Κυκλοφόρησε & λίστα επώνυμων κατακτήσεων Σπαλιάρα! Ποιες κυρίες είναι μέσα

Αύγουστος 04, 2015
jumbo-banner

Όποια προλαβαίνει κρύβεται και όποια θέλει μπορεί να προστεθεί. Η λίστα των γυναικών του Γιάννη Σπαλιάρα άρχισε να φτιάχνεται...

Ήταν να μην πει την ατάκα. Από εκεί και μετά όλα κύλισαν... κανονικά. Ο θόρυβος και το τρολάρισμα για τις 4.000 γυναίκες του Γιάννη Σπαλιάρα δεν λέει να σταματήσει. Αφού έγινε trend στο Twitter, απάντησε, ξανασχολιάστηκε, βγήκε τηλεφωνικά στις εκπομπές που υπήρχαν, έκανε αναρτήσεις στο Facebook κάνοντας χιούμορ, ο Γιάννης Σπαλιάρας έγινε ο πρωταγωνιστής μίας λίστας. Ναι, μίας λίστας που δεν έχει σχέση με λογαριασμούς στο εξωτερικό, απολωλότα κομματικά πρόβατα, αλλά μίας λίστας κατακτήσεων και πάθους.
upl55bf3b867a33c

Η λίστα έρχεται να ικανοποιήσει τις απορίες όλων όσων έψαχναν τις τυχερές που έζησαν φλογερές στιγμές μαζί του και το Πρώτο Θέμα έκανε το ρεπορτάζ του και παρουσίασε εκείνες που μπορούν να ειπωθούν δημόσια και που δεν είναι άγνωστο ότι υπήρξαν με κάποιο τρόπο με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Κι όπως λέει συχνά το γνωστό μοντέλο στους φίλους του κάνοντας πλάκα: «Όπως κοιτάμε τον παγκόσμιο χάρτη, είναι λίγες οι χώρες που δεν έχω βάλει τη σημαιούλα μου»!

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, ο άντρας- είδωλο, έχει πλούσιο βιογραφικό σε μοντέλα, παρουσιάστριες, ηθοποιούς και κυρίες της σόου -μπιζ.

Μέσα στις 4.000 χιλιάδες γυναίκες είναι η Γιάννα Πολιάκου, η Διονυσία Κουκίου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η Τάμτα Μαστοράκη.Στην δεκαετία των 90s ο Γιάννης Σπαλιάρας έζησε έναν δυνατό έρωτα με την Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ από τα δίχτυα του δεν "γλύτωσαν" η Κατερίνα Παπουτσάκη,η Θεοφανία Παπαθωμά, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ευγενία Γκιζέλη αλλά και η Κορίνα Στεργιάδου.

Όποια θέλει να προστεθεί γιατί την ξέχασαν , παρακαλώ όπως στείλει ενημερωτικό σημείωμα.

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot