Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου!

Σεπτέμβριος 28, 2015
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα μετά από τη σεληνιακή έκλειψη, σχηματίζει πιεστικές όψεις, στοιχεία που μαρτυρούν πως η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική για σένα και θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος, καθώς οτιδήποτε συμβαίνει το βιώνεις με σφοδρότητα. Έτσι λοιπόν δεν είναι μια καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα καθώς υπάρχουν πολλές ανατροπές στα σχέδιά σου και οι απρόσμενες εξελίξεις στο σπίτι δε λείπουν.

Αισθηματικά: Έχεις την τάση σήμερα να μοιράζεις τελεσίγραφα και εντολές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεσαι σε σύγκρουση με το περιβάλλον σου όταν δρουν αυτόνομα και μακριά από τις δικές σου υποδείξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ευκαιρίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, η μέρα είναι αρκετά έντονη και είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, αν θέλεις να μην υπάρχουν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μοιάζει αρκετά πιεστική για σένα, όχι τόσο σε πρακτικό επίπεδο, όσο σε ψυχολογικό, καθώς νιώθεις πως οι άλλοι βρίσκονται πίσω από το τιμόνι των εξελίξεων και αυτό σε φορτίζει, θα πρέπει λοιπόν να λειτουργήσεις περισσότερο σαν μια ομάδα, συλλογικά, ενώ γενικότερα η μέρα σήμερα σε βρίσκει αρκετά νευρικό λόγω υποχρεώσεων άλλων που πέφτουν στους δικούς σου ώμους.

Αισθηματικά: Είστε αρκετά εσωστρεφής σήμερα, ενώ κάποιες ευκαιρίες που υπάρχουν στα προσωπικά, προσκρούουν στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις κληθεί να τακτοποιήσεις. Γενικότερα όμως κάνεις σημαντικά βήματα στα προσωπικά χάρη στην εύνοια που φέρνει σε σένα ο Δίας και ο Άρης σε βοηθητική θέση για το ζώδιό σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι υποθέσεις που έχεις αναλάβει είναι αρκετές και επαναστατείς απέναντι σε οτιδήποτε νιώθεις πως σε περιορίζει, είναι προτιμότερο να είσαι πιο ευέλικτος σε θέματα επικοινωνίας με το κοντινό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ανατροπές στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο εσύ μέσα από τις δυσκολίες προσπαθείς να βρεις ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χρειάζονται τη δική σου βοήθεια και εσύ από την άλλη προσπαθείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά: Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και σε οδηγεί, ενώ η όρεξή σου για δράση είναι έντονη. Γενικότερα όμως υπάρχουν εντάσεις και προστριβές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ κι εσύ μοιάζεις να έχεις αφήσει τα προσωπικά σου σε δεύτερη μοίρα. Φρόντισε παράλληλα να μην είσαι εριστικός και να μην παρασύρεσαι σε ουτοπίες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι στόχοι σου μοιάζουν σήμερα πιο μακρινοί, εξαιτίας ανατροπών στα οικονομικά, σταδιακά όμως μέσα από τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να δεις τα έσοδά σου να τακτοποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική και φέρνει κάποιες προκλήσεις, μετά από τη σεληνιακή έκλειψη που σχηματίζεται τα ξημερώματα και είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις. Σήμερα λοιπόν οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις σε φορτίζουν, ενώ καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες, ακόμη κι αν αυτό σε πιέζει.

Αισθηματικά: Είναι προτιμότερο να κρατήσεις πιο χαμηλά τους τόνους, ακόμη κι αν είσαι σε διάθεση να τα πεις «έξω από τα δόντια», ενώ μπορείς να στηριχτείς σε αγαπημένα πρόσωπα παρότι υπάρχουν διαφορές στο πώς βλέπετε τα πράγματα. Παράλληλα όμως, δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις σα μέρος ενός συνόλου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μείνε μακριά από διενέξεις με σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ακόμη κι αν νιώθεις πως οι απαιτήσεις τους είναι υπερβολικές. Καλύτερα να αφήσεις λοιπόν τα πιο σημαντικά για το ερχόμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, κάποιες ανατροπές στα σχέδια που είχες κατά νου σε αγχώνουν αρκετά, ενώ συναντάς κάποια εμπόδια πάνω σε διαδικαστικές υποθέσεις ή ζητήματα που σχετίζονται με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Θυμήσου όμως ότι υπάρχει έντονο το στοιχείο της ασάφειας στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ κάποιες ανασφάλειες σε ωθούν σε λανθασμένες επιλογές.

Αισθηματικά: Είσαι επιρρεπής σε επιπόλαιες συμπεριφορές που σε εκθέτουν, ενώ ζητήματα που σχετίζονται με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε απασχολούν άμεσα. Γενικότερα λοιπόν θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να μείνεις μακριά από εντάσεις και βιαστικές συμπεριφορές που σε εκθέτουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το οικείο περιβάλλον σε ενισχύει οικονομικά κι εσύ βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα, ακόμη κι αν είναι μόνο προσωρινές. Επίσης, κράτα κατά νου πως τα οικονομικά σου εξαρτώνται από το κατά πόσο είναι ρεαλιστικές οι απαιτήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο πιεστική σε σχέση με τις προηγούμενες, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς υπάρχουν πολλές ανατροπές στους στόχους που έχεις θέσει και αυτό σε κάνει πιο εσωστρεφή. Επιπλέον, το πρόγραμμα της καθημερινότητας σου μοιάζει ασφυκτικά γεμάτο και έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση.

Αισθηματικά: Είσαι αρκετά απόλυτός σήμερα ως προς τον τρόπο που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η δηκτική συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει τους άλλους από κοντά σου, καταφέρνεις όμως να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας, αρκεί να ακούσεις και την άλλη πλευρά. Άλλωστε, έχεις και τη βοήθεια του Δία και του Άρη στο δικό σου ζώδιο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Καλύτερα να αποφύγεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια πάνω σε οφειλές που εκκρεμούν, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Επίσης μπορεί να βγει στην επιφάνεια μια οφειλή ή ένα έξοδο που δεν είχες υπολογίσει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Τα ξημερώματα σχηματίζεται σεληνιακή έκλειψη απέναντί σου, ενώ όλη η ημέρα κινείται σε οξείς ρυθμούς, στοιχείο που μαρτυρά πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα, ενώ απρόβλεπτα γεγονότα σε πιέζουν. Είναι λοιπόν προτιμότερο να δεις τις καταστάσεις από κάποια απόσταση καθώς οι επαφές σου με τους άλλους δεν λειτουργούν και εσύ μεγεθύνεις μέσα σου τα πράγματα.

Αισθηματικά: Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, καθώς η μέρα σήμερα ευνοεί τις διενέξεις και τις ρήξεις, είναι λοιπόν φανερό πως ωφελείσαι περισσότερο αν κρατήσεις τις ισορροπίες, αντί να έρθεις σε σύγκρουση.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Δίνεις μεγάλο βάρος στα οικονομικά σου και σταδιακά προσπαθείς να βγεις από αδιέξοδα χάρη στους κόπους που καταβάλλεις, παρόλα αυτά δεν λείπουν και οι σπατάλες από μέρους σου. Επίσης, απόφυγε τις συγκρούσεις με προϊστάμενους στο εργασιακό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Σήμερα έχεις αρκετά να κάνεις και ενδεχομένως να πρέπει να «τρέξεις» καθώς το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας είναι φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, τα οποία αντιμετωπίζεις περισσότερο σαν αγγαρείες. Παράλληλα όμως θα πρέπει να φροντίσεις και την υγεία σου.

Αισθηματικά: Υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες στα ερωτικά σου, καθώς οι συνθήκες μοιάζουν να είναι με το μέρος σου κι εσύ μπορείς με ευκολία να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το στοιχείο του φλερτ δε λείπει. Παρά τις δυσκολίες λοιπόν, προωθείς αισθηματικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τις οφειλές σου, ενώ υπάρχουν και ευκαιρίες μέσα στην καθημερινότητα. Επίσης, σήμερα το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον είναι αρκετά έντονο και εσύ θα πρέπει να υιοθετήσεις μια πιο συνετή συμπεριφορά στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά απαιτητική, εσύ μέσα από τις δυσκολίες βρίσκεις διεξόδους παρά τις ανατροπές που υπάρχουν στα δημιουργικά σου σχέδια. Ακόμη όμως δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου, καθώς ο Ποσειδώνας σε θέση κόντρα, δημιουργεί «τυφλά σημεία», μπορείς όμως να ζητήσεις στήριξη από το περιβάλλον σου.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις από σένα και εσύ θα πρέπει να μεταβάλλεις το πρόγραμμά σου για να τους ικανοποιήσεις, γενικότερα όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως μήπως κι εσύ είσαι εριστικός απέναντι στους δικούς σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απρόσμενες εξελίξεις πάνω σε οικονομικές σου υποχρεώσεις ή υποθέσεις άλλων που σε αφορούν έμμεσα, ενώ παράλληλα είναι προτιμότερο να έχεις δικλείδες ασφαλείας για οφειλές που δεν είχες υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική για σένα, καθώς ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια έρχονται στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν έντονα αφού αυτό τον τομέα αγγίζει η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται τα ξημερώματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Δεκέμβρη. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να ακούσεις όσα έχουν να σου πουν οι οικείοι σου, χωρίς όμως να παρασύρεσαι σε εντάσεις ή καβγάδες.

Αισθηματικά: Η ανασφάλεια στα συναισθηματικά σου σε ωθεί σε λανθασμένες επιλογές, ενώ εσύ επιλέγεις να εστιάσεις σε εκείνο που σου λείπει και όχι σε αυτά που ήδη έχεις. Παράλληλα υπάρχουν και κάποιες ανατροπές στα προσωπικά που συνδέονται με τις καταστάσεις με τους οικείους σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα, παρότι οι φίλοι στέκονται δίπλα σου και σε βοηθούν, ενώ υπάρχουν και ευκαιρίες για να προσεγγίσεις τους στόχους σου, παρά την πίεση που βιώνεις στα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις, αλλά και ευκαιρίες για να αδράξεις, καλείσαι όμως να είσαι πιο προσεκτικός σε σημαντικές μικρολεπτομέρειες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν σήμερα οι μετακινήσεις σου. Μια συμφωνία όμως μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.

Αισθηματικά: Ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες και τις απόψεις σου είναι αρκετά εγωκεντρικός και υποκειμενικός, στοιχείο που δημιουργεί πολλές προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παρασύρεσαι σε βιαστικές εκτιμήσεις. Θυμήσου λοιπόν ότι η πειθώ είναι αυτό που χρειάζεσαι και όχι η επιβολή της γνώμης σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις στα επαγγελματικά, ενώ προϊστάμενοι δρουν κοντά στα δικά σου συμφέροντα, αρκεί κι εσύ να εντείνεις τις προσπάθειές σου. Επιπλέον, σταδιακά βρίσκεις και διεξόδους στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Μέσα στη σημερινή ημέρα είναι πιθανό να νιώσεις εγκλωβισμένος μέσα σε μια πιεστική ρουτίνα από την οποία θέλεις να ξεφύγεις, ενώ είσαι αντιδραστικός απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή περιορισμού των δραστηριοτήτων σου. Παράλληλα δίνεις πολύ μεγάλη αξία σε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα σε απασχολούσαν και είσαι αρκετά εριστικός με τους γύρω σου λόγω ανασφαλειών.

Αισθηματικά: Είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορείς όμως να επενδύσεις στην επικοινωνία για να έρθεις πιο κοντά στους αγαπημένους σου, ενώ παράλληλα αναζητάς έναν άνθρωπο που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου, συναισθηματικά και πνευματικά. Οι διενέξεις όμως με τους οικείους δεν λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι ευκαιρίες υπάρχουν και εσύ καλείσαι να τις εκμεταλλευτείς, ωστόσο στα οικονομικά σου το κλίμα σήμερα είναι ιδιαίτερα δυσμενές και θα πρέπει να αποφύγεις μεγάλα ανοίγματα ή σημαντικές αγορές, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot