Ιδέες για γυναικεία tattoo με πεταλούδες!

Ιούνιος 18, 2015
jumbo-banner

Είσαι tattoo maniac και ψάχνεις να βρεις ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο που θα χτυπήσεις;

Τα τατουάζ με πεταλούδες είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των γυναικών, επειδή είναι όμορφα, χαριτωμένα και απίστευτα κομψά όπως και τα αστέρια όπως θα αναφέρουμε στις επόμενες μέρες. Εκφράζουν την ανάγκη για ελευθερία και δημιουργία, αλλά και την αγάπη για την ζωή αναφέρει το ediva.gr.

Η δημοτικότητά τους οφείλεται στην ομορφιά και τη χάρη τους και μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με πολλά άλλα εντυπωσιακά σχέδια.

Αν θέλεις και συ να έχεις ένα υπέροχο μικρό ή και μεγάλο γυναικείο tattoo, δεν έχεις παρά να δεις τα όμορφα σχέδια που ακολουθούν και να επιλέξεις ποιο θα γίνει το δικό σου.
butter1
butter2
butter3

Το γεγονός ότι ακόμη και η μικρότερη πεταλούδα σε ένα τατουάζ μπορεί να φαίνεται τόσο πολύ ελκυστική, σημαίνει ότι ο σχεδιασμός των συγκεκριμένων tattoo θα είναι πάντα πολύ δημοφιλής για όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες.

Εκτός από την ελευθερία, οι πεταλούδες συμβολίζουν και την ομορφιά και την ευτυχία. Επιπλέον, σε κάποιους πολιτισμούς η πεταλούδα είναι το απόλυτο σύμβολο της μεταμόρφωσης και της ανανέωσης, καθώς συμβολίζει την καλή ζωή, η οποία μπορεί να είναι εφικτή με την προσπάθεια και την γνώση.
butter4
butter5
butter6

Επίσης, μπορείς να αναδείξεις το σχέδιο που έχεις επιλέξει με κάποιο πολύ όμορφο και έντονο χρώμα, όπως το γαλάζιο και το πορτοκαλί.

Ακόμη και η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς αν θέλεις ένα πιο girly αποτέλεσμα μπορείς να κάνεις ένα watercolor tattoo.
butter7
butter8
butter9
butter10

Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα θέματα στην Kostoday για tattoo δεν έχεις παρά να πατήσεις ΕΔΩ!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot