Μπίρα για… σκύλους

Σεπτέμβριος 18, 2014
jumbo-banner
Αφού η μπίρα είναι τόσο δροσιστική και απολαυστική, γιατί να μην την απολαμβάνει και ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου;

 Η ιστορία ξεκίνησε όταν η σημερινή δημιουργός της μπίρας, Jenny Brown, σκέφτηκε πόσο ταιριαστή θα ήταν λίγη μπίρα ως συνοδευτικό στις λιχουδιές του σκύλου της.

«Μου φάνηκε ότι απλώς ο σκύλος ήθελε και λίγη μπίρα με το φαγητό του» δηλώνει η ίδια, καθώς εμείς θα θέλαμε πραγματικά να ξέρουμε πώς έκανε την... έρευνα αγοράς.
Μετά από δύο χρόνια δοκιμών, η Brown έφτιαξε δύο γεύσεις, την Beefy Brown Ale και την Cock-a-Doodle-Brew προκειμένου να την προσφέρει στους τετράποδους φίλους μας.
Και προτού οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων ξεσηκωθούν, να σας ενημερώσουμε ότι δεν πρόκειται για πραγματική μπίρα, αφού στην πραγματικότητα το ανθρακικό μάλλον κακό θα έκανε στα σκυλιά.

Η Bowser Beer είναι ουσιαστικά ένας ζωμός κρέατος φτιαγμένος από βοδινό, κοτόπουλο, κριθάρι, που περιέχει πρόσθετες βιταμίνες και γλουκοζαμίνη που κάνουν καλό στην υγεία του σκύλου. Τη συγκεκριμένη μπίρα, το σκυλί μπορεί να την πιει σκέτη ή επάνω στο φαγητό του και απ’ ό,τι φαίνεται σύντομα θα τσουγκρίζετε ποτήρι με το… κατοικίδιό σας.

clickatlife.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot