Μια διαφήμιση καλλυντικών που μας κάνει να σκεφτούμε ΣΟΒΑΡΑ! (Video)

Μάιος 30, 2015
jumbo-banner

Μια γενναία γυναίκα μας έδειξε τι πραγματικά κρύβεται κάτω απο το μακιγιαζ της

Πόσες διαφημίσεις μας κάνουν να νιώθουμε χειρότερα αντί για καλύτερα; Τώρα μία εταιρεία προσπαθεί να αποδομήσει το πρότυπο της τελειότητας.Η Dermablend Professionals στοχεύει στο να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αποκαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Μια γυναίκα με δερματικά προβλήματα, η σταρ του Youtube Cheri Lindsay με λεύκη, μία ασθένεια που αποχρωματίζει το δέρμα, επιστρατεύτηκε σε συνεργασία με διακεκριμένους make-up artists και δίνει ελπίδα στις γυναίκες που υποφέρουν. Τι υποστηρίζει η ίδια; Τα concealer της συγκεκριμένης εταιρείας δεν την υποχρεώνει να κρυφτει. Της επιτρέπει να αναδείξει αυτό που πραγματικά είναι, να οδηγήσουν το βλέμμα του κόσμου στα πιο γοητευτικά της σημεία.

Αυτή η κοπέλα «μάχεται εναντίον του σοκ που προκαλούν τα δερματικά της προβλήματα - ο κόσμος τη βλέπει και μένει στο δέρμα της» δήλωσε ο Ludwig Ciupka, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του διαφημιστικού πρακτορείου Agence Tuxedo. «Με το να καλύπτει τα ελαττώματά της, αφήνει τους ανθρώπους να γνωρίσουν την προσωπικότητά της, αυτό που βρίσκεται μέσα από το δέρμα της».

Ο ρεαλισμός και η πρωτότυπη αλλά ευαισθητοποιημένη στρατηγική marketing των υπεύθυνων της Dermablend επικροτήθηκε δικαιολογημένα από τον κυβερνοχώρο σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού στάθηκε αρωγός σε άτομα με έντονα δερματικά προβλήματα, που μέχρι τώρα πάσχιζαν με την ανασφάλεια και την κοινωνική απομόνωση.


Πηγη marieclaire.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot