Μία 4χρονη τραγουδάει στην μητέρα της για να την βοηθήσει στην μάχη της με τον καρκίνο (Βίντεο)

Οκτώβριος 15, 2015
jumbo-banner

Η 4χρονη McKenna άφησε τη μαμά της, αλλά και το κοινό που την παρακολουθούσε άναυδους, όταν τραγούδησε και της αφιέρωσε το "I'm Gonna Love You Through It" της Martina McBride σε μία εκδήλωση.

Η μητέρα της, Dianna Stanchak, παλεύει με τον καρκίνο, και συγκεκριμένα το λέμφωμα Hodgkin εδώ και δύο χρόνια. Και όταν η κόρη της τής τραγούδησε μπροστά σε όλους, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε κλάματα, πράγμα που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και σε σένα μόλις δεις το βίντεο
Αυτό το βίντεο το μοιράστηκε το The Ellen DeGeneres Show ​μέσα από την σελίδα τους στο Facebook και απο εκεί άρχισε να κάνει το γύρο του κόσμου. Μάλιστα η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα της Dianna, όταν το είδε, άφησε το comment της απο κάτω.

Συγκεκριμένα έγραψε:
"Είμαι η μητέρα και γιαγιά αυτών των δυο πολύτιμων κοριτσιών. Το 2013 η κόρη μου διεγνώσθη με λέμφωμα Hodgkin 4ου βαθμού και εδώ και δύο χρόνια περίπου, δεν έχω την δει να χαμογελάει. Η μικρή τραγουδάει αυτό το τραγούδι στη μαμά της ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Εκείνη είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η κόρη μου συνεχίζει να παλεύει με την ασθένεια της. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε το βίντεο. Η υποστήριξη και τα σχόλια σας της έδωσαν δύναμη. Ο Θεός να σας έχει καλά".

Ακόμα και η Martina McBride, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι έκανε retweet κι εξέφρασε και η ίδια την συγκίνηση της:
mikri


cosmopolitan.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot