Νόμιζε ότι Κρύωνε και προσπάθησε να το Σκεπάσει. Η Αντίδρασή του όμως θα σας Ξετρελάνει!

Μάρτιος 31, 2016
jumbo-banner

Από τη μέρα που γεννιόμαστε, αναπτυσσόμαστε και μεγαλώνουμε. Ειδικά τα πρώτα μας χρόνια, το σώμα αναπτύσσεται και αλλάζει με γρήγορο ρυθμό. Κατά την βρεφική κυρίως, αλλά και μέχρι την παιδική ηλικία, αναπτύσσουμε τις λεπτές (για μικρές κινήσεις όπως το να πιάσουμε ένα αντικείμενο) και τις αδρές (για μεγαλύτερες κινήσεις) κινητικές δεξιότητες μας.

Οι νεαροί γονείς είχαν πάει στο δωμάτιο του γιου τους για να του ρίξουν μια ματιά πριν πέσουν για ύπνο και ανακάλυψαν κάτι που τους έκανε εντύπωση. Το μωρό είχε ένα από τα δύο χέρια του σηκωμένα και ο ένας από τους δύο γονείς πήγε να το βάλει κάτω για να είναι πιο άνετα. Αυτή η πράξη είχε μια πολύ αστεία αντίδραση: σηκώθηκε το άλλο χέρι!

Σύμφωνα με το fanpage.gr ο Tyler κοιμόταν, αλλά οι γονείς του δεν μπορούσαν να σταματήσουν να παίζουν με τις περίεργες αντιδράσεις των χεριών του. Μάλλον το μωρό δεν έχει συντονίσει ακόμα καλά τις αδρές κινητικές του δεξιότητες σε αυτή την ηλικία.

Κάθε φορά που οι γονείς προσπαθούσαν να βάλουν το χέρι του Tyler κάτω, σηκωνόταν αυτόματα το άλλο χέρι. Αυτό συνεχιζόταν κάθε φορά που το προσπαθούσαν.

Ο Tyler είναι πλέον ένα υγιές 8χρονο αγόρι, αλλά οι γονείς του του θυμίζουν συνεχώς το ξεκαρδιστικό βίντεο από τότε που ήταν μόλις λίγων μηνών.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot