήσουν πολύ καιρό μόνη, ίσως να φταίει το καλοκαίρι, ίσως να φταίει πως είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό, αλλά ίσως και να φταίει ο ίδιος που ξαφνικά κάποιος σε αντιμετώπιζε με τόσο όμορφο τρόπο και σου συμπεριφερόταν σαν να είσαι πριγκίπισσα.
big photo 15034
Δε θα μπω σε hot λεπτομέρειες αλλά το νερό μπήκε στο αυλάκι. Για αρκετές εβδομάδες έζησε το απόλυτο. Αγκαλιές, φιλιά, συναντήσεις σε παραλίες, club, νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Η ημέρα της επιστροφής πλησίαζε και κουβέντα για την Αθήνα δεν είχε γίνει, εκτός από κάτι γενικόλογα και οι δυο απόφευγαν να ανοίγουν συζήτηση για την ώρα και ημέρα του αποχωρισμού.

Ήρθε η ώρα που έφυγε από το νησί, δεν ειπώθηκε σχεδόν τίποτα, η κατάσταση από την αρχή ήταν ξεκαθαρισμένη άλλα όπως και κάθε γυναίκα έτσι και εκείνη περίμενε αυτό το κάτι…
Ξαφνικά όλα άλλαξαν, ένοιωθε ένα κενό, μια μοναξιά. Λένε πως υπάρχουν άνθρωποι που σε συναρπάζουν τόσο πολύ όπου σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι κοντά σου δεν χρειάζεται να τους ξέρεις χρόνια για μπορέσεις να νιώσεις διάφορα συναισθήματα. Εκεί που φεύγουν ξαφνικά σου λείπουν… τόσο απλά αλλά τόσο αισθητά!
sad girl pictures 1
Με τον καιρό τα πράγματα πήραν την αναμενόμενη τροπή η επικοινωνία δεν ήταν η ίδια… Ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του και είχε μπει στον δικό του ρυθμό. Έτσι θα γινόταν, ίσως το γνώριζαν από πριν αλλά δεν ήθελαν να το παραδεχθούν. Ίσως αυτός να το γνώριζε αλλά εκείνη όχι… βλέπεις οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικά όντα. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες μπορούν να κατανοήσουν το περιστασιακό σε μια κατάσταση, άλλες δεν μπορούν και παθιάζονται τόσο όσο δεν έπρεπε εξ αρχής.
complicite entre partenaires
Οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν ημερομηνία λήξης κι εσύ αν δεν είσαι έτοιμη να βιώσεις τη σκληρή πραγματικότητα, αν η κράση σου είναι ρομαντική, μην κάνεις το βήμα γιατί θα πληγωθείς. Τα παιχνιδίσματα του καλοκαιριού, όσο έντονα κι αν είναι, παραμένουν καλοκαιρινά και σπανίως μετατρέπονται σε χειμερινά ειδύλλια. Η απόσταση βλέπεις είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα, εμπιστοσύνη, υπομονή κλπ. Αυτή είναι η φύση τους, αυτός είναι ο νόμος, αυτοί οι κανόνες. Αντέχεις; Παίζεις. Το σκηνικό νησιού είναι πάντα το ίδιο. Αυτό που σου περιέγραψα είναι ίδιο και απαράλλαχτο, αυτό που διαφοροποιείται εντοπίζεται στης πόλης τα στενά. Τι απογίνονται οι καλοκαιρινοί έρωτες; Που πάνε; Και αν πάνε θα γυρίσουν; Και αν γυρίσουν θα είναι το ίδιο;

Ό,τι κι αν έκανες αυτό το καλοκαίρι ελπίζω να πέρασες καλά, να διασκέδασες, να φλέρταρες και να παιχνίδισες. Να ζεις την κάθε στιγμή χρειάζεται και όχι να καταστρώνεις μεγαλεπήβολα σχέδια γιατί όταν το κάνεις συνήθως όλα έρχονται τούμπα και η ζωή σου επιφυλάσσει κάτι τελείως διαφορετικό. Μην πιέζεις καταστάσεις, άφησέ το κι αν αξίζει θα σε πάει από μόνο του, ξέρει αυτό.

Αν είναι να γυρίσει θα γυρίσει, αν είναι να μείνει ένα όνειρο θερινής νυκτός απλά θα μείνει εκεί και θα το θυμάσαι σαν μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή γιορτή.
airplane airport

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός