Θέμα που πονάει: Πώς πρέπει να αντιδράς όταν απλώς... δε σε γουστάρει;

Ιανουάριος 26, 2016
jumbo-banner

Έχει συμβεί σε όλες και θα... ξανασυμβεί

Φίλη μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει κάπως στενάχωρα μιας και λέμε να καταπιαστούμε με ένα θέμα που όλες μας έχει απασχολήσει έστω και μία φορά στη ζωή μας, εκτός πια αν είσαι σωσίας της Irina Shayk οπότε δε νομίζουμε ότι χρειάζεται να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Τι γίνεται λοιπόν όταν εσύ θέλεις έναν άντρα αλλά εκείνος δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να ασχοληθεί μαζί σου; Και όταν λέμε να ασχοληθεί, δεν εννοούμε απλά να κάνετε σεξ και τελικά να μην προκύψει κάτι παραπάνω γιατί πολύ απλά δεν του κάνεις, αλλά εννοούμε να μην του αρέσεις καν σε σημείο που να μη θέλει να βγείτε ούτε ένα ραντεβού. Σύμφωνα με το queen.gr στην περίπτωση αυτή λοιπόν, μαζεύεις τα κομμάτια σου, ανασκουμπώνεσαι και αντιμετωπίζεις την απόρριψη με τον καλύτερο τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Σίγουρα όχι να βγαίνεις, να μεθάς και να τον βρίζεις-ουσιαστικά δεν σου έχει κάνει τίποτα απολύτως-και μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα, αλλά να βάλεις καλά στο μυαλό σου, ότι όντως αυτά συμβαίνουν! Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποιες συμβουλές, ώστε να αντιμετωπίσεις την απόρριψη και φυσικά να μη γίνεις ρόμπα. Έχουμε και λέμε.

1. Αγνόησέ τον: Ε εντάξει δε σε θέλει, τι άλλο να κάνεις δηλαδή; Έβαλες τη φίλη σου να του μιλήσει, του έστειλες μήνυμα να πάτε για καφέ, δήλωσε ότι του αρέσει κάποια άλλη από την παρέα, και παρόλα αυτά εσύ εκεί επιμένεις. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις μια και καλή να ασχολείσαι μαζί του; Και όταν λέμε να σταματήσεις, εννοούμε να κάνεις σαν να μην υπάρχει! Τα πράγματα είναι απλά. Κρατάς τις τυπικές σχέσεις όταν μπορεί να βρεθείτε, και από κει και πέρα τίποτα άλλο. Σιγά σιγά θα ξεχάσεις και το όνομά του. Και προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να του μιλάς στα social media. Ούτε like που λένε... Καταλαβαίνεις;

2. Μη φλερτάρεις: Εφόσον λοιπόν τον αγνοείς, σημαίνει ότι δεν υπάρχει και λόγος να φλερτάρεις μαζί του. Ξέρεις ποιο είναι το κακό στην προκειμένη; Ότι έχει βιώσει το φλερτ σου και του είναι παντελώς αδιάφορο! Άρα δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίσεις να τον τροφοδοτείς με αυτό. Πώς αλλιώς να στο πούμε βρε κορίτσι μου; Σε έχει δει και σε ξέρει. Δεν του αρέσεις. Οπότε σε περίπτωση που εσύ συνεχίσεις να τον φλερτάρεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι του τονώσεις-την ήδη τονωμένη-αυτοπεποίθηση.

3. Να είσαι ευγενική: Το χώνεψες ότι δε σε θέλει αλλά επειδή πάνω απ' όλα είσαι μία κυρία, θα πρέπει οι αντιδράσεις σου να είναι μετρημένες . Με λίγα λόγια: Μην είσαι επιθετική μαζί του, δεν υπάρχει λόγος, γιατί δε σου έχει κάνει κάτι. Επίσης δεν υπάρχει και λόγος να τον κοιτάζεις λάγνα κάθε φορά που πας να φας κάτι ή να πιεις το ποτό σου με το καλαμάκι. To μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να είσαι ευγενική και τυπική μαζί του. Γιατί μπορεί εμείς να πιστεύουμε ακράδαντα ότι στον πλανήτη γη καμία γυναίκα δεν είναι cool, εσύ όμως πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου, για το καλό σου.

4. Νιώσε όμορφα για τον εαυτό σου: Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που κάποιος μπορεί να μας απορρίψει, αισθανόμαστε λίγες, άσχημες, αντισεξουαλικές και τελικά ότι δεν αξίζουμε τίποτα. Το κλασικό και παρωχημένο, «το ότι ο συγκεκριμένος δεν εκτιμάει τα προσόντα σου, δε σημαίνει και ότι δεν υπάρχουν», είναι αλήθεια αλλά ξέρουμε ότι είναι και παρηγοριά στον άρρωστο. Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να κάνεις κάτι για σένα. Να αισθανθείς καλύτερα βρε κορίτσι μου. Πήγαινε για ψώνια κάνε μανικιούρ ή ένα μασάζ, κοιτάξου στον καθρέφτη anyway και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ειλικρινά...

5. Συνέχισε την προσπάθεια: Εντάξει ας δεχτούμε ότι έχεις αποφασίσει ότι είναι ο άντρας της ζωής σου και ότι δεν μπορείς να μείνεις μακριά του. E συνέχισε να δούμε τι θα καταλάβεις. Υπάρχει βέβαια και η άλλη οπτική που λέει, ότι ακόμα κι αν δε σε θέλει τώρα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε θελήσει στο μέλλον. Και αν δε σε θελήσει εκείνος, μπορεί να σε ερωτευτεί σφόδρα ο ακόμα καλύτερος φίλος του! Όλα αυτα υποθετικά είναι αλλά αν εσύ αισθάνεσαι καλά, τότε πάμε πάσο.

6. Βρες κάποιον άλλο: Δηλαδή ειλικρινά τώρα, είναι δυνατόν να θεωρείς ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου; Δεν είπαμε να μη στενοχωρηθείς, για την ακρίβεια ξενερώσεις, αλλά σιγά μη μείνεις και στο σπίτι να κλαις για κάτι που δεν είχες ποτέ. Ξέρεις πόσοι άντρες εκεί έξω περιμένουν να σε γνωρίσουν; Και ποιος σου λέει, ότι το αμέσως επόμενο βράδυ, δε θα βγεις για ποτό και δε θα γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου; Σου επιτρέπουμε να θρηνήσεις κάτι λιγότερο από 24 ώρες. Από κει και πέρα είσαι απαράδεκτη.

7. Γέλα με τα «χάλια του»: Και τελικά, για να νιώσεις καλύτερα, ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ότι είναι απλά κακόγουστος. Ναι φίλη μου, μπορεί οι πρώην του να ήταν μια χαρά κοπέλες, αλλά να ξέρεις ο άνθρωπος αλλάζει και έχουμε και παραδείγματα γι΄αυτό. Στο κάτω κάτω, μπορεί να σε θεωρεί πολύ δυναμική και πληθωρική, σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να σε χειριστεί. Οπότε, εσύ είσαι η μοναδική κερδισμένη από όλο αυτό. Υπάρχει πιθανότητα να μην ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, και απλά όλα να είναι στο μυαλό σου. Αλλά στην προκειμένη καθόλου δεν μας πειράζει.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot