Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Παρθένος και με ποια όχι!

Ιούνιος 22, 2015
jumbo-banner

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους.

Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Συμπέρασμα; Οι Παρθένοι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους βοηθήσει να πετύχουν και να μην είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.

Ο Παρθένος και οι Φίλοι
Όλοι θέλουν τον Παρθένο ως φίλο, γιατί έχει την ικανότητα να σκέφτεται καθαρά και να λύνει τα προβλήματα με την λογική. Οι Παρθένοι είναι αληθινοί, πιστοί και αποφασιστικοί. Ορισμένοι τους βρίσκουν ψυχρούς ή συναισθηματικά αποκομμένους, γιατί ζουν βάση λογικής και όχι βάση συναισθημάτων. Ίσως δυσκολευτείτε να καταλάβετε τι νοιώθει ο Παρθένος φίλος σας, γιατί αρνείται να ανοιχτεί. Μόνο κάποιος με μεγάλη παρατηρητικότητα θα διακρίνει ότι δεν είναι καλά, αλλά αν σκοπεύει να το κουβεντιάσει μαζί του, καλύτερα να το ξεχάσει. Θα ήταν καλύτερο να κρατάτε μια συναισθηματική απόσταση από το φίλο Παρθένο, εκτός αν αποφασίσει να ανοιχτεί πρώτος. Θα προσπαθήσει να αναλύσει και να ελέγξει τη ζωή των φίλων του αλλά με σκοπό μόνο να την βελτιώσει. Ο Παρθένος θέλει υπομονή και να ξέρετε ότι αυτά που θα σας προτείνει είναι μόνο για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.


Ο Παρθένος και η Εργασία
Οι Παρθένοι είναι πολύ έξυπνοι, έχουν εξαιρετική μνήμη και αναλυτικό μυαλό. Αυτό τους κάνει άριστους πραγματογνώμονες και ερευνητές. Μπορούν επίσης να διερευνήσουν τα αισθήματα ενός ατόμου και συχνά διακρίνουν τα αληθινά του κίνητρα. Αυτό τους καθιστά φοβερούς αστυνομικούς ή ανακριτές. Είναι πολύ καλοί στο να λύνουν προβλήματα, η μεθοδικότητα είναι το φόρτε τους. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, θα το διαιρέσουν σε κομμάτια και θα τα βάλουν πάλι όλα στη σωστή σειρά. Είναι ορθολογιστές και καλοί διαιτητές, βάζοντάς τους ανθρώπους στο σωστό δρόμο της συμφιλίωσης. Όποια δουλειά απαιτεί αυτά τα χαρακτηριστικά, ταιριάζει τέλεια σε έναν Παρθένο. Τους αρέσει να κρατούν τον κόσμο τους σε μια σειρά.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Παρθένου
Ένας Παρθένος, πριν τολμήσει να κάνει οτιδήποτε, από το να λύσει ένα πρόβλημα που τον απασχολεί, έως το πού θα πάει για διακοπές, πρέπει πρώτα να το αναλύσει. Θέλει να ξέρει κάθε λεπτομέρεια πριν πάρει μια απόφαση. Αυτό τον κάνει να φαίνεται αναποφάσιστος και αργός. Η αντίληψή του, είναι και η πραγματικότητα στην οποία ζει! Αυτό που πιστεύει, αυτό και ισχύει. Αν βλέπει την αρνητική πλευρά της ζωής, θα είναι πολύ κυκλοθυμικός και απομονωμένος. Αν δει τα πράγματα θετικά, γίνεται ευχάριστος και προσαρμόζεται στις καταστάσεις εύκολα. Το μυαλό ενός Παρθένου είναι πολύ ισχυρό και θα πρέπει να έχει την κατάλληλη στάση ζωής για να είναι ευχαριστημένος και πετυχημένος. Μερικές φορές φαίνεται ψυχρός και αποκομμένος, αυτό συμβαίνει γιατί εκείνες τις στιγμές έρχονται σ’ επαφή με τα συναισθήματά του. Είναι επιρρεπής στο να ζει στην άρνηση. Οι Παρθένοι θα σας πουν ότι όλα είναι καλά ή ότι αισθάνονται καλά, ακόμα κι όταν τίποτα δεν πάει όπως θα ήθελαν. Αυτός είναι ένας τρόπος να ξεγλιστρούν, γιατί αυτό που δεν αντέχουν, είναι να αντιμετωπίζουν και να αναλύουν τα δικά τους συναισθήματα. Προτιμούν να τα παραβλέπουν κι αυτός είναι ο μηχανισμός άμυνας που διαθέτουν. Έχουν έναν απρόβλεπτο και συχνά ασταθή χαρακτήρα.

Ο Παρθένος κατά βάθος
Χρειάζονται να έχουν οργάνωση στο μυαλό τους. Μερικές φορές, όλη τους η ενέργεια στερεύει, επειδή δυσκολεύονται να οργανώσουν το περιβάλλον τους. Εξετάζουν σε βάθος ένα θέμα και μάλιστα, πολλές φορές το παρακάνουν με την ανάλυση. Οι Παρθένοι είναι φιλόδοξα άτομα, προσπαθούν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα και να αποκτούν υλικά αγαθά. Ο αιώνιος σκοπός τους είναι να βάλουν τάξη στο χάος. Θέλουν να είναι χρήσιμοι, η ανάγκη τους είναι να νοιώθουν σημαντικοί και απαραίτητοι σε όλους και σε ο,τι κάνουν. Το βασικό δίδαγμα της ζωής τους είναι να μάθουν να εμπιστεύονται και να μη φοβούνται το άγνωστο. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο που δεν είναι απαραίτητα προφανής, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τα πάντα. Θα πρέπει να μάθουν να ηρεμούν και να μην υπεραναλύουν μια κατάσταση ή ένα γεγονός. Κατά βάθος ο Παρθένος είναι πολύ ευαίσθητο άτομο και θέλει να εισπράττει την εκτίμηση των άλλων για τις πράξεις του. Όταν πληγώνεται ή προσβάλλεται, δεν το δείχνει ποτέ.

Ο Παρθένος με λίγα λόγια
Ο Παρθένος λειτουργεί με το μυαλό. Όλα είναι εκεί μέσα. Στον κόσμο εμφανίζεται ως ένα ήρεμο και συγκροτημένο άτομο, αλλά εσωτερικά υπάρχει μία νευρική και ανεξέλεγκτη ένταση. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθεί να κατανοήσει τις καταστάσεις, ψάχνει συνεχώς να βρει τρόπο να βελτιώσει τα πάντα, μέσα από την ανάλυση και τη σκέψη. Ο Παρθένος μπορεί να κουράστει χωρίς καν να κουνηθεί από την καρέκλα. Έχει μια μόνιμη εσωτερική ανάγκη για βελτίωση και τελειότητα, αλλά αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στο να γίνει σχολαστικός. Είναι αγνός, τα κίνητρά του είναι ειλικρινή, δεν είναι ποτέ κακόβουλος και προσπαθεί να πετύχει κάτι στη ζωή τους.

Ο Παρθένος και οι Σχέσεις
Θέλετε να μάθετε πώς είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Παρθένο;
Η Παρθένος είναι γήινη και παρόλο που μπορεί να φαίνεται ψυχρή κι ανεξάρτητη, κάτω από την άτολμη, επιφυλακτική επιφάνεια, κρύβεται μια πραγματική γυναίκα, δυνατή και παθιασμένη, με μεγάλη ικανότητα να προσφέρει αγάπη και αφοσίωση. Θα το παίξει δύσκολη, γιατί πράγματι είναι, αφού φοβάται μήπως εκθέσει τις συναισθηματικές της αδυναμίες και πληγωθεί. Θα χρειαστεί υπομονή, πρέπει να τη φλερτάρετε επίμονα και να δουλέψετε σκληρά για να την εντυπωσιάσετε. Αφού ερωτευτεί, ο έρωτάς της διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα είναι αφοσιωμένη, πιστή, μπορεί να σας κάνει πολύ ευτυχισμένους και ίσως να βάλει λίγη τάξη στη ζωή σας. Η γυναίκα Παρθένος είναι συντηρητική και παλιών αρχών. Είναι ιδανική σύντροφος για τον άντρα που ζητάει την πρόκληση και του αρέσει να προχωράει αργά σε μία σχέση.

Θέλετε να μάθετε πώς είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Παρθένο;
Ο άντρας αυτός βγάζει προς τα έξω μια ψυχρή εικόνα, αλλά έχει ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο. Έχει απεριόριστο σεβασμό προς τη γυναίκα και θα την αντιμετωπίσει ως ίση. Του αρέσουν εκείνες που θα ασχοληθούν με τα συναισθήματά του, αφού ο ίδιος είναι απρόθυμος να τα εκφράσει. Όταν το προσπαθεί, συχνά καταλήγει σε σύγκρουση, όχι μόνο με τον εαυτό του, αλλά και με τη σχέση του. Ο άντρας αυτός χρειάζεται υπομονή και κατανόηση. Δεν θα ανοιχτεί πολύ και μην προσπαθήσετε να κατανοήσετε την ψυχή του και να κάνετε παρεμβάσεις, γιατί θα αισθανθεί απειλή. Χρειάζεται μια αριστοκρατική γυναίκα που δεν είναι παρορμητική ή αντισυμβατική. Επιζητά μια προβλέψιμη ζωή και θέλει σύντροφο που θα τον κάνει να νοιώθει ασφάλεια. Είναι ιδανικός για μια γυναίκα προσγειωμένη και συμβατική. Δε θα φερθεί ρομαντικά και δε θα σας συνεπάρει, αλλά θα σταθεί δίπλα σας και θα είναι απόλυτα πιστός. Ο αισθησιασμός του θα βγει με τον καιρό. Για τη γυναίκα που θέλει μία σταθερή και στερεή σχέση με προβλέψιμο και ήσυχο μέλλον, ο Παρθένος είναι το τέλειο ταίρι.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Παρθένο
Οι Παρθένοι έχουν ανάγκη από διανοητική διέγερση. Εντυπωσιάστε τους με τις απόψεις και τις γνώσεις σας. Πάντα να καταλήγετε σε συμπεράσματα όταν συζητάτε, δεν τους αρέσουν τα ασαφή θέματα, θέλουν οι συζητήσεις που καταλήγουν κάπου, έστω και αν αυτό είναι πως συμφωνείτε ότι διαφωνείτε. Είναι πολύ συμβατικοί σαν άνθρωποι γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα αυθόρμητα ή μην τους αναγκάσετε να πάρουν βιαστικές αποφάσεις. Χρειάζονται το χρόνο τους και σκέφτονται έντονα. Δεν είναι αργοί, απλά ο εγκέφαλός τους λειτουργεί αξιολογώντας τα πάντα. Μην προσπαθήσετε να εξερευνήσετε το μυαλό τους, γιατί κρατάνε τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους, μέχρι η σχέση να σταθεροποιηθεί και μόνο αυτοί αποφασίζουν πότε συμβαίνει αυτό. Είναι από τη φύση τους ανήσυχοι κι αυτό δε θα πρέπει να σας καταβάλλει. Μην τους δίνετε τροφή για ανησυχίες, γιατί κλείνονται περισσότερο. Αφήστε τους να ηγηθούν, τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο αυτών που συμβαίνουν γύρω τους. Κρατήστε μια γλυκιά γεύση στο ραντεβού σας και μη γίνεστε χυδαίοι, τους αρέσουν οι ήρεμοι και φινετσάτοι άνθρωποι.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Παρθένου
Η περιοχή γύρω από το στομάχι είναι το ευαίσθητο σημείο του Παρθένου. Χαϊδέψτε τον γύρω από το σημείο του αφαλού και τρίψτε τον απαλά. Αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλά και θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί. Να είστε ήρεμοι, χωρίς απότομες κινήσεις ή επιθετικές ενέργειες, όπως δαγκωματιές ή ελαφρά χτυπήματα, αυτό τον τρομάζει και τον τρέπει σε οπισθοχώρηση.

Το Σεξ με έναν Παρθένο
Όσο περισσότερο γνωρίζεστε, τόσο το σεξ γίνεται και πιο αισθησιακό. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα επιδιώξουν περιστασιακές επαφές, είναι πολύ συντηρητικοί και σεμνότυφοι για αυτό. Το σεξ μαζί τους θα είναι άμεσο και απλό, χωρίς φανταχτερές κινήσεις, περίεργα μέρη ή παιχνίδια. Ο Παρθένος δεν είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, αφού δεν το θεωρεί και τόσο σημαντικό. Κάπου μέσα του πιστεύει ότι το σεξ είναι αποκρουστικό και βρώμικο. Μόλις η σχέση σταθεροποιηθεί, θα πειραματιστεί λίγο με τεχνικές και προκαταρκτικά παιχνιδάκια, αλλά, όπως όλα γύρω από έναν Παρθένο, έτσι κι αυτό χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

Παρθένος με Κριό: Ο Κριός δεν μπορεί να ανεκτεί την κριτική και την σχολαστικότητα της Παρθένου. Ο Κριός πιστεύει πάνω από όλα το σεξ κάτι που δεν δέχετε το άλλο ζώδιο. Στη φιλία, στο επάγγελμα ή σε οποιαδήποτε άλλη σχέση μπορούν να τα βρούνε εκτός από την ερωτική. Συγκρούσεις, κριτική, ακραίες καταστάσεις θα τους οδηγήσουν γρήγορα στο χωρισμό. Συμπέρασμα πριν αρχίσει η σχέση θα τελειώσει.

Παρθένος με Ταύρο: Ο Ταύρος ξέρει ότι με αυτό το ζώδιο μπορεί να κάνει μια σίγουρη, σταθερή και αισθησιακή σχέση. Ο Ταύρος θέλει φροντίδα και ασφάλεια και μπορεί να του παρέχετε. Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ότι καλύτερο. Οι συζητήσεις τους δεν θα έχουν τέλος. Συμπέρασμα, σχέση αισθησιακή και πετυχημένη.

Παρθένος με Δίδυμο: Αυτή η σχέση από την αρχή είναι καταδικασμένη. Η τελειομανία των Παρθένων εκνευρίζει αφάνταστα τους Διδύμους. Πνευματικά επικοινωνούν ικανοποιητικά.Οι Παρθένοι θέλουνε σταθερό σεξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείετε να προσφέρουν οι Δίδυμοι. Συμπέρασμα, άλλο ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κάνει με τους Διδύμους.

Παρθένος με Καρκίνος: Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί.Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δωθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.

Παρθένος με Λέων: Ο Λέων δεν μπορεί να ακούει συνέχεια τον Παρθένο να τον κριτικάρει. Ο Παρθένος θα κολλήσει επάνω στο Λέωντα και θα τον κάνει να υποφέρει. Ο Παρθένος μπορεί να δώσει πολλά αλλά αυτό φοβίζει το Λέωντα. Συμπέρασμα, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να είναι μαζί.

Παρθένος με Παρθένο: Αυτή η σχέση παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα. Τσακωμούς και φασαρίες καιαυτό γιατί αφού έχουν τη τάση να κάνουνε κριτική οένας στον άλλο, είναι επόμενο να διαφωνούν πα΄ντα. Όσο για το σεξ πάντα οι Παρθένοι θέλουν ένα δυνατό παρτενέρ για να τους παρασύρει.Συμπέρασμα, η αδράνει της ατονίας θα φέρει το χωρισμό.

Παρθένος με Ζυγό: Ίσως να περάσει καιρός για να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Όταν όμως γίνει αυτό θα έχουνε μια τέλεια σχέση. Μάι σχέση που μπορούν να συζητούν ώρες και με λεπτομερείς αναλύσεις. Στο σεξ χρειάζετε συμβιβασμός γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον απογοητεμένος. Συμπέρασμα, με λίγο υπομονή θα βρούν τη χρυσή τομή.

Παρθένος με Σκορπιό: Ο Σκορπιος είμαι σεξομανής, ο παρθένος μάλλον δεν νιάζετε γαι το σεξ και εκει μάλλον χαλάει η συνταγή για μια καλή σχέση. Η τολμηρότητα του Σκορπιού και ο πουροτανισμός του Παρθένου συγκρούονται. Αν ο Παρθένος εκτός από αγάπη και κατανόηση δώσεικαι σεξ στο Σκορπιό τότε ο Σκορπιός θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Συμπέρασμα, ο Παρθένος πρέπει να συμβιβαστεί.

Παρθένος με Τοξότη: Δύο διαφορετικά άτομα. Ο Τοξότης άπιστος και φλογερός, η Παρθένος πιστή και ζητά την αποκλειστικότητα. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να έχει μέλλον ούτε καν αρχή αφού ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και η Παρθένος πατά σταθερά στη γή. Συμπέρασμα, μην προσπαθήσετε για αυτή τη σχέση, δεν αξίζει τον κόπο.

Παρθένος με Αιγόκερω: Μία σχέση που μπορεί να ευδοκιμήση, έχουνε κοινούς στόχους γιατί είναι και οι δύο γήεινοι. Ακόμα και στο σεξ η παρθένος βρίσκει τον Αιγόκερω πολύ καλά για να της ξυπνά τις ερωτικές της ευαισθησίες. Ο Αιγόκερος πάλι πιστεύει ότι στο σεξ ο σύντροφος του είναι το ιδανικό. Συμπέρασμα, δεν θα έχετε παράπονα ο ένας από τον άλλο.

Παρθένος με Υδροχόο: Ο Υδροχόος είναι άνθρωπος της περιπέτειας, η Παρθένος συντηριτικός. Αν προσαρμοστεί ο Υδροχόος και πάψει να είναι τόσο απρόβλεπτος ίσως καταφέρουν να συμβιώσουν. Τον Υδροχόο τον ελκύει ιδιαίτερα ο πουριτανισμός του παρθένου. Συμπέρασμα, αν χαλαρώσουν και οι δύο ίσως αυτή η σχέση έχει πιθανότητες επιβίωσης.

Παρθένος με Ιχθύ: Αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολο να έχει μέλλον. Αυτά τα άτομα είναι δύο διαφορεικοί χαρακτήρες. Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι ψύχραιμος. Οι Ιχθύες θέλουν ψυχική επαφή, ο παρθένος προσφέρει αφοσίωση, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Συμπέρασμα, ψυχρότητα και συναίσθημα δεν συμβαδίζουν.



ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot