Θρήνος για τον μικρό Αλέξανδρο που είχε συγκλονίσει με την ιστορία του στο «Πάμε Πακέτο»

Δεκέμβριος 02, 2015
jumbo-banner

Πάλεψε γενναία με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Τον περασμένο Μάρτιο, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο», προβλήθηκε η ιστορία μιας γυναίκας που αφιέρωσε την ύπαρξή της στην ανατροφή ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες, το οποίο, σε ηλικία μόλις 3 μηνών, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στους Αγίους Αναργύρους.

Η ιστορία του μικρού Αλέξανδρου συγκίνησε το κοινό, ευαισθητοποίησε την ομάδα του Ολυμπιακού και ενεργοποίησε την εκπομπή, ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο του νεαρού: Να παρακολουθήσει για πρώτη φορά στη ζωή του την ομάδα του στο γήπεδο και να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη, τον Κώστα Μήτρογλου.

Έτσι, ο Αλέξανδρος βρέθηκε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η μεγάλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε.
2cd1d4a12205f6a9ca1c18fe024a0cb2 396119

Δυστυχώς, σύμφωνα με το sportit.gr, ο Αλέξανδρος «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, φίλους αλλά και στις τάξεις των «ερυθρολεύκων».

«Σε ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής. Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε. Και ξέρουμε ότι θα βλέπεις όλα τα ματς του Θρύλου μας ΟΡΘΙΟΣ από τη Θύρα 7 των ουρανών…», έγραψε στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του παιδιού.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot