Μπρούσκο: Η Αλεξάνδρα με άλλο ένα σχέδιο προσπαθεί να διαλύσει το ζευγάρι!

Μάιος 16, 2015
jumbo-banner

Ο Σήφης, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη που έχει κάνει, πηγαίνει στον πατέρα του για να βρει συμπαράσταση, αλλά παρά την επιμονή του Παύλου, δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Διαμαντή και εξακολουθεί να βασανίζεται από το δίλημμα αν θα πρέπει να καταγγείλει τον θείο του στην αστυνομία, ή όχι.

Η Μελίνα περνάει τον Αχιλλέα από «ανάκριση» σχετικά με το τηλεφώνημα της φίλης της Αλεξάνδρας και ο Αχιλλέας με μεγάλο κόπο καταφέρνει να την πείσει πως δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε, στην παρούσα φάση, η μεγάλη έννοια της Μελίνας είναι το μωρό που σκέφτονται να υιοθετήσουν και προσπαθεί να βρίσκει αφορμές για να το βλέπει.

Ο Νεκτάριος διώχνει μακριά του την Αντιγόνη, λέγοντάς της ότι την ξεπέρασε και πως δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει τη Δήμητρα. Ο Ματθαίος με την Αναστασία, ζουν τον έρωτά τους από μακριά, αλλά ο Ματθαίος φοβάται τη στιγμή που θα ξεσπάσει η ανοιχτή κόντρα με τον Διαμαντή. Ένα τηλεφώνημα που θα κάνει ο Σήφης στη Μελίνα, θα τον οδηγήσει κατευθείαν στην αστυνομία για να καταγγείλει τον Διαμαντή.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot