Μπρούσκο: Επιστρέφει με ανατροπές και νέα πρόσωπα!

Ιούλιος 12, 2014
jumbo-banner
Πολύ δυναμικά θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν για το «Μπρούσκο» και η αλήθεια όλοι περιμένουμε για την ημέρα της πρεμιέρας!


 
Με την έναρξη κιόλας της σειράς θα διαλευκανθεί η απαγωγή της Μελίνας καθώς και ποιος από τους τρεις υπόπτους (Σήφης, Ευρυδίκη και Πάτροκλος) είναι ο πραγματικός υπεύθυνος για το δυσάρεστο σκηνικό.  Μπορεί ο Αχιλλέας να καταφέρει να λύσει τον γρίφο της απαγωγ΄πης, ωστόσο κανένας από τους προαναφερόμενους δε θα σταματήσει να καταδιώκει το ζευγάρι.

Παράλληλα σύμφωνα με το περιοδικό TVΖΑΠΠΙΝΓΚ o Παύλος Γιαννακάκης θα έρθει σε σύγκρουση με τον γιο του μετά τη φωτιά στο οινοποιείο, ενώ κάποια στιγμή η κατάσταση ανάμεσα τους θα γίνει τόσο εκρηκτική που θα απειληθούν ακόμα και ζωές.
Την επόμενη σεζόν καινούρια πρόσωπα τθα προστεθούν στη σειρά, όπως η Μαρία Ιωάννου, μια από τις πιο διάσημες  Κύπρια ηθοποιός, την οποία θα δούμε σε ρόλο κλειδί, εκείνον της νέας οινολόγου των Ματθαίων της Όλγας Νεοφύτου.

Πολύ σημαντική επίσης θα είναι και η παρουσία της Λουκίας, της νεαρής συντρόφου του Πάυλου Γιαννακάκη, μιας δυναμικής γυναίκας που στέκεται χρόνια στο πλευρό του επιχειρηματία και θα βρεθεί μαζί του στην Κρήτη.

Ένα άλλο πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνισή του στο Μπρούσκο είναι ο μικρός αδελφός του πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της σειράς  Ανδρέα Γεωργίου, Κρίστοφερ Γεωργίου, που θα κάνει την είσοδό του ως ο αδελφός της νέας οινολόγου. Τέλος, έναν κωμικό ρόλο, αυτόν της μνταντάς της κόρης της Δάφνης θα κάνει μια Κύπρια ηθοποιός ενω γύρω στα Χριστούγεννα θα εμφανιστεί και η μητέρα της Δάφνης για ένα γκεστ αρκετών επεισοδίων.

Πηγή: zappit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot