Ξέρετε γιατί τα στυλό BIC έχουν μια τρύπα στο καπάκι τους;

Φεβρουάριος 07, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Δεν έχει να κάνει ούτε με την πίεση του αέρα ούτε με τη συντήρηση του μελανιού στην πένα. O λόγος είναι πολύ σοβαρός και αφορά την υγεία μας.

Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που το καπάκι του στυλό σας, μάρκας BIC έχει μια τρύπα στην κορυφή του και αυτός δεν είναι η συντήρηση του μελανιού για να μην ξεραθεί η μύτη της πένας.

Η εταιρεία εξήγησε ότι ο λόγος ύπαρξης αυτής της τρύπας είναι να μειώσει τον κίνδυνο των πνιγμών σε περίπτωση κατάποσης του καπακιού.

Η τρύπα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη διέλευση του αέρα, σε περίπτωση που κάποιος το καταπιεί και αυτό μπλοκάρει στον λάρυγγά του.
upl56b601a00f060

Η εταρεία BIC, γράφει στην ιστοσελίδα της: «Εκτός από το αποτρέπουν τη διαρροή μελανιού από την πένα, όλα τα καπάκια BIC είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας που επιχειρούν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο πνιγμού των παιδιών.

Μερικά από αυτά τα αεριζόμενα καπάκια, όπως αυτό που χρησιμοποιείται στο BIC Cristal, έχει μια μικρή τρύπα στην κορυφή για αυτόν ακριβώς τον λόγο».

Εκατό άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες από καπάκια στυλό.

Πηγή: Independent

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection