Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής

Μάρτιος 15, 2015
jumbo-banner
Δείτε τι λένε τα άστρα για εσάς

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι οι ευθύνες σε βαραίνουν αρκετά και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα ξεφύγεις. Οι σχέσεις σου με την οικογένεια μπορεί να είναι έντονες γιατί θα καταπιεστείς από τα πολλά πρέπει.
Ερωτικά: Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις που είναι κάτω από την πίεση της ημέρας, αν και εσύ είσαι γενικά σε μια κατάσταση μεγάλων αλλαγών. Ίσως να θέλεις να κάνεις τα δικά σου και ο Ζυγός ή ο Αιγόκερως να αντιδράσουν έντονα αλλά σε αυτή την φάση δε θα το λάβεις καθόλου υπόψη σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιστρέφονται κάποιοι όροι και από εκεί που περίμενες να κάνεις εσύ το κουμάντο πιθανόν να σου μπουν σφήνα κάποια άλλα άτομα και αυτό να σε ενοχλήσει πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς και θα το πάρεις το δωράκι σου σήμερα γιατί μέσα στο μυαλό σου τα τακτοποιείς όλα και ίσως και να τα κουκουλώνεις, αλλά το προτιμάς από το να είναι όλα χύμα και χωρίς αρχή και τέλος.
Ερωτικά: Η αναφορά σε έναν Κριό πιθανόν να σε πονάει και για αυτό θα το κουκουλώσεις κάπως το πράγμα γιατί δεν θέλεις να ασχολείσαι άλλο με αυτό το πρόσωπο αν δεν σου δώσει τα εχέγγυα. Από τη άλλη με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ υπάρχει καλύτερη επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια δυναμική προσέγγιση των πραγμάτων από την πλευρά σου, γιατί όταν οργανώνεσαι νιώθεις καλύτερα και συγχρόνως πετυχαίνεις το στόχο σου. Πάντως το ότι θα διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι για το κέρδος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Συγκρατείσαι και αυτό από την μια δεν είναι και πολύ εύκολο για το χαρακτήρα σου αλλά από την άλλη σε βάζει σε ένα πρόγραμμα που αν το ακολουθήσεις θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Η πειθαρχία στον έρωτα αλλά και η έλλειψη επικοινωνίας γιατί θα πρέπει να πεις αυτά που πρέπει και όχι αυτό που νιώθεις ίσως σε μελαγχολήσει κάπως και θα υπάρξει μέσα σου η αίσθηση της μοναξιάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει αναγκαστικά να κάνεις υποχωρήσεις και να υποκύψεις σε κάποιες επιθυμίες της οικογένειάς σου ή της ομάδας που συνεργάζεσαι, για να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα πρέπει να ρίξεις το βάρος σου περισσότερο στους άλλους αυτές τις ημέρες και να σεβαστείς την ανάγκη τους γιατί αν δεν το κάνεις και θα φορτωθείς και αυτό το άγχος.
Ερωτικά: Ενισχύεις την θέση σου απέναντι στον Αιγόκερω γιατί δείχνεις ότι όλα τα κάνεις για αυτόν. Μπορεί να μην είναι έτσι ακριβώς αλλά εσύ με αυτόν τον τρόπο θα ξεπληρώσεις κάποιες ενοχές που έχεις γιατί βαθιά μέσα σου θέλεις να κάνεις τα δικά σου και να μην ακούσεις κανένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι κάπου ανάμεσα στους συνεργάτες από τη δουλειά και τον εαυτό σου και τις ανάγκες του και ίσως δεν θέλεις να ακούς κανέναν, γιατί μέσα σου ξέρεις το σωστό. Η τάση σου για αρχηγία ίσως να έχει προκύψει αυτό το διάστημα αλλά πρόσεξε να έρθεις σε ισορροπία με το περιβάλλον σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Όσο και να θέλεις να μιλήσεις κάτι σε συγκρατεί γιατί πιθανόν δεν επιθυμείς να δείξεις αυτά που νιώθεις. Αν περνάς ένα μικρό θέμα με την υγεία σου ίσως σε κάνει να αισθανθείς ότι περιορίζεσαι και οι κινήσεις σου θα είναι πολύ συγκεκριμένες.
Ερωτικά: Μπορεί να σε παρασύρει το μελαγχολικό κλίμα του συντρόφου σου και να παραμείνεις και εσύ κάπως στην σιωπή, να σκέφτεσαι τι θα γίνει στο μέλλον και ίσως οι σκέψεις σου να μην είναι και τόσο θετικές για την ερωτική σου ζωή. Με τον Αιγόκερω πιθανόν να κάνεις κάποιες συζητήσεις και να δεις ότι πρέπει να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που ίσως να είναι υπερβολικές για την δική σου την ψυχοσύνθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν δεν βγάλεις τις φιλοδοξίες σου σε οργανωμένο επίπεδο και αν δεν ζητήσεις συμβουλές από άτομα έχουν ήδη μια καλύτερη παρουσία, θα χάσεις τις ευκαιρίες αυτής της εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η πειθαρχία και η θετική σου προαίρεση θα σου δώσει μια καλύτερη προοπτική για να πετύχεις τους στόχους σου, οπότε θα μπορέσεις να νιώσεις εξασφάλιση που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους ενδοιασμούς σου. Μέσα στο σπίτι σου θα επέλθει τάξη που αυτό θα σε φέρει σε μια ισορροπία.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αναλαμπές που σε κάνουν να θέλεις να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες με τον Κριό και να μιλήσετε ακόμα και για πιο βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα, τα οποία όμως θα είναι ανατρεπτικά για τη δική σου δεδομένη κατάσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις πολύ να κάνεις κάποιες συνεργασίες, επειδή ξέρεις ότι θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα. Το πιο σημαντικό πάντως είναι να αναγνωρίσεις τις δικές σου ικανότητες για να έχεις μεγαλύτερο κίνητρο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μπορεί να νιώθεις σχεδόν εξαναγκασμό που όμως σε βάζει να πειθαρχήσεις και να μετριάσεις την ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό σου. Αν το δεις από την σκοπιά ότι εξελίσσεσαι, ακόμα και η κούραση από τις υποχρεώσεις της οικογένειας θα είναι πιο μικρή.
Ερωτικά: Κινδυνεύεις να νιώσεις ότι δεν υπάρχει αγάπη από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί θα συμπεριφέρεται τόσο απρόσωπα και συγκρατημένα ώστε θα πιστέψεις ότι όλα έχουν τελειώσει. Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή γιατί και η άλλη πλευρά έχει τις δικές της αμφιβολίες και ανασφάλειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην βγάζεις τελικές κρίσεις σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, γιατί μπορεί να νιώσεις καταπίεση απ' όλους ή να πιστεύεις ότι όλα γύρω σου στενεύουν και δεν υπάρχει πρόοδος και από άμυνα να γίνεις αρκετά επιθετικός/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να έχεις μια καλή ημέρα σήμερα γιατί θα είσαι μαζί με άτομα που θα σου δημιουργούν ασφάλεια αλλά και μια καλή προσωπική επαφή. Οπότε θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια, κυρίως αν είσαι ανάμεσα σε άτομα που τα νιώθεις σαν οικογένεια ή είναι η οικογένειά σου.
Ερωτικά: Θέλεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου γιατί σε φοβίζει το να έρθεις πιο κοντά. Στον Ζυγό που σε ενδιαφέρει και σε καίει δεν θέλεις να δώσεις δικαιώματα ότι τελικά θα είναι τα πράγματα όπως παλιά και χωρίς κυρώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεσαι για κάτι που θέλεις να παράγεις γιατί δεν γίνεται να μη δουλεύεις και επειδή μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις και θα ξεπεράσεις κάποιες αμφιβολίες που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις στο κεφάλι σου πολλά για αυτό η χαρούμενη διάθεση και η αισιοδοξία σου θα μπουν για λίγο στην άκρη. Θέλεις να είσαι περισσότερο εγκρατής και μαζεμένος/η σαν άνθρωπος για αυτό μπορεί να ξεκινήσεις και κάποια δίαιτα που θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στον Καρκίνο για αυτό πιθανόν να πάρεις αποστάσεις για να μπορέσεις να προστατεύεις τα συναισθήματά σου γιατί αν φαίνεσαι άνετος/η και δυνατός/η, δεν καταλαβαίνει ο άλλος ότι έχεις και εσύ ανάγκη να σε προσέξει και να σε φροντίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις κάποιους στόχους και πιέζεις τον εαυτό σου να αναλάβει επιπλέον ευθύνες για να μπορέσεις τελικά να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Από την μια αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται και από την άλλη όμως η διάθεση σου είναι μεταβαλλόμενη και αυτό σίγουρα δεν είναι και τόσο καλό και για σένα γιατί αλλάζει ο στόχος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι για σένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό σε προσωπικό επίπεδο και η κατανόηση του εαυτού σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να εξελιχτείς.
Ερωτικά: Με τον νου σου κάνεις αρκετούς διαχωρισμούς και αυτό μπορεί να μην σε βοηθάει γιατί βάζεις σε κατηγορίες την σχέση σου αν είναι καλή, κακή, αξίζει κοινωνικά ή οικονομικά ή όχι. Όμως τώρα μπορεί να νιώσεις ότι θέλεις να αγαπήσεις αληθινά μόνο για την ψυχή του άλλου γιατί έχεις ανάγκη να είσαι αυθεντικός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν επιθυμείς να περιοριστείς για αυτό δίνεις την εντύπωση ότι θέλεις να ρισκάρεις παρόλο που ο χαρακτήρας σου είναι αντίθετος με όλα αυτά αλλά κάτι σου λέει ότι πρέπει να τραβήξεις μπροστά, ακόμα και σε ένα δρόμο μοναχικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί μεν να αμφισβητείς κάποια άτομα αλλά περιμένεις να σου δώσουν λαβή για να καταλάβεις αν τελικά είναι σωστή η κρίση σου ή όχι. Όλο αυτό μάλλον σε κλίνει στον εαυτό σου και ίσως να μην έχεις ανάγκη να είσαι με κόσμο. Ένα μέλος της οικογένειάς σου ίσως σε κρατάει κλεισμένο μέσα αλλά παρότι πιέζεσαι, θέλεις να είσαι κοντά του.
Ερωτικά: Ένας Καρκίνος ενώ θέλεις να είστε μαζί σε κάνει αρκετά συγκρατημένο/η γιατί πιθανόν να σε φοβίζουν οι συναισθηματικές του κρίσεις και είσαι σε άμυνα. Τον Αιγόκερω κάπου τον συμπονάς και τον βοηθάς αν έχει πρόβλημα αυτή την περίοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τη συμπεριφορά κάποιων και κυρίως δεν ανέχεσαι συνεργάτες ή άτομα με τα οποία διαφωνείς για τον τρόπο που διαχειρίζονται τις κοινές σας υποθέσεις ή αντιμετωπίζουν άλλους.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα αναδομήσεις κάποιες προσωπικές αξίες γιατί χωρίς αυτές μερικές φορές νιώθεις ότι χάνεσαι. Μπορεί να βρεθείς με ανθρώπους που έχουν τίτλους σπουδών ή είναι καταξιωμένοι σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο.
Ερωτικά: Κρατάς κάποιες αποστάσεις αλλά όχι από θυμό αλλά από προστασία στα δικά σου τα συναισθήματα. Σκέφτεσαι σοβαρά και δεν θέλεις να εκτεθείς για αυτό θα είσαι συνεσταλμένος/η και πιθανόν ντροπαλός/η στο να δείξεις αυτά που νιώθεις κι αυτό σε βοηθάει για να εξελιχθεί η σχέση σου με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό. Σε ένα άλλο Ιχθύ θα δείξεις ότι δεν σου αρέσει που δεν μπορεί να αποφασίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναπροσαρμογή σε πρακτικά θέματα θα σου κάνει καλό, γιατί έτσι θα αντιμετωπίσεις ακόμα και κάποια πρόταση που μπορεί να προέλθει από ένα άτομο που έχει σοβαρές βλέψεις και θα βοηθήσεις θετικά στο ξεκίνημα.

Πηγή: astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot