Κλέλια Ανδριολάτου: Τοπ μόντελ δυνατό σαν «μπρούσκο»

Μάρτιος 14, 2015
jumbo-banner

Τη στιγμή που μαγνητίζει με την αιθέρια παρουσία της τους τηλεθεατές του σίριαλ «Μπρούσκο» στην Ελλάδα, στη Βρετανία το πρόσωπό της εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών Shu Uemura. Στην περίπλοκη ζωή της Κλέλιας μόνο η ομορφιά της είναι προφανής

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι μόλις 18 ετών και ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 14 της χρόνια. Παρά το τρυφερό της ηλικίας της, η Κλέλια Ανδριολάτου έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει στον διεθνή χώρο του μόντελινγκ. Τρανή απόδειξη, η διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας καλλυντικών Shu Uemura, χάρη στην οποία η μορφή της φιγουράρει παντού στο Λονδίνο - και ιδιαίτερα στα φημισμένα πολυκαταστήματα της πόλης τύπου Harrods. Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει κάνει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για κάποια από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας όπως η «Vogue», το «Elle» κ.ά. Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο, ενώ ταυτόχρονα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με το δημοφιλές σίριαλ «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1. Ο χρόνος της μοιράζεται ανάμεσα σε Κύπρο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, Λονδίνο - και αυτό, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι μόνο η αρχή για τη -σούπερ- Κλέλια.

- Ασχολείσαι με το μόντελινγκ από 14 ετών. Ποιες είναι μέχρι στιγμής οι πιο σημαντικές σου δουλειές;
Οταν ήμουν 14 ετών με ανακάλυψε η Ελενα Χριστοπούλου. Κατέβηκα στην Αθήνα και έως σήμερα έχω φωτογραφηθεί για το «Elle», τη «Madame Figaro», τη «Vogue» και όλα τα γυναικεία περιοδικά στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα συμμετείχα σε πολλούς καταλόγους. Μόλις τελείωσα το σχολείο έφυγα στο εξωτερικό και συνεργάστηκα με ένα μεγάλο γραφείο στο Παρίσι μέσω του οποίου δούλεψα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η πρώτη μεγάλη δουλειά μου είναι η διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών Shu Uemura, η οποία έγινε στο Λονδίνο.
klelia

Οι φωτογραφήσεις μόδας της 18χρονης Κλέλιας γράφουν τη δική τους ιστορία στον χώρο της μόδας, η ίδια όμως λατρεύει εξίσου την υποκριτική και τη δημοσιογραφία

- Πόσο εύκολο είναι για ένα νεαρό μοντέλο από την Ελλάδα να κάνει διεθνή καριέρα;
Στο εξωτερικό είναι όλα πολύ διαφορετικά, διότι ο ανταγωνισμός είναι έντονος και μάλιστα με μοντέλα από ολόκληρο τον κόσμο. Από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερος επαγγελματισμός, προγραμματισμός κ.λπ. και γίνονται εξαιρετικές δουλειές. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Δυσκολεύτηκα έως ότου με επιλέξουν κάποια γραφεία, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Επίσης στο εξωτερικό νιώθεις μοναξιά, μαθαίνεις να σε απορρίπτουν από δουλειές, όμως εμένα αυτό με έκανε πιο δυνατή και έμαθα καλύτερα τι αξίζω - ως γνωστόν, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν έκανα μόντελινγκ για λόγους βιοπορισμού, αλλά επειδή μου αρέσει. Το ίδιο κάνω και με την υποκριτική.
klelia1

- Πώς προέκυψαν οι σπουδές στο πανεπιστήμιο;
Μου άρεσε η δημοσιογραφία, όπως και το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων, το οποίο περιλαμβάνεται στις σπουδές μου. Ηθελα να το δοκιμάσω. Θα μου άρεσε να γράφω, να κάνω τηλεόραση ή ακόμα και ραδιόφωνο.

- Από το μόντελινγκ και τις σπουδές Δημοσιογραφίας όμως μεταπήδησες στην υποκριτική με τον ρόλο σου στο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Πώς έγινε αυτό;
Τυχαία. Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, όμως είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Είδα το «Μπρούσκο» ως ευκαιρία και δεν την άφησα να με προσπεράσει. Μου αρέσει να δοκιμάζω και να ρισκάρω, η πρόταση ήταν πολύ καλή, το σίριαλ είναι καταπληκτικό και αμέσως δέχτηκα.
klelia2

Cover girl του «Εlle» και εντυπωσιακή φωτογράφηση για τη «Madame Figaro»

- Πώς υποδέχονται οι ηθοποιοί ένα μοντέλο που δοκιμάζει την υποκριτική;
Ολο το καστ αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής με έχουν δεχτεί με αγάπη. Είναι όλοι ευγενικοί, με βοηθούν, ιδιαίτερα ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος, εκτός από ηθοποιός, είναι και ο σκηνοθέτης του «Μπρούσκο». Από την άλλη, δεν θέλω να δώσω κανένα δικαίωμα και προσπαθώ όσο πιο σκληρά μπορώ. Αντιλαμ­βάνομαι ότι κάποιος μπορεί να έχει σπουδάσει υποκριτική και να έχει περάσει διάφορα πράγματα για να βρίσκεται εκεί, σέβομαι και ακούω όλους ανεξαιρέτως. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες προκαταλήψεις σχετικά με τα μοντέλα, αλλά, φυσικά, δεν τις δέχομαι.

- Ποια θεωρείς ότι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία της δουλειάς σου ως ηθοποιού;
Η κριτική που ασκούν οι άλλοι για μένα. Αυτό είναι κάτι ψυχοφθόρο, αλλά μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσω. Επειδή στο σίριαλ φαίνομαι κακιά, καθώς μπαίνω ανάμεσα στο ζευγάρι, έχουν αρχίσει να γράφονται διάφορα, όχι πάντα ευνοϊκά.

- Ισχύει ότι τις πολύ όμορφες γυναίκες δεν τις πλησιάζουν οι άντρες;
Το δύσκολο δεν είναι να σε προσεγγίσει κάποιος. Το δύσκολο είναι να μπορέσει να σε κρατήσει. Γενικώς όμως οι άντρες δεν φαίνεται να διστάζουν να με προσεγγίσουν.

- Τι αναζητάς σε έναν άντρα;
Σεβασμό, θαυμασμό, ειλικρίνεια και επικοινωνία.
klelia3

Mε τον Ανδρέα Γεωργίου, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή στο «Μπρούσκο»

- Ποιο είναι το πιο ακραίο που έχει κάνει ένας άντρας για σένα;
Ενα ταξίδι-έκπληξη.

- Πιστεύεις ότι μια γυναίκα πρέπει να ακολουθεί εξαντλητική δίαιτα προκειμένου να διατηρεί σώμα μοντέλου;
Ποτέ δεν έχω κάνει εξαντλητικές δίαιτες στη ζωή μου. Είμαι της λογικής «παν μέτρον άριστον», χωρίς υπερβολές ή καταχρήσεις.

- Ποια είναι η προτεραιότητα για σένα αυτή την περίο­δο, η επαγγελματική ή η προσωπική σου ζωή;
Προτεραιότητά μου είναι η δουλειά. Είμαι μόνη μου, ελεύθερη και αφοσιωμένη στη δουλειά μου.
klelia.4
protothema.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot