Μια 9χρονη το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου! (Photo)

Μάρτιος 09, 2015
jumbo-banner

Θύελλα αντιδράσεων για την “προκλητική” έκθεσή της στα Media! 

Είναι από τη Ρωσία, μόλις 9 ετών κι έχει περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων.
Η Kristina Pimenova μπορεί να είναι μόλις 9 ετών, όμως είναι ήδη ένα επιτυχημένο μοντέλο και θεωρείται το «ομορφότερο κορίτσι στο κόσμο» αναφέρει το anatropionline.gr.Σε ηλικία 4 ετών άρχισε να περπατάει στις πασαρέλες για τους Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Benetton και πολλούς ακόμα. Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Facebook, ενώ δεν είναι λίγες οι φωνές στο διαδίκτυο που κατηγορούν τη μητέρα του κοριτσιού ότι διαφημίζει το παιδί της στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
mikri1
mikri2

Το κορίτσι με τα γαλάζια μάτια, τα μακριά ξανθά μαλλιά και το αγγελικό πρόσωπο είναι αδιαμφισβήτητα όμορφο. Η μητέρα της Glikeriya Shirokova έχει αναλάβει την καριέρα της μικρής.

Διαχειρίζεται τα social media της κόρης της και φροντίζει να ανεβάσει συνεχώς φωτογραφίες της και απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλικοποίηση της κόρης της:
«Πριν από κάποια χρόνια δημοσίευσα μια φωτογραφία της κόρης μου σε μια παραλία στις Μαλδίβες, όπου αγκάλιαζε τρία μαλακά παιχνίδια της και χαμογελούσε. Απλά κρατούσε τα παιχνίδια της μπροστά από το στήθος της και τα αγκάλιαζε. Ξέρετε τι σχόλια πήρα για αυτή την φωτογραφία;
- Καλύπτει το στήθος της, γιατί νομίζει ότι έχει κάτι να κρύψει! έγραψε κάποιος. Μπορείτε να το πιστέψετε; Νομίζω ότι οι άνθρωποι που γράφουν τέτοια σχόλια έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Θα πρέπει να σκέφτεστε σαν παιδεραστές για να βλέπετε σεξ σε αυτές τις εικόνες… πηγαίνετε να δείτε έναν γιατρό».
Η ίδια υποστηρίζει ότι όλες οι πόζες της κόρης της είναι φυσικές: «Απλά είναι ένα κορίτσι που τραβάει την προσοχή των άλλων. Δυστυχώς ένα μέρος αυτών των ανθρώπων έχουν τεράστια προσωπικά προβλήματα».
mikri3

H Kristina έχει μία μεγαλύτερη αδερφή την Natalia, 15 ετών η οποία είναι εσωτερική σε σχολείο στη Βρετανία. Η Ναταλία όμως δεν ακολούθησε το δρόμο της αδερφής της, γυρίζοντας την πλάτη τηε στη δημοσιότητα. Παρά το γεγονός ότι φοράει μόνο παιδικές συλλογές, η εννιάχρονη Ρωσίδα βάζει μέικ απ και λατρεύει τα σορτσάκια και τις κοντές φούστες επώνυμων οίκων, γεγονός που προκαλεί ποικίλα σχόλια. «Τι κρίμα για ένα παιδί», ήταν ένα από τα σχόλια για το λεοπάρ κολάν που φορούσε σε μία από τις φωτογραφίσεις σε περιοδικό.

«Για όνομα του Θεού, τι άλλο θα έπρεπε να φοράει ένα παιδί το καλοκαίρι, ενώ παίζει μπάντμιντον; Τους προτείνω να κάνουν μήνυση στον Roberto Cavalli Junior και τα Mango Kids επειδή δημιουργούν προκλητικά ρούχα», απαντά σχετικά η μητέρα της.
mikrh4

«Το να αντιμετωπίζεις ένα παιδί όπως έναν ενήλικα, είναι μέγα λάθος», γράφει άλλος χρήστης, ενώ κάποιος άλλος ότι δεν θα έπρεπε οι γονείς να εκθέτουν με αυτόν τον τρόπο το παιδί τους στα media.
Η μητέρα της, πρώην μοντέλο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail» γυρίζει την πλάτη στα κακεντρεχή σχόλια των χρηστών. Ορισμένοι έχουν αποκαλέσει την μικρή Ρωσίδα και «μωρό» ενώ έχουν γράψει ότι έχει «σέξι πόδια».
mikri5
mikri6
To βιογραφικό της Κριστίνα στο λογαριασμό της στο Facebook γράφει μεταξύ άλλων: «Άρχισε το μόντελινγκ σε ηλικία τριών ετών και όπου κι αν πήγαινε με τη μητέρα της, ο κόσμος της έλεγε πόσο αξιολάτρευτη είναι κι ότι πρέπει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην πασαρέλα».
mikri7
mikri8

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot