Λιπαρότητα στη ρίζα; ΑΥΤΟ φταίει!

Ιανουάριος 15, 2016
jumbo-banner

Πόσο τυχερή αισθάνομαι που έχω πλούσια μαλλιά, τα οποία δεν λαδώνουν και τόσο εύκολα. Αυτό μου εξοικονομεί πρώτα από όλα χρόνο,

διότι σκέφτομαι για παράδειγμα, την περίπτωση της κολλητής μου, η οποία ταλαιπωρείται χρόνια. Πριν από κάθε μας έξοδο ή κάθε πρωί πριν τη δουλειά, αφιερώνει τουλάχιστον μια ώρα για να λούσει-στεγνώσει-χτενίσει τα μαλλιά της, που εμφανίζουν λιπαρότητα στις ρίζες και κυρίως στην περιοχή κοντά και γύρω από το μέτωπο.

Δοκίμασε αρκετά από τα τρικ μου, που πιθανόν να έχεις εμπιστευτεί κι εσύ, μα μην έχοντας καμιά ένδειξη βελτίωσης και έπειτα από πολύωρες συζητήσεις, καταλήξαμε στην πηγή του κακού.

Σύμφωνα με το allyou.gr, το λάθος βρισκόταν στην εφαρμογή της κρέμας προσώπου, των καλλυντικών για το μακιγιάζ, αλλά και του προϊόντος καθαρισμού. Η εν λόγω κυρία είχε πάντοτε την τάση να φτάνει όλα τα παραπάνω προϊόντα... στα άκρα, στην περίπτωση των μαλλιών της δηλαδή, στις ρίζες, σκεπτόμενη πως έτσι θα απλωθεί κάθε προϊόν σε όλο το δέρμα, καλύπτοντας το πλήρως. Το αποτέλεσμα; Υπολείμματα των προϊόντων συσσωρεύονταν στις ρίζες των μαλλιών της, δίχως να το καταλαβαίνει.

Βάλε, λοιπόν, κι εσύ όρια και άφησε ένα κενό διάστημα ανάμεσα στο δέρμα σου και τα μαλλιά. Πολύ πιθανό να φταίει αυτό που λαδώνουν και τα δικά σου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot