Λιάγκας για Κωνσταντίνα: Σιγά την απώλεια!

Φεβρουάριος 06, 2014
jumbo-banner

Το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα απουσίαζε από τον τελικό του «Dancing With the Stars» την Κυριακή, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» της Δευτέρας.

    Η τραγουδίστρια μετά την αποχώρησή της από το show χορού του ΑΝΤ1 είχε εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά της, υποστηρίζοντας ότι τα αποτελέσματα είναι προκαθορισμένα. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, απαντώντας στη Φαίη Σκορδά που «παρατήρησε» την απουσία της Κωνσταντίνας, είπε χαρακτηριστικά:

«Σιγά ρε Φαίη, μεγάλη απώλεια! Δεν πήγε η Κωνσταντίνα στον τελικό του "Dancing" κι έχασε η Βενετιά βελόνι», ενώ συνέχισε: «Όταν έχεις υπάρξει σταρ πρέπει να είσαι λίγο μεγαλόψυχος. Όλο μιζέρια πια. [...]

Όταν έχεις πρόβλημα με ένα θέμα, σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου».

Λίγο αργότερα, όμως, όταν ο Γιώργος Λιανός είπε στον συνεργάτη του ότι η Κωνσταντίνα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία για μία συναυλία, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Α, τότε είναι δικαιολογημένη. Ε, άμα πηγαίνει στην Αυστραλία! Όσα είπαμε τα παίρνουμε πίσω. Την αγαπάμε την Κωνσταντίνα... Θεά, μπράβο».

Πηγή:e-go.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot