Μπρούσκο: Ματθαίος και Αναστασία επιτέλους μαζί κι ευτυχισμένοι! (VIDEO)

Ιούνιος 18, 2014
jumbo-banner

Δείτε και διαβάστε όλες τις εξελίξεις της αγαπημένης σας σειράς...

Ο Ματθαίος κι η Αναστασία έχουν αποφασίσει να είναι πλέον μαζί. Το κόστος όμως θα είναι μεγάλο, αφού η αλλαγή στη ζωή τους θα είναι ριζική, καθώς θ' αναγκαστούν ν' αφήσουν πίσω τους ανθρώπους που τόσο αγαπούν.

 Ο Αντώνης και ο Σήφης υποψιάζονται πως η περίεργη συμπεριφορά της Αναστασίας οφείλεται στο Ματθαίο και της επιτίθενται, με τον τελευταίο να την προειδοποιεί με άγριο τρόπο.

Ο Μάρκος μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που θέλησε να φιλοξενήσουν την Κωνσταντίνα, όταν ο Μανωλιός εισβάλλει στο σπίτι τους με το έτσι θέλω και τα παρατράγουδα ξεκινούν με άπειρες καταστάσεις. Ο Μηνάς κι η Εύα είναι πλέον ασυγκράτητοι, αφήνοντας το πάθος και την ερωτική έλξη να τους παρασύρει.

Παρά τις διαβεβαιώσεις τους στη Βασιλική, εκείνη μοιάζει πλέον να πιστεύει τα όσα της έχει αποκαλύψει η Αλίκη χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Χριστίνα παρακολουθεί το σπίτι της οικογένειας και με την άφιξη του Ματθαίου δίνει άμεσα σήμα στην Ευρυδίκη, ώστε η «δουλειά» να γίνει την ίδια μέρα. Ο Αχιλλέας είναι τώρα πεπεισμένος ποιος κρύβεται πίσω από την Χέλγκα Λινεμάγιερ κι ενώ η Μελίνα προσπαθεί να τον αποθαρρύνει, εκείνος έχει ήδη έτοιμο ένα σχέδιο - μπλόφα για να ξεμπροστιάσει τους πάντες.

Δείτε το επεισόδιο του αγαπημένου σας σίριαλ:


Πηγή: ant1.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot