ΘΡΗΝΟΣ για τον τραγικό θάνατο του 26χρονου Χρήστου- ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ τα μηνύματα στο Facebook

Νοέμβριος 23, 2015
jumbo-banner

«Το σπίτι σου είναι έτοιμο και σε περιμένουμε»

​Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Βάρδα στην Αχαΐα μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 26χρονου Χρήστου Μπακογιάννη.
xristos1

Ο νεαρός Επαγγελματίας Οπλίτης του Πυροβολικού έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρόδο όπου και υπηρετούσε.

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του, φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα στο Facebook.

Μάλιστα, ο αδελφός του, Άγγελος, ο οποίος φαίνεται πως του είχε μεγάλη αδυναμία πόσταρε μία φωτογραφία του αδικοχαμένου παλικαριού και μία του σπιτιού τους γράφοντας ένα μήνυμα που προκαλεί ανατριχίλα.

221115144147 7506

«Αδελφέ μου το σπίτι σου είναι έτοιμο, σε περιμένουμε. Έλα από τη Ρόδο άξιε φρουρές της πατρίδας της Ελλάδας μας. Άξιος ήσουν και θα είσαι πάντα. Να ξέρεις ότι ευχαριστώ συνεχώς φίλους και γνωστούς σου και συναδέλφους σου που έχουν την σκέψη τους μαζί σου».
221115144148 8411

Όλα συνέβησαν, το Σάββατο στο δρόμο που οδηγεί από την Καλλιθέα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Ο νεαρός οδηγώντας τη μηχανή του βγήκε εκτός πορείας και έπεσε κάτω. Στη συνέχεια, σύρθηκε στο οδόστρωμα μέχρι το αντίθετο ρεύμα, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 63χρονη δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον χτύπησε.
221115144149 9440

Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που ο άτυχος Χρήστος πέθανε σχεδόν αμέσως. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα… είχε πεθάνει!

lifenewscy.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot