Μόλις ανακοινώθηκε το πλήρες cast του «Star Wars Episode VII»

Μάιος 03, 2014
jumbo-banner

Ακούγαμε φήμες ότι τα πρώτα γυρίσματα του νέο Star Wars, του πρώτου επί Disney εποχής, έχουν ήδη ξεκινήσει στο Μαρόκο. Αμέτρητα κυριολεκτικά ονόματα ακούστηκαν ότι διεκδικούσαν μία θέση, βασική ή υποστηρικτική στο cast. Μέχρι και οι ιθύνοντες της εταιρίας έλεγαν ότι όλα είναι έτοιμα και πολύ σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Ανακοίνωση ακούγαμε και ανακοίνωση δε βλέπαμε όμως, μέχρι που πριν λίγη ώρα έσκασε μύτη…

Χωρίς πολλά λόγια έχουμε και λέμε… Από το cast της κλασσικής τριλογίας επιστρέφουν οι Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew και Kenny Baker, ενώ οι “νέοι” θα είναι οι John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, και Max von Sydow.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους μπορούμε να μοιραστούμε το cast του Star Wars: Episode VII”, δήλωσε ο σκηνοθέτης J.J. Abrams. “Είναι συναρπαστικό και σχεδόν σουρεαλιστικό να βλέπεις το πολυαγαπημένο κλασσικό cast μαζί με τους ταλαντούχους νέους ηθοποιούς να αναβιώνουν αυτόν τον κόσμο. Ξεκινάμε γυρίσματα σε μερικές εβδομάδες και ελπίζουμε να κάνουμε τους φανς μας περήφανους”.

Τα περισσότερα ονόματα του cast είτε ήταν σίγουρα γιατί είχαν προλάβει και είχαν αυτοαποκαλυφτεί είτε είχαν συζητηθεί τόσο πολύ που θεωρούνταν σίγουρα. Έκπληξη αποτελεί η παρουσία των Andy Serkis, Domhnall Gleeson και Daisy Ridley, οι οποίοι δε θυμάμαι να είχαν αναφερθεί ποτέ.

Εν πάση περιπτώσει, το βασικό χαρτί της παραγωγής άνοιξε και τώρα αρχίζει η πολύμηνη διαδικασία γυρισμάτων και μοντάζ, με το πρώτο trailer, υπολογίζοντας ότι το Star Wars: Episode VII θα κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2015, να αναμένεται λογικά το επόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη φωτογραφία από τη πρώτη συγκέντρωση του cast…
starwars
Πηγή: artsandthecity.gr του Αλέξανδρο Κυριαζή

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot