ΜΗΝ τρέχεις πίσω από ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Σεπτέμβριος 10, 2015
jumbo-banner

Προσπαθείς να δείξεις ότι σου αρέσει, ότι είσαι ό,τι καλύτερο μπορεί να του έχει συμβεί. Με λόγια, με μηνύματα, με συμπεριφορές να τον κάνεις να αντιληφθεί πως είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.

Το savoirville.gr αναφέρει πως όταν γνωρίζουμε κάποιον που μας αρέσει, τείνουμε να περιστρέφουμε τη ζωή μας γύρω από εκείνον. Ξέρω άτομο που στέγνωνε τα μαλλιά του με το πιστολάκι και είχε μπροστά του το κινητό μήπως και το καλέσει το πρόσωπο εκείνα τα πέντε λεπτά και δεν είναι απίκο να απαντήσει. Ειδικά αν έχει περάσει και καιρός από τη τελευταία φορά που γνώρισες κάποιον που σου άρεσε πολύ, η τάση που αναφέραμε παραπάνω είναι και πιο έντονη.

Τι μπορείς να κάνεις όμως για να αντιμετωπίσεις όλη αυτή τη κατάσταση;

# Είχες ζωή και πριν από αυτόν: Mη παρατάς όλες σου τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα που σε γεμίζουν μόνο και μόνο για να έχεις χρόνο για τον άλλον. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, αλλά όταν θέλουν και οι δύο, ως διά μαγείας το 24ωρο αποκτά άλλη διάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριό σου, να βλέπεις τους φίλους σου και την οικογένειά σου, για να βλέπεις το πρόσωπο περισσότερο. Οι φίλοι και η οικογένεια θα είναι εκεί και μετά από αυτόν και οι κοιλιακοί -φίλη μου- δεν διατηρούνται μόνο με το σεξ!

# Μην είσαι συνέχεια διαθέσιμη: Το ότι αυτός σχολάει κάθε μέρα στις δώδεκα το βράδυ αλλά εσύ πρέπει να ξυπνάς κάθε μέρα στις έξι, δεν σημαίνει ότι εσύ θα ξενυχτάς κάθε βράδυ για χάρη του και θα πηγαίνεις με μαύρους κύκλους στη δουλειά σου. Ο καθένας σας έχει τα ωράριά του και πρέπει να γίνονται σεβαστά από τον άλλον, αλλά υπάρχουν και πιο ανθρώπινες ώρες να βρίσκεστε και να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, χωρίς εσύ να γίνεσαι ενοχική και να τροποποιείς όλη σου τη ζωή για να συναντιέστε. Είπαμε όταν θέλουν και οι δύο όλα γίνονται, χωρίς να χαλάς μια περιουσία σε κονσίλερ και σε καφέδες για να ανοίξει το μάτι!

# Μην ξεχνάς τις δικές σου ανάγκες : Ειδικά αν έχεις μείνει και καιρό μόνη, έχεις δημιουργήσει ένα μοτίβο ζωής που σε ολοκληρώνει στο οποίο μπορεί ο άνθρωπος που γνώρισες να παίξει θετικό και ενισχυτικό ρόλο, όχι να μπεις σε μια διαδικασία να αλλάξεις αυτό που είσαι για να του αρέσεις. Προφανώς το άτομο που έχει γνωρίσει και αυτό το άτομο του αρέσει, έχει πλαστεί από τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μην ξεχνάς ποια είσαι και τι σε γεμίζει ως άνθρωπο γιατί η ώρα που θα αρχίζεις να αλλάζεις και να εξαρτάσαι από κάποιον άλλον για να σου καλύπτει τα κενά, δεν αργεί. Και πίστεψέ με δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από τον άνθρωπο που δεν έχει προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση.

Όλοι μας έχουμε ανάγκη τη συντροφικότητα, άλλος σε μεγαλύτερο και άλλος σε μικρότερο βαθμό. Σημασία έχει να σέβεσαι τον εαυτό σου και να τον αγαπάς για όλα αυτά που έχει καταφέρει ή και για αυτά που ακόμα προσπαθεί να επιτύχει. Όσο πιο ολοκληρωμένος είσαι και όσο πιο πολύ τα έχεις βρει με εσένα, τόσο πιο πολύ θα σε εκτιμήσει και το άτομο που έχεις απέναντί σου. Ο άνθρωπος που θα σε θέλει πραγματικά δεν θα σου προκαλέσει ποτέ αμφιβολίες για τις προθέσεις του και ποτέ δεν θα σε κάνει να τρέχεις από πίσω του. Θα σου φέρεται όπως θα θέλουν να του φέρονται και θα στο δείχνει χωρίς περιστροφές.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot