Να γιατί πρέπει να κρατάς τον λόγο σου σε μια γυναίκα (Video)

Μάιος 29, 2015
jumbo-banner

Όταν έχεις τάξει κάτι σε κάποιον και του το ακυρώνεις τελευταία στιγμή οφείλεις να περιμένεις μια σφόδρα αρνητική αντίδραση. Πολύ περισσότερο όταν αυτός ο κάποιος είναι η γυναίκα σου. Τότε να περιμένεις ακόμα χειρότερα. Όπως η αντίδραση της γυναίκας στο βίντεο που θα δείτε, η οποία ξεπέρασε την έννοια του υπερβολικού!

Ένας Βρετανός ονόματι Τζέιμς Γουίνγκιατ αποφάσισε να παίξει με τη φωτιά και τα όρια του ζην επικινδύνως αναφέρει στο koolnews.gr. Έτσι μπήκε στο αμάξι με τη γυναίκα του την Γουίτνι και ξεκίνησε το αυτοκίνητο. Μετά από μερικά μέτρα της είπε ότι η βόλτα που της είχε υποσχεθεί να πάνε δεν θα γίνει γιατί λέει θέλει να αλλάξει το λάστιχο - μην την εκνευρίζεις άνθρωπε μου! Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε ούτε η ίδια η Γουίτνι.

Βασικά ήταν μια αντίδραση παιδιού 7-8 χρονών που του λένε ότι δεν πρόκειται να του πάρουν κάποιο παιχνίδι. Ακατάπαυστο κλάμα που σε κάνει να θες να στουκάρεις το αμάξι ή να πετάξεις τα μυαλά σου στο τζάμι. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από ενάμιση χρόνο. Ο Τζέιμς είχε βιντεοσκοπήσει την όλη φάση και σήμερα το βίντεο έχει φτάσει το 1.5 εκατομμύριο views.

Το λογικό κι επόμενο ήταν ο γάμος να μην κρατήσει και πριν από μερικούς μήνες το ζευγάρι χώρισε. Η Γουίτνι μιλώντας στην Mirror παραδέχτηκε ότι η αντίδραση της ήταν κατά τι υπερβολική και ντρέπεται που αυτό το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot