Να είμαι η πρώτη που θα του στείλω καλή χρονιά ή όχι;

Δεκέμβριος 31, 2015
jumbo-banner

Κάθε χρόνο όλο και κάποια θα έχει αναρωτηθεί αν πρέπει να είναι η πρώτη που θα στείλει "Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά"!

Και ναι υπάρχουν κάποιες που από τα Χριστούγεννα ίσως να σκέφτονται να το κάνουν ή να μην το κάνουν.

Το θέμα έχεις ως εξής, μέρες γιορτινές που είναι είναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε ευχές και ποσώς να ευχόμαστε σε κάποιον "Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά".

Η Αγάπη είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα πάνω στον κόσμο αμέσως μετά την υγεία, γιατί με την αγάπη μπορείς να πετύχεις πολλά που για να τα αναλύσουμε μπορεί να περάσουν ώρες και μέρες.

Καλό είναι πριν στείλεις την ευχή που σκέφτεσαι, να ρωτήσεις τον εαυτό σου για πιο λόγο θέλεις να το κάνεις... πιο το κίνητρο ή μήπως δεν υπάρχει;

Αν περιμένεις από αυτήν την ευχή να κερδίσεις κάτι τότε καλύτερα να μην το κάνεις, γιατί θα πληγωθείς στο τέλος αν δεν πάρεις αυτό που ζητούσες εξ' αρχής μέσα από την καλή χρονιά (καταλαβαίνεις τι εννοώ).

Αν σε ενδιαφέρει κάποιος και δεν είχες την δύναμη μέχρι τώρα για να κάνεις μια κίνηση για δείξεις, μια ευχή σαν αυτή μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ όμορφη αρχή... 

Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου μοίραζε την αγάπη σου όχι μόνο τώρα αλλά όλο τον χρόνο, γιατί είμαστε άνθρωποι, έχουμε την υγεία μας και με την αγάπη πάντα όλα θα ομορφαίνουν περισσότερο γύρο μας.

Και στην τελική να θυμάσαι ένα πράγμα, στην ζωή δεν είναι σημαντικό ποιος θα είναι ο πρώτος που θα σου στείλει χρόνια πολλά, αλλά αυτός θα μπει στην ζωή σου και θα μείνει όλο τον χρόνο... ίσως και χρόνια...!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot