Οι «άγγελοι» της «Victoria’s Secret»… ΓΥΜΝΟΙ!

Οκτώβριος 15, 2014
jumbo-banner
ΔΕΙΤΕ για χάρη ποιού άντρα τα πέταξαν όλα έξω-ΦΩΤΟ

​Για λογαριασμό του Ράσελ Τζέϊμς γδύθηκαν μερικοί από τους διασημότερους «αγγέλους» της «Victoria’s Secret»!
victoria1
Θα μας ρωτήσετε τώρα ποιος είναι ο κύριος. Φωτογράφος, την θέση του οποίου θα ζήλευαν εκατομμύρια άνδρες.
Βλέπετε, ο 52χρονος Αυστραλός, εργάζεται για την εταιρία από το 1997, επομένως έχει την ευκαιρία να συναναστρέφεται τις καλλονές… σε πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές.
victoria2
Αυτή τη φορά, τις έπεισε να τα βγάλουν όλα, να μείνουν όπως τις γέννησε η μαμά τους, και να ποζάρουν για λογαριασμό του νέου του βιβλίου με τον τίτλο «Angels» δηλαδή «Άγγελοι», το οποίο είναι γεμάτο με καλλιτεχνικά στιγμιότυπα των αγαπημένων του καλλονών… γυμνών!
victoria3
Ανοίγοντας κανείς το βιβλίο των 304 σελίδων το οποίο κοστίζει 125 δολάρια, θα δει να ποζάρουν στο εσωτερικό του τσίτσιδες, οι:
Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Ντούτζεν Κρόες, Κάντις Σουένποελ, Λίλι Όλντριτζ, αλλά και η Κένταλ Τζένερ, ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν.
victoria4
Μάλιστα ο ίδιος δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη του για τις καλλονές, οι οποίες του έκαναν την τιμή να γδυθούν και να ποζάρουν στο φακό του, λέγοντας:
victoria5
«Τα τελευταία 20 χρόνια, είχα την τύχη να φωτογραφίζω τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Στις γυναίκες που εμφανίζονται στο βιβλίο μου, θέλω να σας πω ευχαριστώ για το προνόμιο, και κυρίως για την εμπιστοσύνη σας. Είμαι βαθειά ευγνώμων!»
Ποιος άντρας δεν θα ήταν ευγνώμων στην θέση του μας λέτε;;;

star.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot