Κατέρρευσε ξανά η Μαντόνα – Το τραγούδι που αφιέρωσε στον γιο της (Βίντεο)

Μάρτιος 07, 2016
jumbo-banner

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από μιας μάνας για το παιδί της" είπε με δάκρυα στα μάτια η βασίλισσα της ποπ, αφιερώνοντας στο La Vie en Rose στον γιο της Ρόκο. Στον 15χρονο καρπό του έρωτά της με τον Γκάι Ρίτσι, που αποφάσισε να μείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του και όχι μαζί της στη Νέα Υόρκη.

Ο 15χρονος Ρόκο βρέθηκε στη μέση της δικαστικής διαμάχης των γονιών του. Η Μαντόνα ήθελε να επιστρέψει ο γιος της στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί της, αλλά ο 15χρονος Ρόκο προτίμησε να μείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του και πριν από μερικές μέρες δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε ότι μέχρι οι γονείς του να συμφωνήσουν για την κηδεμονία του, δεν μπορεί να επιβάλει στον Ρόκο να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Η απόφαση αυτή καταρράκωσε τη Μαντόνα, που σε πρόσφατη συναυλία της δεν άντεξε και κατέρρευσε στη σκηνή όταν έφτασε η στιγμή να τραγουδήσει το La Vie en Rose της Εντίθ Πιαφ, ένα τραγούδι ύμνο στον έρωτα. Η βασίλισσα της ποπ, μιλώντας σε φίλους της παραδέχτηκε την "ήττα της" και πως ο Ρόκο δεν θέλει να ζει μαζί της.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Rebel Heart» μίλησε για την αγάπη της προς τον γιο της. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από της μάνας για τον γιο της» είπε και αφιέρωσε το τραγούδι της Πιαφ στον 15χρονο Ρόκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot