Οδηγός ομορφιάς για τεμπέλες! -Αν κι εσείς βαριέστε να κάνετε ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ, διαβάστε το

Ιούλιος 18, 2015
jumbo-banner

Ανήκετε στις γυναίκες που θα ήθελαν τέλειο δέρμα χωρίς να προσπαθήσουν ούτε λεπτό; Θα μπορούσατε ακόμη και να πληρώσετε για ένα καλό ντεμακιγιάζ στο τέλος της ημέρας; Παραδεχτείτε το. Η τεμπελιά είναι στοιχείο της γοητείας σας. Μάθετε όλα τα κόλπα για να είστε πολύ όμορφες με μηδέν κόπο.

Η έξυπνη φροντίδα του προσώπου
Ποιο είναι το μυστικό για όμορφο δέρμα με ελάχιστο κόπο; Τα «έξυπνα» προϊόντα που συγκεντρώνουν πολλές λειτουργίες σε μία συσκευασία και είναι πολύ εύκολα στη χρήση!

Απολέπιση εξπρές: Κάντε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπό σας με ένα σφουγγαράκι υγρό και ζεστό για ένα λεπτό. Το κόλπο; Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε, αφού δεν έχετε χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν, ενώ κερδίζετε την αίσθηση φρεσκάδας που χαρίζει η απολέπιση.
Ξεκούραστο βλέμμα με μια κίνηση: Τα μάτια σας είναι πρησμένα και χρειάζεστε μία γρήγορη λύση; Ακολουθήστε τη συμβουλή της νεοϋορκέζας δερματολόγου δρ. Τζούντιθ Χέλμαν: βρέξτε δύο δίσκους από βαμβάκι με αποβουτυρωμένο γάλα ή γάλα σόγιας και βάλτε τους πάνω στα βλέφαρα για 10 λεπτά. Θα δείξετε αμέσως πολύ πιο ξεκούραστη.
Προϊόντα δύο σε ένα: Διαλέξτε προϊόντα που συνδυάζουν δύο λειτουργίες και κάνουν οικονομία σε κόπο και χρόνο, όπως ένα αφροντούς που περιέχει και κόκκούς σκραμπ.
Λαμπερά και ζουμερά χείλη: Ένα προϊόν που ενυδατώνει τα χείλη, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει μια ζεστή ρόδινη απόχρωση.
Ανανεωθείτε ενώ κοιμάστε: Πριν πάτε για ύπνο απλώστε μια λεπτή στρώση από την μάσκα προσώπου σας. Αφήστε τη να δράσει ενώ εσείς κοιμάστε. Το πρωί ξεπλύνετέ τη με ανθόνερο και στη συνέχεια βάλτε την κρέμα ημέρας. Το δέρμα σας θα είναι βαθιά ενυδατωμένο χωρίς ουσιαστικά να έχετε κοπιάσει γι' αυτό.
Κρέμα νύχτας κάθε δύο μέρες: Πολλοί δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε την κρέμα νύχτας βράδυ παρά βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο οι ιστοί του δέρματος έχουν το χρόνο ν' αναπνέουν και να διεγείρουν τις λειτουργίες της αυτοσυντήρησης. Μπορείτε λοιπόν να παραλείπετε αυτή τη φροντίδα μέρα παρά μέρα, αλλά -προσοχή- δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με το ντεμακιγιάζ!

Ντεμακιγιάζ σε χρόνο ρεκόρ
Είστε κι εσείς τύπος που βαριέται να ξεβαφτεί και το αναβάλει διαρκώς μέχρι που… αποκοιμιέστε; Ντροπή! Η σύγχρονη κοσμετολογία έχει πολύ καλές ιδέες για την περίπτωσή μας.
•Εκμεταλλευτείτε την ώρα που είστε στο ντους για να κάνετε και το ντεμακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε ένα τζελ καθαρισμού.
•Επιλέξτε μία λοσιόν που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, όπως η Lotion Micellaire Purete Thermale της Vichy.
•Χρησιμοποιήσετε τα ειδικά μαντηλάκια που είναι εμποτισμένα με λοσιόν ντεμακιγιάζ.
•Δοκιμάστε ένα προϊόν τύπου «όλα σε ένα».

Μακιγιάζ στη στιγμή: συμβουλές από επαγγελματίες
Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσο βιαστικοί είναι οι σταρ κάθε φορά που κάθονται στην καρέκλα του μακιγιάζ; Με τόσες υποχρεώσεις, δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Γι' αυτό, οι επαγγελματίες που φροντίζουν την εικόνα τους, έχουν γίνει εξπέρ στα «κόλπα» για τέλειο λουκ έτσι ώστε να εξοικονομούν χρόνο και κόπο. Η μακιγιέζ Λόρα Μερσιέ, αγαπημένη του Χόλιγουντ, μοιράζεται μαζί μας τα πιο «γρήγορα» μυστικά της.
•Μία απόχρωση για όλα: Μπορείτε να πετύχετε ένα απλό πρωινό μακιγιάζ με ένα μόνο προϊόν! Απλώστε ένα ροδακινί, ροζ ή κεραμιδί μπλας με κρεμώδη υφή στα ζυγωματικά και τα χείλη και… είστε έτοιμη.
•Η απόχρωση της ηλιοκαμένης επιδερμίδας: Ανακατέψτε το φον ντε τεν με λίγη ενυδατική κρέμα με χρώμα ή λίγο ζελ αυτομαυρίσματος, απλώστε το στο πρόσωπό σας και θα έχετε στη στιγμή ομοιόμορφο ακτινοβόλο χρώμα.
•Το φον ντε τεν που τα κάνει όλα: Διαλέξτε ένα προϊόν που να κάνει συγχρόνως τη δουλειά του φον ντε τεν, του ορού που καταπολεμά τη γυαλάδα, του τονωτικού που συσφίγγει τους πόρους και του αντιηλιακού.
•Οι σκιές ματιών που απλώνονται εύκολα: Προτιμάτε αυτές που έχουν κρεμώδη υφή και απλώστε τις με το δάχτυλο. Είναι πανεύκολο και χαρίζουν ένα απόλυτα φυσικό λουκ.
•Η δύναμη του κραγιόν: Οι σταρ γνωρίζουν καλά πως ένα κραγιόν σε έντονο κόκκινο ή ροζ χρώμα είναι αρκετό για να αναδείξει ένα πρόσωπο. Επιλέγοντας ένα τέτοιο κραγιόν, μπορείτε ακόμη και να παραλείψετε τη μάσκαρα, το φον ντε τεν και το ρουζ. Απλώστε το ταμπονάροντας τα χείλη με τα δάχτυλα. Μείνετε πιστή σε μια πολύ φωτεινή απόχρωση, γιατί οι σκούρες κάνουν πιο έντονα τα σημάδια της κούρασης.
•Έξπρές smoky eyes μακιγιάζ: Για να συνεχίσετε με μία απευθείας έξοδο μετά το γραφείο αρκεί λίγο μακιγιάζ στα μάτια. Χρησιμοποιήστε μια μαύρη ή γκρι σκιά σε μορφή κρέμας (απλώνεται πιο εύκολα) και απλώστε τη με τα δάχτυλα σε όλα τα βλέφαρα, πάνω από αυτήν που φορούσατε το πρωί.

Έτοιμες σε 5'
Η νεοϋορκέζα make up artist Μπόμπι Μπράουν, γνωστή και ως «γκουρού» του natural make up, μας υποδεικνύει τις τέσσερις κινήσεις που αρκούν για να δείχνουμε πάντα περιποιημένες:
1. Λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια
2. Λίγο φον ντε τεν σε στικ στα πλαϊνά της μύτης
3. Ένα μπλας σε κρέμα στα ζυγωματικά
4. Ένα κραγιόν στα χείλη.

marieclaire.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot