Ιδού το νέο παπούτσι για τρέξιμο LUNARGLIDE 6 από τη NIKE

Ιούλιος 28, 2014
jumbo-banner
Η ενισχυμένη σταθερότητα και ο πιο ελαφρύς αφρός Lunarlon προσφέρουν εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών και άνεση.

Το παπούτσι με την αντικραδασμική τεχνολογία που επηρεάστηκε από τον ανάλαφρο βηματισμό των αστροναυτών στο φεγγάρι, επιστρέφει πιο σταθερό από ποτέ. Με ελαφριά τεχνολογία Nike Lunarlon για την απορρόφηση των κραδασμών, ενισχυμένη σταθερότητα, υποστήριξη του ποδιού και στυλ, το νέο παπούτσι προσφέρει άψογη απόκριση, που θα ενθουσιάσει κάθε δρομέα.
 

Όταν η αντικραδασμική τεχνολογία Lunarlon έκανε την εμφάνιση της έξι χρόνια πριν, έγινε τόσο δημοφιλής που υιοθετήθηκε σε οκτώ διαφορετικά μοντέλα και κατηγορίες. Σήμερα, η συλλογή Nike LunarGlide 6 κάνει το ντεμπούτο της με μια ελαφρύτερη εκδοχή του αφρού Lunarlon, με επανασχεδιασμένη εξωτερική σόλα, βελτιωμένη σταθερότητα Dynamic Support και ολοκαίνουργιο επάνω μέρος.
Nike-LunarGlide-6-iD-1
«Το LunarGlide είναι η επιτομή του συνδυασμού απόδοσης και στυλ», δηλώνει ο Rob Williams, Senior Footwear Designer. «Υιοθετήσαμε μια συνολική προσέγγιση για τη βελτίωση της σταθερότητας στο LunarGlide 6, με τον αφρό Lunarlon να προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση και μαλακή απορρόφηση κραδασμών, συνδυάζοντας ταυτόχρονα εξαιρετική απόκριση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός για τους δρομείς: ανάλαφρη αντικραδασμικότητα και απίστευτη στήριξη».
 

Δεδομένα που προέρχονται από τους ίδιους τους δρομείς βοήθησαν στη διαμόρφωση του νέου παπουτσιού, η εξωτερική σόλα του οποίου μιμείται τη δυναμική κίνηση του πέλματος του δρομέα, από τη στιγμή που αυτό ακουμπά στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που ανασηκώνεται ξανά.
 

«Το νέο LunarGlide 6 αποτελεί την καλύτερη εκδοχή του παπουτσιού μέχρι σήμερα. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η Nike τελειοποίησε το παπούτσι, ώστε να συνδυάζει σταθερότητα και ανθεκτικότητα, για να μπορεί να φορεθεί τόσο στις μεγάλες διαδρομές, όσο και στις καθημερινές προπονήσεις», δήλωσε ο Shalane Flanagan, νικητής χάλκινου μεταλλίου στα 10χλμ και μαραθωνοδρόμος. «Λατρεύω τον κομψότερο σχεδιασμό και την ελαφρύτερη, μαλακή αίσθηση του αντικραδασμικού συστήματος του παπουτσιού».
 

Για να βελτιώσουν τη σταθερότητα, οι σχεδιαστές αρχικά αύξησαν τη γωνία της τεχνολογίας Dynamic Support, το σύστημα της ενδιάμεσης σόλας που αποτελείται από δύο μέρη και έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο LunarGlide το 2008, προσφέροντας στους δρομείς σταθερότητα και αποτελεσματική απορρόφηση των κραδασμών.
 

Ενώ τα παραδοσιακά παπούτσια διαθέτουν ενίσχυση στην καμάρα του ποδιού, το Dynamic Support του LunarGlide χρησιμοποιεί τρία κομμάτια αφρού διαφορετικής πυκνότητας σε αντίθετα σημεία ώστε να προσφέρει ομαλό και σταθερό βηματισμό.
 

Παράλληλα, αυξήθηκε η στήριξη στο πάνω μέρος του παπουτσιού, το οποίο ενισχύθηκε με μαλακό αφρό και ειδικό δικτυωτό υλικό που αναπνέει και προσαρμόζεται στο πέλμα.
 

Στόχος της σχεδιαστικής ομάδας ήταν να αφαιρεθεί όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό, για ελαφριά αίσθηση και ενίσχυση της φυσικής κίνησης. Έτσι, προέκυψε ένα όμορφο σχέδιο που βοηθά το πόδι να αναπνέει καλύτερα. Η τεχνολογία Nike Flywire γίνεται ένα με το επάνω μέρος του παπουτσιού, αγκαλιάζοντας το πέλμα και προσφέροντας απόλυτη εφαρμογή, ενώ ένα υποστηρικτικό κλιπ στη φτέρνα σταθεροποιεί το πόδι.
nike-lunarglide-6
Ο ΑΦΡΟΣ LUNARLON ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Το νέο Nike LunarGlide 6 με επανασχεδιασμένο, πιο ελαφρύ αφρό Lunarlon, προσφέρει απόλυτη απορρόφηση των κραδασμών, συνδυάζοντας ταυτόχρονα άμεση απόκριση στην κίνηση του πέλματος.

Η τεχνολογία Lunarlon έκανε το ντεμπούτο της τόσο στη συλλογή Nike Lunaracer για μαραθωνοδρόμους παγκοσμίου κλάσης, όσο και στη συλλογή Nike Hyperdunk για την ελίτ των αθλητών στο Πεκίνο το 2008. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε η πρώτη συλλογή LunarGlide, προσφέροντας σε όλους τους δρομείς πρόσβαση στην τεχνολογία Lunarlon. Από τότε, κάθε δρομέας -ερασιτέχνης ή επαγγελματίας- διανύει ανεμπόδιστα τα χιλιόμετρα, αφού προστατεύεται από τον ελαφρύ, μαλακό αφρό που προσφέρει εκπληκτική απόκριση σε κάθε κίνηση.

Η συλλογή LunarGlide 6 σχεδιάστηκε με γνώμονα την απόδοση. Ο Williams και η σχεδιαστική του ομάδα, πειραματίστηκαν με τις χρωματικές παλέτες και τα σχέδια, αντλώντας έμπνευση από τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και το καθαρό, μινιμαλιστικό design.

«Οι αποχρώσεις και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του LunarGlide 6 αντιπροσωπεύουν το μοντέρνο στυλ τρεξίματος», δηλώνει ο Williams. «Το design είναι καθαρό και τολμηρό, συνδυάζοντας την ανεμπόδιστη απόδοση με την εντυπωσιακή αισθητική».

ΕΠΙΛΟΓΕΣ NIKEiD
Η συλλογή LunarGlide 6 διατίθεται ήδη στο nike.com και μέσω του NIKEiD για να τη διαμορφώσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ενώ θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στα μέσα Ιουλίου.
 
Πηγή: womenonly.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot