Menu
SOS.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΗ.

SOS.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡ…

ΧΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩ...

Αλ. Τσίπρας: Είμαστε εδώ για να κινήσουμε προς τα μπρός το τροχό της ιστορίας

Αλ. Τσίπρας: Είμαστε εδώ …

"Κάποιοι προσπαθούν ...

ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Γ.ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ…

Ο Γιάννης Αλαφούζο...

Με επιστημονική προσέγγιση σχεδιάζεται το μέλλον της κρουαζιέρας στη Ρόδο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με επιστημονική προσέγγισ…

Η Περιφέρεια Νοτίο...

Η. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ

Η. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Τ…

Ο βουλευτής Δωδεκα...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν να παρεμποδίσει και να παγώσει κάθε επενδυτικό ενδιαφέρον για τα υδροπλάνα»

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο στόχος…

«Το πως αντιλαμβάν...

Έγκριση, κατ΄ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2017-2018, της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑ.Λ

Έγκριση, κατ΄ εξαίρεση γι…

Υπογράφτηκε απόφασ...

Όταν ο πρώην επιστρέφει και δηλώνει ότι έχει αλλάξει...

Όταν ο πρώην επιστρέφει κ…

Σαν να το νιώθουν,...

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Κω η καταγραφή του κόστους των ζημιών του σεισμού σε δημόσιες υποδομές (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο…

Εστάλη προς το αρμ...

Prev Next

Καλό μήνα με τα ζώδια της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου! -Αιγόκεροι προσοχή!

Καλό μήνα με τα ζώδια της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου! -Αιγόκεροι προσοχή!
jumbo-banner

Καλημέρα και καλό μήνα, ο Σεπτέμβριος είναι που σιγά σιγά μαζευόμαστε και αλλάζουμε παραστάσεις. Τα ζώδια τι λένε για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο να συναντά τον εκρηκτικό Ουρανό και να φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Φρόντισε λοιπόν να μην περιορίσεις τις επιλογές σου εξαιτίας των ανασφαλειών για το καινούριο. Άλλωστε μέσα στη σημερινή ημέρα, ακόμη και στα δύσκολα έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Αισθηματικά: Οι φίλοι πλέον φέρνουν σημαντικά νέα για τα προσωπικά σου, ενώ εσύ βρίσκεις μικρές αφορμές για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να κάνεις τη φωνή σου και τις επιθυμίες σου να ακουστούν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο μόνος κίνδυνος για σήμερα είναι η υπεραισιοδοξία, κάτι που μπορεί να σε απομακρύνει από τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα θα πρέπει να περιορίσεις και τις σπατάλες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς τα δεδομένα δεν είναι απόλυτα στη σφαίρα της δικής σου επιρροής.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Ο μήνας αρχίζει με τη σημερινή ημέρα που σου δίνει τις ευκαιρίες να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με την εσωτερική σου φωνή, η οποία σε καθοδηγεί στα πραγματικά σου θέλω. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως κάποιο πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθειά σου.

Αισθηματικά: Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και άκουσε όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν. Άλλωστε, βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους άλλους, ενώ σταδιακά αποδεσμεύεσαι από θεωρίες και πρακτικές που σε κρατούσαν πίσω, οι διενέξεις όμως δεν λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα πιθανό σενάριο είναι πως μέσα από τρίτα πρόσωπα ενισχύεται σημαντικά και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο οικείο περιβάλλον σου. Επίσης κάνεις συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Σήμερα ο μήνας ξεκινά με σένα να εντείνεις τις προσπάθειές σου για την υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις χρόνο και κόπο σε συλλογικές προσπάθειες, αφού μοιάζουν να αποδίδουν περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Μην ξεχνάς όμως και τις εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου κατευθύνεται σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, αλλά αφορούν άμεσα και τη δική σου τσέπη, όπως επίσης και με τις δικές σου οφειλές προς άλλα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Ο νέος μήνας αρχίζει με τον κυβερνήτη σου τη Σελήνη να συναντά τον Ουρανό στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Παράλληλα, έχεις εστιάσει την προσοχή σου σε ζητήματα πρακτικής φύσης.

Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι και σήμερα καθοδηγείσαι πρώτα από αυτά που «πρέπει» να κάνεις και έπειτα από αυτά που θέλεις, η σημερινή ημέρα δίνει ευκαιρίες για να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, μένοντας μακριά από δηκτικές ρήσεις και «καρφιά».

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συνεργάτες σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο και σε βοηθούν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα. Τέλος, κάνεις συζητήσεις πάνω σε οικονομικές σου οφειλές.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Εξαιρετικά βοηθητική η πρώτη ημέρα του μήνα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό δίνει πρόσφορο έδαφος για τις υποθέσεις σου, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με διαδικαστικά θέματα, νομικές υποθέσεις, επαφές με το εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Επιπλέον, μπορείς να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται μέσα από καινοτόμες ιδέες σου.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη κι εσύ έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Αυγούστου, ενώ αν ανήκεις στους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου πιέζεσαι από κάποια θέματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι δικές σου προσπάθειες πιάνουν τόπο και μπορείς μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να καταφέρεις πολλά, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να έχει θετικά νέα για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Ο μήνας αρχίζει σήμερα με εσένα να προσπαθείς να χτίσεις το σταθερό έδαφος που χρειάζεσαι για να κινήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα παραμένεις αρκετά επιφυλακτικός με το περιβάλλον σου, ο Δίας και ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο «φωτίζουν» λύσεις για ζητήματα που σε είχαν προβληματίσει, παρά το παρασκήνιο.

Αισθηματικά: Η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα παραμένει έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, παρότι δεν λείπουν από μέρους σου οι ζήλιες. Μην ξεχνάς όμως πως πρέπει να προσέχεις με τις εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως η τσέπη σου ενισχύεται από ενέργειες άλλων.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου, να συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό και δείχνει πως βρίσκεις τελικά την υποστήριξη που είχες ανάγκη για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο. Του Σεπτεμβρίου, συνεχίζεις να κάνεις συζητήσεις κι επαφές πάνω σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, αλλά και ξεκαθαρίσματα ως προς τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές δυνατότητες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεφυρώνοντας τα χάσματα που υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να περιμένεις θετική απάντηση για μια υπόθεσή σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Φίλοι φέρνουν ευχάριστα νέα που ευνοούν την τσέπη σου, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να δείξεις προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι θέματα καριέρας. Γενικότερα όμως, μπορείς μέσα στον ορίζοντα της ημέρας να προσεγγίσεις τους συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Ο μήνας ξεκινά με τη σημερινή μέρα που δίνει ώθηση σε ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν θετικές εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα όμως η μέρα σε καλεί να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σου, αλλά και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που δεν έχουν διευθετηθεί εδώ και καιρό. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγεις τις βιασύνες, με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου.

Αισθηματικά: Μέσα από μικρά και απλά πράγματα, σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αν συνυπολογίσουμε πως ακόμη δίνεις μεγάλο βάρος σε μια σχέση ή μια συνεργασία, καταλαβαίνεις πως σήμερα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα καταφέρνεις περίφημα σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποια εμπόδια. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να τακτοποιήσεις και οικονομικά, προσοχή όμως στις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η μήνας ξεκινά με μια ιδιαίτερα βοηθητική ημέρα για τις υποθέσεις σου, καθώς η Σελήνη σε μια φιλική θέση, σχηματίζει αρκετές ευνοϊκές όψεις που δίνουν ώθηση στα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να βασιστείς και στην τύχη, που σήμερα μοιάζει να σου χαμογελά, ενώ χρησιμοποιείς και λίγη βοήθεια από τους δικούς σου προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικά: Έρχεσαι σήμερα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν αναζητάς κάτι στα προσωπικά μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς προτάσεις για φλερτ και γνωριμίες, πρόσεξε όμως ζήλιες και κτητικότητα που μπλέκουν τα πράγματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Γίνονται σημαντικές αλλαγές εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον που σε ευνοούν, που παράλληλα φέρνουν και θετικά νέα για τα οικονομικά σου. Επίσης, θυμήσου πως μπορείς να ωφεληθείς από τις γνωριμίες που έχεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Την πρώτη μέρα του μήνα έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ αν σε είχαν απασχολήσει υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία, μέσα στη σημερινή ημέρα μπορείς να βρεις διεξόδους. Αξίζει επίσης να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, αφού έχεις την υποστήριξη κάποιων προσώπων, είτε υλική, είτε ηθική.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, πρόσεξε όμως μήπως με τη στάση σου δημιουργείς προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον. Επίσης, αν ανήκεις στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, βλέπεις με περισσότερη αντικειμενικότητα τις επιλογές σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ παράλληλα ακολουθείς δοκιμασμένες συνταγές προκειμένου να ωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, προωθώντας τα δημιουργικά σου σχέδια και γενικότερα όσα έχεις στα σκαριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η πρώτη μέρα του μήνα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ γενικότερα έχεις περάσει σε μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες και συζητήσεις για τις υποθέσεις σου, που όμως τελικά δείχνουν πως προχωρούν, ακόμη κι αν αισθάνεσαι μια πίεση. Επένδυσε λοιπόν χρόνο στις επαφές και τις συναντήσεις σου, ενώ ταυτόχρονα οι ιδέες και οι απόψεις σου, σήμερα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι το κλειδί που σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν λείπουν τα φλερτ από την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, μέσα από τις παρέες σου διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και αυτό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οικείοι σου διαδραματίζουν έναν αρκετά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, ενώ είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις πράγματα. Μην ξεχνάς όμως ότι η πίεση στα οικονομικά παραμένει, μείνε λοιπόν μακριά από σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η πρώτη μέρα του μήνα κινείται σε γνώριμα πλαίσια για σένα, ωστόσο παίρνεις ικανοποίηση σήμερα από μικρά και απλά πράγματα που σε γεμίζουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα είναι μια καλή ημέρα για να σταθεροποιήσεις τις υποθέσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο. Επιπλέον, κερδίζεις τις εντυπώσεις σήμερα αποδεχόμενος προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα ευνοεί περισσότερο εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, καθώς για τους ελεύθερους η σημερινή ημέρα δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις στα προσωπικά. Μην ξεχνάς όμως να δείξεις σύνεση στις επαφές σου με τους γύρω σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, αφού ο Ποσειδώνας πολιορκεί τις ημερομηνίες αυτές, στα τέλη Φεβρουαρίου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σου για σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράττεις κάποια χρήματα που περίμενες ή να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να γίνει αυτό το προσεχές διάστημα.

astropedia.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ετικέτες

Ζώδια,

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός