Οι άντρες λένε “όχι” στο σεξ; Κι όμως συμβαίνει!

Μάιος 05, 2015
jumbo-banner

Η κατάσταση στο ερωτικό παιχνίδι έχει αλλάξει προ πολλού. Οι γυναίκες έγιναν πιο επιθετικές και δεν διστάζουν να ζητήσουν ευθέως αυτό που θέλουν. Τι γίνεται όμως όταν οι άντρες λένε «όχι» στο σεξ; Δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά συμβαίνει και μάλιστα αφορά και τους μεσήλικες άντρες.

Αν την επόμενη φορά που θα σβήσεις το φως και θα κάνεις την κίνηση σου, δεν δεις το πράσινο φως από την άλλη πλευρά, μη φρικάρεις και μην το πάρεις προσωπικά. Μάθε τι μπορεί να συμβαίνει.

Μόνο για ένα βράδυ
Αν βρεθήκατε οι δυο σας σε ένα μπαρ να διασκεδάζετε και να πίνετε μέχρι το πρωί, εσύ περιμένεις σίγουρα να κάνει την κίνησή του. Η βραδιά ήταν γεμάτη με υποσχέσεις, αλλά στο τέλος καταλήγει να σου λέει «όχι, ευχαριστώ» και να κοιμάστε. Μην το παίρνεις κατάκαρδα, αφού στο μυαλό του το θέλει, αλλά το σώμα του δεν τον υπακούει. Δικαιούται μία φορά να είναι πολύ αγχωμένος με τη δουλειά του και να θέλει απλά να ξεδώσει με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που περιμένεις εσύ!

Όταν οι μήνες περνούν
Σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα. Αν ο σύντροφός σου είναι κάτω των 60, υπάρχει πρόβλημα. Το σεξ κρατάει τη σχέση δυνατή και κανονικά θα έπρεπε να το αποζητούν και οι δύο μέσα σε αυτή. Επειδή ıt takes two to tango δεν μπορείς να μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Συζήτησε με τον σύντροφό σου για να μάθεις τι είναι αυτό που μπαίνει εμπόδιο στη σεξουαλική σας ζωή. Ίσως εκπλαγείς με αυτά που θα ακούσεις…

Οι αιτίες
«Η επιτυχία διεγείρει τους άντρες. Με το που παίρνεις προαγωγή ή αύξηση είσαι έτοιμος για όλα. Αντιθέτως αν χάσεις τη δουλειά σου και ξαναγυρίσεις πίσω στους γονείς σου, δεν αισθάνεσαι σέξι» υπογραμμίζει ένας διακεκριμένος καθηγητής από το Pasadena City College, τονίζοντας ότι δεν φταίει η γυναίκα αλλά ο άντρας. Το μυαλό παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ. Οι άντρες δεν θα πρέπει να καθορίζουν την αξία τους μέσα από το εργασιακό τους στάτους, αλλά να εστιάζουν σε αυτό που πρέπει. Αν παρόλα αυτά, βάζει πιο πάνω τα ψυχολογικά του, ήρθε η ώρα να μείνετε απλώς φίλοι.

Τι μπορεί να γίνει
Αρκετές ήταν οι γυναίκες που ανέφεραν ότι μετά από συζητήσεις ή ακόμα και το ενδεχόμενο χωρισμού, η σεξουαλική επιθυμία των αντρών επέστρεψε. Το μυαλό μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια στους άντρες. Είναι σημαντικό όμως να βοηθήσουν και οι γυναίκες, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους, αντί να τους μειώνουν συνεχώς.

socialista.com.cy

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot